Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 697
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Корейската кутия е отново налична, явно доста хора са я отказали и има защо! Simple Smile https://myfullbox.com/my-full-box-specialni-izdania?product_id=186

# 421
Защо  да има защо да ги отказват, забелязах голямо търсене на корейски продукти, но аз лично не съм ползвала такива.
Лейди бокс не съм поръчвала, но и спрях да я заглеждам, заради  няколко коментари тук, че не си заслужава.
Пробвахте ли скраба с кафе за тяло. Разрежда ли се с вода? Не съм го отваряла, страх ме е да не изцапам банята.. Имам лош спомен от едно време с утайка на кафе. Не стига, че банята ставаше казало, ами и получих страшен проблем, беше ми пламнало цялото тяло. Та от тогава не съм пробвала ексфолиант с кафе.

# 422
Ако става дума за този от кутията на Good Box, аз го пробвах. Доволна съм, но аз винаги съм смятала, че няма по-добър ексфолиант от кафето. Банята, разбира се, се цапа, частичките няма как да се изпарят, но още докато си взимате душ се изплаква лесно.
Аз обичам да си го смесвам с малко душ-гел в шепата, за да се движи по-лесно по тялото.

Пробвах и шампоана, много ми допадна, лек е и косата после е мекичка (имам дълга, естествена, фина коса).

# 423
Корейската кутия е отново налична, явно доста хора са я отказали и има защо! Simple Smile https://myfullbox.com/my-full-box-specialni-izdania?product_id=186
И защо? Кутията е супер. 🤷🏻♀

# 424
  • Бургас
Уф!!!Пак не я сварих тази корейска кутия Sad Sad

# 425
Уф!!!Пак не я сварих тази корейска кутия Sad Sad

Налична е за поръчки още.

# 426
  • Варна
Моето мнение че! Състава на околочния е под всякаква критика: вода, глицерин минерално масло.........от алкохолите не съм сигурна кои бяха полезни и кои не, демитикон (три вида силикони) и чак тогава започват активните саъставки. Някой ще ми каже ли какво означава 200 мг филтрат от охлюв, като процент или в милилитри, но в мг. не бях виждала състав? После 2-3 вида парабени за разкош. Слънцезащитата има страхотно описание и много обещания, но аз не разбирам. Разрових се из сайтовете, в които я предлагат и не открих препоръки. По-късно ще пиша в темата с ретиноидите, там може и да ми помогнат. Тук качвам целият състав на околочния от кутията на МФБ: Water, Glycerin, Mineral Oil, Niacinamide, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate,
Cyclopenlasiloxane, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Cyclohexasiloxane, Sorbitan Sesquioleate, Dimethicone,
Snail secretion filtrate(200mg), Oryza Saliva (Rice) Bran Extract, Punica Granatum Fruit Extract,
Camellia Sinensis Leaf Extract, Galactomyces Ferment Filtrate, Centella Asiatica Extract, Carbomer,
Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben,
Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Fragrance
Ензимния пилинг май е най-хубавото неща в кутията за мен. За тези които се чудиха как се ползва: Лицето се измива, слага се част от пилинга на лицето, добавя се вода и се масажира нежно няколко минутки, след което се изплаква с вода. Прави се 1-2 пъти седмично. Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 07:51 от Real Fantasy

# 427
  • София
Описанието и обяснението на състава е много полезно за някои от нас. Не виждам каква е връзката с това, че някой не може да разбере, дали една кутия е налична.

# 428
Благодарение на съфорумка взех корейската кутия. Веднага пробвах всичко - скраба нямам забележки , емулсията с чаено дърво още му се чудя, защото не съм с мазна кожа, но отвреме на време ми излиза по 1-2 пъпки. Околоочния - за първи път виждам толкова голям околоочен. Сигурно година ще го ползвам, консистенцията ми идва странна на мен, но реално като го сложа попива бързо, не лепне. Дали съм доволна не знам, слагалам съм го 2-3 пъти.
Ампулата я дадох на майка, защото моята коса не е увредена , нито суха , но най-голямото разочарование е Тоника и крема на миша. Ако успееш да ги изкараш от шишето са много хубави, НО тази консистенция в това шишенце няма изкарване ! Успях два пъти да сложа, изнервих се и просто ще отиде сега в коша.

Кутията от Гуудбокс - разкош! Не обичам кафе , но то мирише на какао повече. Шампоанчето за първо измиване е супер, скраба- груб е за моите навици, но ще го сложа в душ гел и ще е по-добре, иначе кожата става супер. Но бутера, леле обожавам го. Веднъж го ползвах , но се влюбих . Минусът му е , че е 100мл.трябва още

# 429
  • Варна
На мен все още ми дава, че е налична корейската кутия: https://prnt.sc/10vtmdh Може пак да се бъгнал сайта им Simple Smile

# 430
Може да я добавиш, но не можеш да я поръчаш. Под името на кутията пише наличност: "няма".
А ти пак ли искаш да я поръчаш? Simple Smile

# 431
  • виртуално
Ами зависи кой какво ползва. 50 фактор на мен също би ми бил излишен. На плажа съм с 20, а ежедневно не използвам никаква слънцезащита

# 432
  • Варна
Иначе по темата, снощи пробвах шампоана от Гуд бокс, за първи път ползвам безсулфатен шампоан мисля, малко ми е странно, но ще свикна вероятно, мирише много приятно. Скраба реших че няма да ползвам и го пуснах за размяна в другата група.
Ръчното сапунче за тяло ли е? Гледах в сайта и не се ориентирах....чудя се дали не може да се ползва за лице като черното мажи например? 
маслото за тяло ми иде да го изям ще го почна обаче след като си свърша отворения в момента лосион.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 15:42 от bubanka

# 433
Относно околоочните продукти, ползвам някакъв серум, български, май от кибрит беше, безкраен ми се вижда 😯

# 434
  • София
И аз се отказах от корейската, защото околоочни имам неотворени няколко,  а спф 50 фактор не ползвам. ✌

Общи условия

Активация на акаунт