Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
И на мен ми пристигна Pick n Dazzle кутията и аз сама си ги избирам  продуктите

# 631
И на мен ми пристигна Pick n Dazzle кутията и аз сама си ги избирам  продуктите
Супер е кутийката. Ползвала ли си преди продуктите на Frudia и имаш ли някакви впечатления от марката, че много им се чудя.

# 632
Не особено добра корейска марка е Frudia. Използвала съм 3 маски и 2 крема. Мазни и не особено попивни, бързо отидоха в коша.

# 633
Ползвам от  месец   това кремче затова реших да си взема и серума да ги съчетая. Мирише много приятно, не е мазно и хидратира. Аз съм с нормална кожа. Много симпатични опаковки имат, не съм много запозната с марката дали са наистина качествени, но на мен лично засега ми допада   

Видях, че имат и тонери и доста други неща, но не ги намирам в български сайтове.

# 634
  • София
Дами, какво мислите за тази кутия Glamour beauty box? Продават я на тук: https://bilet.bg/en/events/glamour-beauty-box/2543
На скрийншота не излиза, но има и книга за Коко Шанел.
Понеше нямам опит с лазерната епилация - този ваучер за 120 лева за една процедура лазерна епилация на зона интим има ли смисъл, или е само за зарибяване и после трябва да си плащаш за още 2-3 процедури,  за да има ефект?

Имам я кутията, но все още не съм ползвала нищо от нея. Simple Smile Изкуших се заради концентрата за лице.

А за епилацията - аз знам, че 10-на процедури са нужни, но си зависи от кожата и апарата. Аз преди няколко години направих цял курс на мишници, интим и подбедрици. Е, само си хвърлих парите на вятъра. Временен резултат и сега съм си с абсолютно същото окосмяване. Simple Smile

# 635
За мен подбедриците и подмишниците се повлияват мн.добре.

# 636
  • София
Малко спам, но резултатът от ЛЕ винаги е временен. Аз правя по 3, 4 процедури, които траят 1 година. Но не съм особено космата.

# 637
Дами, какво мислите за тази кутия Glamour beauty box? Продават я на тук: https://bilet.bg/en/events/glamour-beauty-box/2543
На скрийншота не излиза, но има и книга за Коко Шанел.
Понеше нямам опит с лазерната епилация - този ваучер за 120 лева за една процедура лазерна епилация на зона интим има ли смисъл, или е само за зарибяване и после трябва да си плащаш за още 2-3 процедури,  за да има ефект?

Здравейте,
Според мен кутията си заслужава. Направих 1 процедура и определено още след нея има резултат. Доволна съм от работата им и от отношението. От студиото ми казаха същото, както са споделили и останалите от групата, необходими са между 6-10 процедури през период от месец и половина. Самото студио предлага намаления на процедурите, ако се закупят 3.
Много съм доволна от аргановото масло на Morrocanoil. Книгата е доста интересна и приятна за четене. Относно лака за нокти съм със смесени чувства. Самата четка не нанася добре лака и трудно се постига равномерно нанасяне. Кремът за ръце на L' occiatane е качествен и ми харесва, като получих не този, който е на снимката.

# 638
Страшно много се чудя на good box имам доста вече нощна грижа. Щом крема заема 130 от новата кутия май ще има още едно две и другите сокчета и портокалови бисквитки....
Гледам, че кутията с кафе може още да се поръчва. Да изчакам ли или да се доверя на коментарите в фейса, че този крем е с ефект уао.. Има обаче много поставени лица, който коментират и не ни се доверява на слепи коментари от фейса.

# 639
  • Варна
yasmina, чак УАУ не е! Имаше както хубави така и лоши коментари за крема. Може да прочетеш отзивите, ако не те мързи от началото на декември месец са. Аз използвах крема само 3-4 пъти за лице, но го зарязах и после го ползвах за тяло, че да не го захвърлям в склада отворен. Не беше лош, но за мен флуида на Ординари с 23% вит. Ц е УАУ, а не това кремче.

# 640
На мен крема ми хареса,в ФБ им е моя коментар,не съм поставено лице,крема го имам от преди.

# 641
Чакам някой да качи Кибрита. Моят явно няма да дойде днес...

# 642
И моя няма да е днес. Тръпна в очакване.

# 643
И аз нямам известие за Кибрит, но те май невинаги изпращат. За януари нямах известие, а беше дошъл. По- късно ще проверя.

# 644
  • Over the rainbow
Чакам някой да качи Кибрита. Моят явно няма да дойде днес...

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 12:09 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт