Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 801
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
О, да, със сигурност.

# 646
  • София
Представям си сцената - Санака отваря сайта, осъзнава какво вижда и погледът ѝ механично се стрелка към шкафа с розето Joy Wine Glass
Честит празник, момичета и момчета. Бъдете щури и неудържими и на всяка възраст бъдете предимно деца! People Dancers

# 647
  • София
Направо си сипАх. Joy Наборката обаче нещо не иска да ми осигури малко НВО вълнения. Не че ще е същото, но ще се постарая да си го внуша. Laughing Тя обаче задава някакви смислени въпроси от типа: за какво е това и какъв смисъл има да се явявам. Smirk

# 648
  • София
Започват да ги оформят и едната госпожа е била е била откровена,че няма да взимат предвид НВО в оценяването,защото няма време. Резултатите щели да излезнат към края на месеца, а тогава вече трябва да са оформени. Така че бяхте прави. По ъоЗи случай снощи си сипах от кеф червено.

# 649
  • София
Аз пък вчера като ви четох, се притесних, че изобщо не е ясно какво ще решат за нашите по отношение на НВО-то. Спокойно може да си сложат оценките в дипломата, нали са новата програма. Много висши училища започват пак да взимат като балообразуващи среден успех. Та не е ясно, тези матури къде ще решат да ги отчитат.

# 650
  • София
Тези НВО не са с оценки. Няма как да влязат, в който и да е успех.

# 651
  • София
Е, как да не е ясно? Никъде не ги отчитат. Вписват се в удостоверението като точки и не влизат нито в текущия, нито в общия успех от първи гимназиален етап, а към втори етап нямат съвсем никакво отношение. Няма как да решат нещо друго с обратно действие.

# 652
Ааа, отчитат ги, отчитат ги. В МОН-ските презентации. Joy
Толкова много сме писали по въпроса, все едно  и също. Не разбирам как още може да има някакви волни интерпретации.

# 653
АБе то на нас ни е ясно,ама да взема да ида в нашето училище, да им разясня и на тях.
   Днес питам- кога ви е класното по математика?Ми на 16.06 , ама се оказва че съвпада с датата на матурата.
    Знаем ли вече кога са НВО-та?

# 654
  • София
Отдавна знаем - на 16-ти и 18-ти юни.

# 655
Божке!Или аз не съм в ред,или ......

# 656
  • Варна
Моят протестира, че увеличили часовете на 40 мин., но междучасията останали по 5 минути. Как е при вас? Учителите закъснявали и после ги задържали.

# 657
При нас даже и с намалени часове ,междучасията са по 10 минути.

# 658
  • у дома
АБе то на нас ни е ясно,ама да взема да ида в нашето училище, да им разясня и на тях.
   Днес питам- кога ви е класното по математика?Ми на 16.06 , ама се оказва че съвпада с датата на матурата.
    Знаем ли вече кога са НВО-та?
Класното е на 7 юни.

# 659
  • София
При нас часовете са както обикновено - часове по 40 минути, междучасия от 5 минути между часовете в блок и по 10 минути между блоковете.

Общи условия

Активация на акаунт