Приятеля ми ...

• 7 317
  • 75
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Че и у тях го прибрала. Изчака ли поне да минат година-две от връзката, да го видиш колко струва и дали заслужава да му предложиш дома си или го приюти още на втори-трети месец?

# 16
Чудя се дали темата не е пързалка. Героят тук ми изглежда като събирателен образ на масовите мъжки кусури.

# 17
На младини и аз имах такова гадже, което ми даваше наклон, дали да съм гримирана, дали да съм с пусната коса, на токчета ли да съм... Ама бях много млада и му се връзвах. Сега само като се сетя, ми иде да го намеря и да му зашлевя един шамар. Връзката ни продължи три години и си мислех, че вече е сигурно, че ще се женим. Беше по-голям от мен шест години и много ревнуваше. Все казваше, че ще го зарежа, заради някой по-млад и аз не излизах много. Накрая се разделихме, защото си намери по-подходяща, според него приятелка. Че ми и беше изневерил с нея, докато е бил с мен 😀

# 18
  • София
Това се оказва като правило - ревнивците изневеряват първи.

# 19
  • София
Три е щастливо число.
Излизаш за трети път и не се прибираш до сутринта.
Като каже - тръгвам си, изневеряваш ми! Му кажи - да, по- бързо, че новият ще дойде за обяд.
После прилежно му помагаш да събере багажа, че да не го направи през пръсти и да отбие номера.

# 20
  • Най-красивата страна
Прибрала си го у вас.
Переш.чистиш,готвиш.
Работиш,плащаш сметките сама.
На всичкото отгоре Мунчо не иска да те гушка.

За какво тогава го държиш у вас?
Къде са достойнството и самоуважението ти?
Ако толкова имаш нужда да отглеждаш някого,вземи си куче.
Те животните поне го оценяват и позволяват да ги гушкаш.

# 21
Не разбрах за какво е темата?
Просто мрънка или пита нещо?

# 22
Не видях нищо, за което да се хвана. Станала си му маминка - гледаш го, плащаш му сметките, а той като намръщен пубер ти се цупи, скатава се и ти крещи?!
Тази част с облеклото и грима дори няма да я коментирам. Според теб нормален човек ще ограничава ли някой как да се облича? Този има някакви проблеми. Показвай му вратата и да се маха, така или иначе освен да ти пречи и създава проблеми, май няма някакъв принос във "връзката" ви.

# 23
Имаш си ревнив търтей в къщи . Предполагам , че вече ти е писнало и се чудиш какво да го правиш . Събери му багажчето и му покажи вратата или си го търпи още н- брой време . Съвета ми е - режи до " живо " , иначе гангрената се разпространява .

# 24
  • Варна
Чудя се дали темата не е пързалка. Героят тук ми изглежда като събирателен образ на масовите мъжки кусури.

Абсолютно точно. Напоследък всяка втора тема е такава - ами пък да вземат да прочетат предните, авторките. Какво ново да им кажем? Съжалявам, ама то почна да ми става неудобно, може ли такива глупави жени. Любовта не оправдава всичко, все пак.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:08 от plqsak

# 25
  • Далече, далече
Не разбрах за какво е темата?
Просто мрънка или пита нещо?

Според мен такива като нея търсят съвети как да превъзпитат някой мъж, за да стане мил и грижовен.

# 26
Да, става за момента.
Като остареем се връщаме на фабричните настройки всички.
Няма измъкване - какъвто си , такъв си.

# 27
  • Варна
Простака си е простак. Чакай го да стане мил и грижовен като си нямаш друга работа.

# 28
  • Далече, далече
Подозирам, че е млада и наивна още.

# 29
Ти сега като не го харесваш/то не и за харесване/,представяш ли си какво ще стане като имате деца?
Имайте малко повече уважение към себе си и тогава другите ще ви уважават.
Отгоре на всичко сте в твоя дом!  Просто смени бравата и му остави багажа отвън.

Общи условия

Активация на акаунт