Отговори
# 510
Не, нищо не си изпуснала. даже целувката не е минала Wink
Изпуснах ли нещо? Кога успяха реклами да пуснат?
В момента сме 4-ти в света Wink

# 511
И аз съм тук! Стискам палци наистина епизода да е бомба, както казаха! Нямам търпение, да минават по-бързо рекламите.

# 512
47 160 бяха на започване гледащите в ютуб. Grinning
Аз докато вляза и реклами Joy
Дано рейтингът ни се задържи така Relaxed

# 513
Аз имах 3 последователи, но днес към 18 започнах да следвам фен акаунти, последвах към 300-350 и вече съм с 62 последователи, тоест си туитвам, макар и профила, който създадох също да е фен акаунт на нашите Joy Личен нямам, а и не ми е потрябвал до този момент, та затова реших да направя посветен на сериала, че да си туитвам на спокойствие Joy
А кой е той,Али?
@sckbulg, опитах да ви последвам и вас, но тъй като днес съм последвала над 400 профила и съм достигнала лимита, не ми дава до утре да следвам нови хора. Даже не знам защо показва, че следвам 0 човека. Сега видях и че в поста съм допуснала грешка и съм писала за 64 последователи, а трябва да е 54, но пак са над 50 Smile

# 514
Аз имах 3 последователи, но днес към 18 започнах да следвам фен акаунти, последвах към 300-350 и вече съм с 62 последователи, тоест си туитвам, макар и профила, който създадох също да е фен акаунт на нашите Joy Личен нямам, а и не ми е потрябвал до този момент, та затова реших да направя посветен на сериала, че да си туитвам на спокойствие Joy

И аз така. Smiley На старият не помнех паролата и си направих нов за сериала. Да си туитвам и аз на воля.

# 515
Не знам дали знаете , но който има смарт телевизор може да се свърже от ютуб и да предава директно на телевизора , така телефона ми е свободен да ви чета Blush

Ето тази иконка се натиска

Без допълнителен кабел ли?

# 516
И от мен превод при рускините
https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-34--seriya.html

# 517
https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-34-seriya.html
Тук ще има също превод
Уффф, извинявам се FBID1679618279013166

# 518
  • София
Хитър ход на продукцията хаштагът на епизода да е името на сериала. Започнаха да стоплят. По-добре късно... Smirk

# 519
# 520
Вили, трябва да сте на един Интернет с тв-то, кабели не са ти нужни Simple Smile

Мики, уважаема другарко, от 12.11.2020 нямам отсъствие, но имах извинителна бележка тогава. Недей така с лошото 😆
Магийке, аз всеки ден съм тук, курабийке такава, просто музата ми беше в застой. Ама чаршаф не пропускам. Този път сложи по-романтичен омекотител 😏

# 521
Не знам дали знаете , но който има смарт телевизор може да се свърже от ютуб и да предава директно на телевизора , така телефона ми е свободен да ви чета Blush

Ето тази иконка се натиска

Без допълнителен кабел ли?

Да, без кабели , без нищо , но телевизора е смарт и помня че като го купувахме въвеждах паролата на wi fi в настройките , като натисна иконката в ютуб и ми дава опция  "предаване към NEO" натискам ок и това е. От същата иконка после спирам предаването

# 522
С любов и благодарност към всички - преводачи, коментатори, следящи. Благодаря на всички, за всичко. И дано ни накарат да се усмихнем. И аз съм на линия. FOX TV Canlı Yayın 47,181 watching now

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 20:31 от st_ina

# 523
Тук съм,със закъснение,но бройте ме в редиците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524
Нещо зациклихме - 1,34М Sunglasses

Атака още един шамар Wink

Общи условия

Активация на акаунт