Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 58 867
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
Не. Не излиза в системата.
Можеш да си поискаш.
Браво на теб . Колко време чака за прегледа ? Половин година?

2 седмици, като чакането беше, защото трябваше да е на определен ден от цикъла. Иначе съм доволна, че за разлика от други клиники пред самия кабинет изобщо не чаках - приеха ме точно в определения час, не знам дали винаги е така.

# 61
Здравейте,

Записвам се да следя темата, тъй като от днес вече съм пациент на Надежда при д-р Тихомирова. Имам въпрос, тъй като днес ми беше първият преглед, но тепърва ще има още (за пункции, замразяване и прочее). След прегледа докторката не ми е давала амбулаторен лист, а правихме и УЗ да броим антралните фоликули. Присетих се, че нямам лист чак в колата и предположих, че сигурно всичко е онлайн. Сега обаче гледам системата и там също не виждам такова нещо - прегледът седи все още като "предстоящо посещение". Имате ли представа дали всичко видяно/констатирано по време на него ще излезе в системата?

Предварително ви благодаря!

Не е голяма драма, излиза в системата при нея, но не и в онлайн приложението. Ако Ви трябва амбулаторен лист - може да Ви го даде и следващия път, всичко се пази в системата, просто трябва да си го заявите.

# 62
Здравейте дами, подготвям се за биопсия и пиех естрофем. Днес бях на преглед и док ми изписа утрогестан, обаче, забравих да го попитам дали продължавам да пия естрофем. Да го спирам ли, според вас?

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:28 от RuzhaY

# 63
  • София
Продължаваш естрофем. Обади се на спешния ако имаш притеснения.

# 64
Продължаваш естрофем. Обади се на спешния ако имаш притеснения.

Благодаря

# 65
  • Sofia
Не, не спираш естрофема.Продължаваш и него успоредно с утрогестана.
Аз да ви питам,за ЗЕТ иска ли се вирусология за мъжа или няма нужда?

# 66

Привет, не се иска за мъжа. Simple Smile

# 67

Защо му е вирусология на него, като той няма да дава материал.., нали е дал при оплождането вече ...Или не разбирам въпроса?

# 68
  • Sofia
Аз не се изразих правилно,извинявам се.Имам забразени само яйцеклетки,който сега ще размразят и оплодят.Но не знам иска ли се вирусолагия като отиде да дава материал.

# 69
Аз не се изразих правилно,извинявам се.Имам забразени само яйцеклетки,който сега ще размразят и оплодят.Но не знам иска ли се вирусолагия като отиде да дава материал.

В такъв случай, ще искат. Валидността (ако не ме лъже паметта) е 3 месеца. Ако нямате валидна, ще се наложи да му вземат кръв.

# 70
По-скоро май 6 месеца беше вирусологията.

# 71
Вирусологията важи 3 месеца и е необходима винаги, когато се обработва материал - пункция, даване на материал от партньора, оплождане и т.н.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 21:03 от GERy@K

# 72
Как две седмици ???
Не. Не излиза в системата.
Можеш да си поискаш.
Браво на теб . Колко време чака за прегледа ? Половин година?

2 седмици, като чакането беше, защото трябваше да е на определен ден от цикъла. Иначе съм доволна, че за разлика от други клиники пред самия кабинет изобщо не чаках - приеха ме точно в определения час, не знам дали винаги е така.

# 73
Здравейте, какво ви е мнението за д-р Чапанова?

# 74
За мен е много добра

Общи условия

Активация на акаунт