Отговори
# 570
И Алекс си играе с Айдан и Айфер, Серкан с Еда, Селин със Серкан, Дениз с Еда, Джерен и тя игрички играе, абе яя, много игри станаха не знаем кое е истина вече. Чок объркани ще станем. Smile
Малко се ядосвам на Серкан.

# 571
  • София
Хич не вярвам на тези рейтинги и временното класиране, важното е утре стрелките да са в зелено! Flowers Four Leaf Clover

Нещо забавихме темпото в Туитър...

# 572
Е: за какво говорихте? Добавяте ли някой друг към проекта?
С: Да, сега ще видиш..
Е: Дениз, какво правиш тук?
С: Обадих му се, искам да го включа в проекта за реставрация, той има опит.

Селин: това е твоята работа
Еда: ние не те питахме
Серкан: Можеш ли да спреш и да оставяш Дениз да реши, Еда?
Дениз: Аз съм вътре
Серкан: страхотно, нали Енгин?
 Енгин: Перфектно

# 573
И Алекс си играе с Айдан и Айфер, Серкан с Еда, Селин със Серкан, Дениз с Еда, Джерен и тя игрички играе, абе яя, много игри станаха не знаем кое е истина вече. Чок объркани ще станем. Smile
Малко се ядосвам на Серкан.

стана като на олимпиада, важното е участието не мястото

# 574
  • София
“Почукай на играта ми” се казва сериалът вече. Joy

# 575
  • София
На мен до тук епизода и развитието му могат да се съберат в една дума грозно! Грозно е цялото това притворство, лъжа и игра всички срещу Еда! Освен основните играчи, се включи и Енгин и се получи така, че всички знаят за играта на Еда и Дениз и й гледат сеира! Грозно е!

# 576
Всичката тази игра и обърканост ми харесва. Като на филм. Кара ме да се усмихвам. Относно Еда - ще се справи.

# 577
Точно с това ме ядосва Серкан, че разказа за играта и сега седят и я гледат Еда.. много тъпа постъпка, неприсъща нито за Робот Болат, нито за влюбения Серкан.

# 578
Целта на новия била Истанбул да стане столица на модата, наравно с Париж и Милано. Искал да направи ревю, на което Еда и Дениз да дефилират. Тя се съгласи, Серкан умира вътрешно от ревност и нерви. Само дето се надявам това да не е част от плана му с Енгин Thinking

# 579
Всичко без подигравки към Еда бих изтърпяла. На всички фронтове я лъжат. Не ми харесва.

Нека дефилира Еда, нека и докарат мистър Турция. Не искам нито Дениз, нито Серкан. Laughing

# 580
  • София
По-точно - Еда да дефилира с любимия си...

# 581
  • София
Целта на новия била Истанбул да стане столица на модата, наравно с Париж и Милано. Искал да направи ревю, на което Еда и Дениз да дефилират.

А Серкан бесен! Какви невероятни физиономии прави! О, това е нищо, чакаме по-сериозно да се гърчиш!

Актуална информация: 75,957 watching now! Слабо е тази седмица поне за сега!

# 582
  • София
Керем играе страхотно! Серкан щеше да се изяде от ревност. Ах, много се смях... Grinning

На мен епизодът засега много ми харесва. Никой не ме дразни. По-скоро ми е смешно всичко, което става. Не всичко разбирам, но настроението е хубаво. Нямам лошо усещане. Simple Smile

# 583
този епизод е за 1 април, кажимилъжата хаштаг

# 584
Този кривия само за дефиле Angry

Общи условия

Активация на акаунт