Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Кога разпращат Lady box кутиите за Април?
Поръчах импулсивно,но не погледнах(а и не намирам) от кога започва изпращането.

# 406
  • София
Не знам кога ще ги изпращат. Казаха ми, че може и сега да поръчам априлската кутуя. Цената е 18,99лв. Много евтино ми се струва.

# 407
Кога разпращат Lady box кутиите за Април?
Поръчах импулсивно,но не погледнах(а и не намирам) от кога започва изпращането.
За март месец кутията дойде на 05.03

# 408
my fullbox 9 по избор.

# 409
  • Варна
Ех,този месец май доста момичета отказват кутията на Кибрит след разкрития  продукт,което означава ,че може да има останали бройки в продажба и след изпращането. За тези .които искат да знаят съдържанието.
Лейди бокс и аз се чудех дали да я пробвам,ама... ще си помисля. Като цяло си мисля да по спра малко с кутиите,докато ми посвършат нещата,не поръчах Кибрит защото имам 3 серума,3 крема ,2 душ гела,а те залагат основно на повече продукти в кутията и малко ту мач ще ми дойде прецених,за това се утеших с Гуд бокса,че боди лосион ми трябваше,а и сладичко не отказвам Simple Smile

# 410
  • София
Lady Box изпращат кутиите през първата седмица на всеки месец. Ето защо сега приемат поръчки за следващия месец. Simple Smile Поръчах априлската кутия.

# 411
И аз загледах Lady Box в  Instagram. Има ли някъде в сайта им от техните предни кутии да видя горе долу какво може да има вътре или някоя от вас да сподели кави продукти има. Грим или грижа за кожата?

# 412
И аз загледах Lady Box в  Instagram. Има ли някъде в сайта им от техните предни кутии да видя горе долу какво може да има вътре или някоя от вас да сподели кави продукти има. Грим или грижа за кожата?
Има основно грижа, а нещата от предните им кутии, всички са качени в инстаграм страницата им. Както и тези за този месец са качени 😊

# 413
И аз поръчах Кибрит.Лосион за тяло никога не ми е излишен.Май от Кибрит си ползвам всичко.Не ми хареса Декемврийската кутия, заради 2-та продукта на Mudmasky.Харесва ми,че работят с чуждестранни марки, които не са популярни (поне за мен) на българския пазар. Обичам да пробвам по-различни неща. Благодарение на тях например разбрах за съществуването на UpCircle, и да го бях зърнала някъде едва ли бих го купила, сега не мога да живея без скраба за лице, хихи.

# 414
Lady box ми изглежда много мъничка като кутия, а пише че съдържа 5-6 продукта. Пълноразмерни ли са? За 18.99 лева? И кога долу горе доставят?

# 415
  • София
Е хайде да се четем малко Simple Smile Няколко мнения по-нагоре пише кога доставят, а продуктите ги има на инста страницата им.

# 416
Добре, върнах се назад и си отговорих. Май ми допадна кутията - яйце на Тони Моли, дизефектант от Виктория Сикретс / различни са, но да се надяваме само на един брой от един вид/ и още нещо за две дами с късмет, нощна маска с боровинки и мед. До тук са 3 продукта.

# 417
  • София
Ще разкрият и другите Simple Smile Дано е някой от тези скрабове, които рекламират в сторита 😀

# 418
Момичета, остана ли някой, който се интересува от корейската кутия?

# 419
  • на земята
Момичета, остана ли някой, който се интересува от корейската кутия?
Писах ви на лични.

Общи условия

Активация на акаунт