Моля, за съвет - влюбен съм?

• 9 990
  • 195
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Е, това, че аз съм казала да се заключва, не означава, че свети Петър пристига веднага с ключовете.  Smiley
Вие си коментирайте... Пък дано и авторът се включи с нещо смислено.

# 136
Това, че жената физически не е неговият тип, не значи непременно, че не я харесва физически. Просто обикновено не е харесвал такива жени, а сега не щеш ли... Случва се.

# 137
да ,обаче твърдо отказва и да си помисли за интимни отношения с нея...Joy

# 138
Е чак кво си мисли май не знаем Joy

# 139
Е, вие  пък, харесва блондинки , а тя брюнетка.Или обратното.
Може гроздето да е кисело, а може да не  е имал много връзки , да е влязал в рутина семейно, може да е  в криза на средната възраст  и си мечтае.
Кой не иска нещо готино...Само че да го получиш се иска  действие и да ти стиска.
Явно не му стиска и  пита не може ли само да дойде при него.

# 140
Действай и ще разбереш?

# 141
Може да пробва по отдалеч. Щом казва, че и тя се държи провокативно (не знаем точно как) значи и от нейна страна явно има нещо. Как няколко години е издържал без да предприеме нищо ми е непонятно.

# 142
  • Варна
Авторът нямал какво да прави и си пуснал тема. Писал, че иска съвет, ама всъщност казва, че всичко и така си е ок... пък който иска да си пишем и умува.  Разби ме с това описание "... морална и доблестна жена..." не знам, ама от тая думичка ме напуши смях и не мога да погледна сериозно, ако и да е истина написаното (съмнявам се)

# 143
Може да е от старата школа, те така говорят за жените. Simple Smile Все едно са майки-героини с орден за храброст.

# 144
То отдалеч всички сме доблестни, като се изпърдим  под юргана става прозаично всичко.

# 145
  • По света и у нас
Давай! Качествена жена не се печели, краде се. Тези жени да винаги заети, та шансът е да я откраднеш. Няма да провалиш ничий живот. Само може да го направиш по-пъстър.
Продължавай да мислиш за нея, даже ако искаш се влюби и я обичай. Обаче от разстояние. Докато ти мине...
Викаш да страда и да се самосъжаляна, че няма късмета на мъжа ѝ.

Не ги слушай, атакувай!

Е това е истински мъжкар! Wink

# 146
Любовта не пита.  Авторе, пробвай да я заговаряш , да станете приятели , намери общи теми или интереси, за които да си говорите, намери я в социалните мрежи и й пиши нещо безобидно . Така ще видиш дали ще се получи между вас и ще излезеш сух ако видиш, че от нейна страна няма интерес, защото явно те е страх да не те отхвърли. Иначе любовта ти ще ескалира и ще ти пречи на семейството или да създадеш връзка с друга жена, ако нямаш такава. Най-лесния начин е това да опиташ да се сприятелиш с нея, пък съдбата си знае работата.  Може да се получи нещо много хубаво между вас.

# 147
И що не опита да  направи жена си щастлива, да я накара да грее, да е забавен с нея  и тя да отвърне забавно.
То чуждата кокошка замън патка става.
Ако можеше всеки ден с различен партньор, дали ще се откаже някой  или дали някой ще прегърне идеята се питам. 1:1  или друго съотношение ще са.
Мисли се че е влюбен авторът.
Да се включи как направи деня на жена си днес празничен.Жестове, закачки, внимание, за диаманти не става дума, студени са. Нещо топло...

# 148
И що не опита да  направи жена си щастлива, да я накара да грее, да е забавен с нея  и тя да отвърне забавно.
То чуждата кокошка замън патка става.
Ако можеше всеки ден с различен партньор, дали ще се откаже някой  или дали някой ще прегърне идеята се питам. 1:1  или друго съотношение ще са.
Мисли се че е влюбен авторът.
Да се включи как направи деня на жена си днес празничен.Жестове, закачки, внимание, за диаманти не става дума, студени са. Нещо топло...
Ако е женен, семейство са и родителите, а той не е казал, че има жена.

# 149
Е, не каза и че няма, замълча.Не вярвам да пречи на родителското семейство с терзанията си. Може да не знаят, а и трябва.Жена с деца предполага над 30, и неговите да са+ или - там някъде.Не   е  тийн да казва на мама  любовните си трепети.

Общи условия

Активация на акаунт