Отговори
# 420
От продуцентите:

С Гугъл:
„Любовта не може да бъде предотвратена. Любовта е толкова мощно нещо ... Тя никога не може да бъде забранена! "

# 421
В защита на Ханде ще отбележа, че тя и на сестра си не харесва всяка публикация.  Trollface

# 422
Здравейте момичета!
Алекс, Честит рожден ден! 🌺💮🌸🌼
Да си прекарате супер с твоите приятелки довечера!
Надявам се хаштагът да е лудо влюбен съм в теб.
Надявам се също, като емоция епизод да е поне малко подобен на 11.💞💖💗💕

# 423
В защита на Ханде ще отбележа, че тя и на сестра си не харесва всяка публикация.  Trollface
За сестра й й прощавам ... Wink Stuck Out Tongue

# 424

От испанките - с Гъгъл:
"Всички тази вечер ще подкрепим хаштага, сериала, Ханде и Керем. Може да недоволстваме цяла седмица и да искаме нещо да се промени. Но ние го искаме за да се върне вълшебството в нашата приказка. Защото може и трябва тя да продължи максимално дълго.
Не харесваме на къде зави ромкома, и каква каша направиха сценаристите. Но най-важното за нас феновете е че това е нашата каша и сме зад сериала докрай.
Ние сме семейство, а семейството се подкрепя – и в добро, и в лошо.
Така че скъпо семейство – обединяваме се – Целта – 3М
Да докажем, че можем"

# 425
Съгласна съм всичко казано от вас момичета.
 Серкан трябва да се опомни. Да престане да бъде жлъчен към Еда. Не искам тя повече да страда. Сценаристите трябва да измислят нещо. Да престанат с тази амнезия.
Не ми се ще да принудят Еда да даде акциите на Серкан в изблик на мъка и  тогава той да прогледне и да започне да я гони.
Време е Серкан да се събуди.
До скоро!

# 426
Бърборанке, съжалявам❤.
Продължавам да гледам сериала, но не е cъс сърце и това най-много ме натъжава.
Поне имаме най-креативната фенбаза.

Това много ме разсмя: Селин като Maleficent. Много й отива...

# 427
Керем на сторито си, след като казва на Ханде ,,Изгледаш много хубаво", после ,,Bad Romance" на Лейди Гага ли си тананика? Joy

# 428
Ето отчете се. Blue Heart
Знаем,че Керем е страхотен мъж, но ах тези баджаци. Trollface

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2523478786792544251/?hl=bg

# 429
Днес е хубав ден! Heart Eyes
И Ханде, и Керем са в трендовете на Турция откакто Керем пусна видеото, толкова трябва на феновете - 12 секунди! Smiley

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 16:59 от hopexx

# 430
# 431
Тия Ханде и Керем... аз такива съвършени хора, не съм виждала.. то бива, бива красота, ама тяхното е направоо..
 ❤❤❤❤

# 432
Хаштагът на епизода е:

Купонът може да започва Wink

# 433
О,о,о,о,о... ще танцуват заеднооооо ❤❤❤

# 434
Толкова бавно минава това време..Свърших си още рано-рано работата и чакам ли, чакам..Толкова съм луднала по тоя сериал..Чак и нашите ми се смеят...

Добре,че ние толкова забавно и релаксиращо тук в темичката...
Момичета, има ли условие в туитър за определен брой приятели, за да ти важат туитите, дали знаете?

Общи условия

Активация на акаунт