Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 642
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Frudia съм купувала от турските дрогерия за съвсем други цени. Серумите и кремовете за лице излизаха по няма и 30 лв при намаление.

# 91
Реших да пробвам good box, ей така спонтанно, дано не е както belle box десет см кутийка с дранкулки по няколко лева.Поне да бяха повечко. За шампоана, който го пробва да даде отзиви, няма да го отварям, ще го остава за пътуване, че е мини.
Дано Кибрит да пуснат нещо различно от кремове и серуми.Имам вече за години напред.  Видях в фейса, че роза Дамасцена рекламират кутии, който им е фен..
Марвитал кой месец пускат лятна кутия?
И аз се надявам на нещо по- рзлично от Кибрит този път. А Марви пускат следващата кутия юни.

# 92
Какви продукти искате  ? Аз хубава маска за лице и нещо за коса ,може би ......

# 93
И в предишен пост ви е казвано, че за марки като култовата Missha, не ви трябва абонамент и няма да спестите, но кой да чете😹🙈👀 И аз искам да си купувам продукти на d'Alba за по 40-60 лева, а не за по 80-100 но няма начин! Дори в корейските сайтове държи цена. Миша е дрогериен клас козметика и няма как да ви струва 5-7-10 лева при положение, че и така си се продава добре в цяла Европа, а и не само. Wink

# 94
Въпросът не е в това ,изобщо не съм умряла за тая миша ,даже изобщо ....работата е там ,че и помпат цената на сайта си и после слагат нормалната цена като намалена ,което предизвиква съмнения за намаленията им изобщо,ми по добре да махната тая Миша и другите диемски помади.

# 95
  • Варна
https://www.yesstyle.com/en/frudia/list.html/bpt.299_bid.325183# … mp;bt=37&s=10
https://www.stylekorean.com/brands/366/frudia с 30% намаление, но без дължимите мита, такси, ДДС и каквото там още се дължи+ удоволствието, да висиш по митници или да се занимаваш с БГ пощи Simple Smile

# 96
Колко ви излезе кутията с шийт маските на Boxywow. Ползвах кода и с доставка в мейла ми пише 23,49,а сега ми пристига известие от куриер за 25,18. Разликата не е много, но се зачудих на какво се дължи.

# 97
Колко ви излезе кутията с шийт маските на Boxywow. Ползвах кода и с доставка в мейла ми пише 23,49,а сега ми пристига известие от куриер за 25,18. Разликата не е много, но се зачудих на какво се дължи.

Аз поръчах в събота 02.03, но като гост и все още нямам известие , и имейл нямам 🤔 Странна е тази разлика в цената, да не би да са някакви такси на куриера?! Не малко пъти съм получавала пакети от Еконт с различна от упоменатата цена. Вярно, че разликата е 1-2 лв, но все пак.

# 98
  • София
VyaraVelikova, същата история и при мен. Днес получих съобщението за доставка със сума 25,18 лв. Да не би да има нещо общо с доставката? Когато поръчвах избрах доставка до офис на Еконт, даже и мейл им писах до кой офис, също когато ми се обадиха по телефона им напомних, че съм поръчала до офис на Еконт, а сега в мейла пише доставка до личния ми адрес.

# 99
Явно е това. Доставката е сменена от офис до адрес, което не смятам, че е коректно.

# 100
Какви продукти искате  ? Аз хубава маска за лице и нещо за коса ,може би ......
И на мен ми се иска маска за лице, околоочен крем, продукт за локално третиране на пъпки и несъвършенства, лосион за тяло, може и нещо за коса... абе размечтах се😄
Дали ще обявят продукт утре или само ще пуснат в продажба кутията?

# 101
VyaraVelikova, същата история и при мен. Днес получих съобщението за доставка със сума 25,18 лв. Да не би да има нещо общо с доставката? Когато поръчвах избрах доставка до офис на Еконт, даже и мейл им писах до кой офис, също когато ми се обадиха по телефона им напомних, че съм поръчала до офис на Еконт, а сега в мейла пише доставка до личния ми адрес.
Абсолютно същия проблем с BoxyWow имах и аз - при поръчка съм написала до офис на еконт и след два дни куриерът ми звъни, че е пред вкъщи на адрес. Аз съответно съм на работа всеки делничен ден. Каза ми, че да я остави в най-близкия офис на Еконт ще имам да доплащам още 2-3лв допълнителна такса.. мислех да се разправям на място, но бях изморена. И все пак лошият вкус ми остава не само към Еконт , но и към самите BoxyWow - кутията им от много евтина ми излезе над 30лв

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 13:28 от Petyaaaa

# 102
  • София
Е, каква е тази тъпотия? Чакам и аз кутията с маските, но нямам известие. Язък за "големия" код, ако после се изравнява с доставката.

# 103
  • Пловдив
На мен ми се иска да има някаква слънцезащита за лице в Кибрита.

# 104
Аз се надявам да има слънцезащитен крем за лице в специалното издание с корейска козметика на MFB. От европейските слънцезащитни нито един крем не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт