Приятеля ми ...

• 7 321
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
След време ще се чудиш защо си търпяла такова отношение. Вземи се в ръце и се отърви от търтея.

# 31
Ако си мислиш, че ревността, контрола и притежанието значат любов.. бъркаш се много. Ако си мислиш, че с добро поведение, грижи и внимание ще го промениш - не, няма.
Нищо положително не прочетохх в поста ти.
Ако искаш съвет, моят е..
Разкарай го! И скоро не влизай в отношения. Прочети няколко пъти какво са ти писали жените тук.

# 32
С каква цел търпиш този паразит и използвач?
За почивка да събираш пари ти, че тогава за какво ти е той? Ходи си сама по почивки и въобще побързай да го разкараш, че чак се ядосах като чета.

# 33
  • Най-красивата страна
Да го превъзпиташ -няма да можеш.
Търпяла си твърде много.
Трябвало е още преди да го прибереш у вас да определиш правилата.
,,Ще живеем заедно,но ще делим сметките на половина,,.
,,Ще помагаш ли в домакинската работа?,,
Ей такива неща не си ли говорихте преди да се съберете?
А като ще плащаш само ти почивките-иди с някоя приятелка.

Относно външния ти вид-той няма право да ти държи сметка как се обличаш.
Свободна ,пълнолетна жена си-дали ще носиш рокли или панталони само ти решаваш.
Хората се отнасят с теб така,както им позволяваш.
Но ти си позволила твърде много на Мунчо...

# 34
Абе как така ви позволяват и забраняват разни неща мъжете? Вие да не сте държанки в харем, че да ви трябва позволение да се гримирате и облечете? Не му харесвали гримирани жени? Ами да си намери такава,  на която не й харесва да се гримира и готово.

Аз без грим, парфюм, прическа от къщи не излизам. Не че си крия чертите, защото не са хубави, ами просто обичам да се гримирам, да се облека и да си направя косата. Работя, изкарвам добри пари и ги харча както намеря за добре. А е отворил някой уста да ми каже какво да слагам по себе си - а е изхвърчал по бързата процедура.

Уважавайте се малко повече и не се поставяйте сами в подчинена позиция спрямо някой, който няма никакви права над вас.
Приятелят на авторката е хрантутник, мързеливец, селски бек и използвач. Не знам какво прави тя с него.
Ами намерил си е 😚
Аз не се смятам за държанка нито за разхайтена 😊
Аз не обичам да се гримирам от тиинейджърските ми години още 😊🙂
За мен постоянното гримиране е избиване на комплекси (мое мнение) 😊
Нима казваш че мъжа ти е като призрак в къщи и нямаш мнението му за нищо?
А това да кажеш на жена че няма себе уважение само защото слуша мъжа си за някои неща е най глупавото нещо на света! (това не се отнася за авторката)

# 35
  • Най-красивата страна
Жената може да се съобрази с мнението на мъжа си-да.
Обаче,ако двамата са равностойни партньори,ако той наистина и е мъж и проблемът се обсъди от двамата ,а тя е съгласна.
Защото тя е пълнолетен човек.
Не може Мунчо, когото тя е прибрала и издържа,да и забранява каквото и да било.
А щом тя е позволила такова поведение-да,липсва и себеуважение.
Но това е поправимо...стига тя да осъзнае проблема.

# 36
Възпитанието е до първите 7 годинки. И  е работа на родителите.
Да искаш да промениш из основи характера на един човек е много глупаво.

# 37
  • Далече, далече
Възпитанието е до първите 7 годинки. И  е работа на родителите.
Да искаш да промениш из основи характера на един човек е много глупаво.

Подозирам, че младите девойки го мислят. По-хитрите знаят, че човек не може да бъде превъзпитан, но може да бъде манипулиран, макар и не всеки.

# 38
Има голяма разлика от това да обсъдиш нещо с партньор и да се съгласиш с мнението му..
Съвсем различно е да ти позволяват и забраняват, все едно си дете и трябва да слушаш и изпълняваш.

# 39
Тошева, едно е ти да не обичаш да се гримираш. Друго е някой да ти го забранява. Wink
Авторката, забрани му да се бръсне. Дълга брада и мустаки, да не го заглеждат жените.

# 40
  • Далече, далече
Ти, пък! По-добре да го накара да се епилира целият, както правят някои в днешно време.

# 41
Абе как така ви позволяват и забраняват разни неща мъжете? Вие да не сте държанки в харем, че да ви трябва позволение да се гримирате и облечете? Не му харесвали гримирани жени? Ами да си намери такава,  на която не й харесва да се гримира и готово.

Аз без грим, парфюм, прическа от къщи не излизам. Не че си крия чертите, защото не са хубави, ами просто обичам да се гримирам, да се облека и да си направя косата. Работя, изкарвам добри пари и ги харча както намеря за добре. А е отворил някой уста да ми каже какво да слагам по себе си - а е изхвърчал по бързата процедура.

Уважавайте се малко повече и не се поставяйте сами в подчинена позиция спрямо някой, който няма никакви права над вас.
Приятелят на авторката е хрантутник, мързеливец, селски бек и използвач. Не знам какво прави тя с него.
Ами намерил си е 😚
Аз не се смятам за държанка нито за разхайтена 😊
Аз не обичам да се гримирам от тиинейджърските ми години още 😊🙂
За мен постоянното гримиране е избиване на комплекси (мое мнение) 😊
Нима казваш че мъжа ти е като призрак в къщи и нямаш мнението му за нищо?
А това да кажеш на жена че няма себе уважение само защото слуша мъжа си за някои неща е най глупавото нещо на света! (това не се отнася за авторката)
Ако твоя мъж ти забрани да излизаш без грим? Ще се съобразиш ли с "мнението" му? Не говорим за еднократно, моля те сложи грим, а да ти вдигне скандал, че без грим нямаш право да си подаваш носа навън. Между лично решение, стил на обличане/грим и явна забрана, последвана от скандали, разликата е сериозна.

# 42
  • София
Този не ти е приятел, така че заглавието е подвеждащо. Та да попитам и аз защо издържаш, търпиш лошо отношение и слугуваш на здрав, прав, работещ възрастен (т.е. над 18г.) индивид? Какво ще стане ако си обуеш токчета, рокля, гримираш се и излезеш с приятелки? Ще ти се разсърди, ще те удари?

# 43
Този не ти е приятел, така че заглавието е подвеждащо. Та да попитам и аз защо издържаш, търпиш лошо отношение и слугуваш на здрав, прав, работещ възрастен (т.е. над 18г.) индивид? Какво ще стане ако си обуеш токчета, рокля, гримираш се и излезеш с приятелки? Ще ти се разсърди, ще те удари?

По скоро тя не иска. Надява се, че той ще се промени, щя я погледне с други очи и ще ...

# 44
  • Варна
Ще стане принца на бял кон!

Нищо не разбирате! Това е неразработена златна мина! Неразцъфнало още прекрасно цвете! Какавида, от която ще се излюпи чудна пеперуда! Грозното патенце, но още не се е превърнало в лебед!

Общи условия

Активация на акаунт