Отговори
# 270
  • София
Аз да споделя една лична история, слагам я в спойлер обаче.
Скрит текст:
Преди години си плувам аз в морето, вживяла съм се в русалка или както казваше една ромка в едно интервю “въобразила съм се на” русалка, всичко беше прекрасно, докато една медуза не ме изгори по задника. Да... опари ми лявата буза. Излязох, пищейки и тичайки от водата, със сигурност не е имало нищо секси в гледката. До вечерта мястото се беше зачервило и подуло. Както и да е. Бях на женско море. 7 дни. Това се случва на втория ден. И докато се върна вкъщи при любимия, съвсем бях забравила за случката. Обаче мястото беше посиняло. Приличаше на смучка. Честно ви казвам. Та... прибирам се аз вкъщи, събличам се, ще се къпя... и ходи обяснявай, че нямаш сестра. Wink Знаете го лафа, предполагам.
Бро, на такова място не знам как би се изгорила Хандемий.. 🤔😂

# 271
Здравейте, прекрасни момичета и честит празник! Бъдете здрави, обичани, ценени, горди и винаги щастливи! HugFlowers Bouquet

Гледам сте обсъждали какво е това недобро прикритие на Ханде и Керем. Grinning
Днес много интересни снимки зад кадър има.
Тази песен напоследък я слушам страшно често, много нежен глас има Башак. Relaxed

# 272
  • Кърджали
Леле, изписали сте света.
Първо. Честит осми март! Да сте най-красивите и обичани в очите ма любимият ви мъж!
Два дена ме съм се включвала много много, но то не се и спряхме вкъщи. Чак сега седнах да ви прочета катп хората

# 273
Честит 8ми март мили момичета!
Бъдете живи и здрави, много щастливи и много обичани!

Сигурно ли е че ще има сватба? Не ми се видя на снимката да е Ханде.
Не искам сватба с Дениз.

# 274
Честит 8 март!
Ами аз не видях никъде досега Еда или Селин в булчинска рокля. Видях Дениз в костюм - а той не ходи с костюми - така че има официално събитие бал, годеж, сватба ... не знам но Дениз беше официален - ето линк към видеото - https://twitter.com/i/status/1368920503029796867

# 275
  • Плевен / София
В 11 серия Серкан каза "Не ме карай да казвам сбогом Еда Йълдъз...."
След два дни Еда ще каже ли "Сбогом Серкан Болат"
Хубава вечер...отивам да празнувам...

# 276
Денис може и да се жени, но булката да липсва  😊

# 277
Ново от сета:

Wink

# 278
Бро, да кажем, че са били на плаж и ги е опарила медуза като теб, Ариелче 😆😆😆
Ама следите са неравномерни, което ме води на мисълта, че вероятно тази медуза е от противоположния пол за всеки 😆 Мъжка за Ханде и женска за Керем. Формата на "опарването" е О-образна..
Докато пиша и дори mi_si показва как Керем демонстрира как го е опарила медузата Ханде по врата 😆😆😆

# 279
  • София
Колко ли хора искат да са на мястото на Анъл... За един преател питам. Wink

# 280
Мога оправдая поведението на Серкан и Еда.
Но, Дениз , Селин и Джерен са интриганти. Не мога да ги оправдая.
Трябва да си получат заслуженото.
Хубав  празник и весело прекарване!

# 281
Flowers Four Leaf Clover Гюнайдън, къзлар.
Честит 8-ми март! Бъдете обичани, ценени и щастливи жени. Flowers Four Leaf Clover

Revolving Hearts Започвам деня с усмивка и това прекрасно видео на нашите любимци Керем и Ханде. Оставям на вас да прецените дали приятелите се гледат по този начин или пък не. Revolving Hearts

Heart Eyes Споделям чувствата на тази дама, фен на сериала и двойката ХанКер / ЕдСер. Не сме само ние, момичета! Много сме с тази диагноза. Heart Eyes

“Красива двойка. Не ми се мисли как ще оцелеем, когато сериалът приключи. Те се превърнаха в част от нас.”

Flowers Cherry Blossom Желая ви шеметен ден! Flowers Cherry Blossom
Охх БРО,напълни ми душата с този клип.На врели пожелавам такава любов.
Дано наистина са двойка в реала инъче много ще загуби човечеството.Толкова много да си подхождат като едно цяло са🧿🧿🧿🧿🧿

# 282
Нов актьор се присъединява в сериала ни. Знаете ли?
Синан Абайрак се присъединява към актьорския състав на сериала #Почукайнаврататами. Той ще играе Кемал Йозджан

# 283
  • София
Акция: да съберем Еда с правилния Дениз. Grinning

# 284

Не знам кой ще се жени но на ръката на Селин или не е нейната не мога да разбера има пръстен

Да, това е годежният пръстен на Селин , стои на дясната ръка , на лявата се дължи халката според техните обичаи. Снимката е с предна камера огледален образ, може да се види по роклята на Джерен

Общи условия

Активация на акаунт