Моля, за съвет - влюбен съм?

• 9 977
  • 195
  •   1
Отговори
# 90
Щот не ти дреме кой кога кво, но затва пък не схващаш бързо. Може и така да ти изнася. Да кажат там съответните служби 😆
Казах, че не знам къде да видя колко регистрации може да има даден човек и в колко теми пише . А самата история изобщо не ми звучи абсурдна. Лично знам за такива .

# 91
Мъж да иска разговори вместо секс ???
Боже, не е на добре работата !
Вчера и ледник се отцепи...
Страх ме е

# 92
п.п. Категорично не за "той си мечтае да са любовници". Ето тук става още по интересно. Не е мой тип физически.
[/quote]
WTH?!  Тогава я покани на партия шах, литературни вечери и никой няма да провали ничие семейство. Драма няма, чиста работа.

# 93
Пързалка или не, ситуацията е възможна.
Не става въпрос за вечни платонически отношения, на секса винаги ще си му дойде реда. Идеята ми е, че при обсебващо влюбване първосигналното остава на заден план. Искаш магията в малки, поносими дози, искаш да си близо до тази жена, да те погледне, да ти каже нещо мило, да вкусиш тръпката на начеваща взаимност, да я прегърнеш и да спреш времето....на тоя етап мисълта за секс все още те изпържва.
Нагонът си е нагон, бурният секс с всяка жена в трамвая си е хубав негов израз, влюбването е нещо повече.

# 94
vяsko, ти си поет. Като те чете човек и му се приисква да се влюби.

# 95
  • София
Ама с консумация.

# 96
vяsko, ти си поет. Като те чете човек и му се приисква да се влюби.

А на мен - да препоръчам да си сформират група за терапевтични цели. Онези, обсебващо влюбчивите. Телесна психотерапия - за всички, които я пожелаха.
Wink

# 97
Е, има ли смисъл от уточнения?
Дренке, не оставяш човек да се похили малко, без да полееш с вряла вода. Smile

# 98
някакви сухи прегръдки, без копнеж за целувки...що за влюбване..

# 99
  • София
Имагинерни някакви работи, не ми стига акъл да ги разбера.

# 100
някакви сухи прегръдки, без копнеж за целувки...що за влюбване..
Е, беше само илюстративно, пък и ако задълбая по-подробно темата с копнежите, Дренка ще ме прати директно за зелена рецепта.

Без целувки би било като без някоя от петте* фундаментални сили, няма как да изградите обща вселена.

# 101
Аз много обичам такива нефелни игри – на думи, мисли, чувства. Просто ей така, за забавлението. Без сексуален край. Вяско, опуснах те, ей. Smile

# 102
  • София
Ми, не става работата.

Иначе, всички сме наясно как става калимерата.
Без фунадаменталните там какво беше - не става.
Та, разбираме ли автора - не.

# 103
Босилке, тъкмо те споменах индиректно като фундаментална сила Joy

# 104
Нова форумска двойка ли има? Платонична де. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт