Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 707
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Пък кутията за април щяла да бъде на обща стойност над 170 лева. https://goodbox.bg/product/good-box-april
Моля да се включат недоволните от отбор "каква е стойността няма значение"... Grinning

# 391
  • Варна
Взех си Гуд бокса и аз. Много съм доволна. И аз всичко ще ползвам почти.Напитката и нещата за хапване заминаха в движение буквално. Крема за тяло мирише жестокоооо, страхотен е. Радвам се че има шампоан, имах нужда. Сапунчето за тяло също много сладурско. Скраба не съм го отваряла- насипен ли е? Шумоли в пакета- как ще го ползвате? Балсама за устни най вероятно ще подаря на приятелка, че аз ползвам червила основно. Имам от кибрита балсам и ексфолиант на др Пау Пау рядко го ползвам.... Напитката с протеин и кафе смятам утре да я пробвам.
Доволна съм като цяло от кутията.

# 392
The Balm са качествена марка, да, и намалена, кутията определено си избива цената. Ако бях върл привърженик на грима и се гримирах често, щях да я поръчам.

# 393
  • На изток от Рая
Оставям тук линк към една кутия с книга, която ми излезе като реклама във фейсбук.
Много обичам кутии с книги, но рядко някой предлага такива, ако на някого му е интересно:

Скрит текст:

Разгледах сайта им, явно е първа кутия.
Пише, че е лайфстайл кутия с книга и български натурални продукти.

+1 за продуктите на The Balm - използвам от години техните сенки, а бронзантът Бахама мама е просто чудесен.
Изпуснала съм кутията за 55 лв., всеки месец ли пускат подобни кутии?

# 394
Аз съм също много доволна от Гууд бокс на пръв поглед, както и от корейската кутия. В началото в Гууд бокс не ми допадаше идеята за бисквитки и напитки, но защо пък не! Зарадвах се на сапуна- обожавам ръчно направени неща, а и мирише страхотно! Само балсама за устни ще подар. Май ще взема и априлскатa🤦🏻♀
Колкото до корейската- малко съм със смесени чувства, но ще видим. Околоочния е 40мл😱 Не обичам твърде големи опаковки. Дано е хубав. Имам въпрос за мостричката- пилинг- как се използва? Не ми харесва, че в листовката няма начин на употреба на продуктите, а на опаковките почти всичко е на корейски🤷♀
Направих си абонамент за Кибрит, май натам вървя и за Гууд бокс😖

# 395
  • Стара Загора
И аз се включвам с въпрос за пилинга в корейската кутия на MFB.
2 околоочни пача ли са само, не съм ги отворила още, но се надявах на повече броя.

# 396
Пилинг - скраб по колко различни начина може да се използва, че се чудите? Rolling Eyes

# 397
Мисля, че са два, да. За пилинга това, което намерих е, че се нанася на измита кожа, масажира се и се отмива с хладка вода. А някой пробва ли вече слънцезащитата? Исках да знам с каква текстура е и дали е много мазен продукта. Още се чудя дали да го отварям.
Jazzy, прости невежеството ни, но явно не сме толкова запознати, щом питаме🤦🏻♀

# 398
Преди малко и аз взех кутията на Goodbox. За първи път я поръчвам и съм доволна, че го направих. Продуктите на So simple миришат страхотно и изглеждат обещаващо. Със сигурност ще изпробвам всичко. Доста добре са подбрани всички продукти и от практична гледна точка. Интересно ми е дали шампоанът ще има ефектите, които са описани, т.к точно в този период доста ми пада косата. Сапунът мирише много приятно и е красиво изработен.

# 399
Относно корейската кутия скраба на Etude House го нанасям на леко мокро лице, че кожата ми е супер чувствителна и със заболяване, масажирам леко и отмивам. Пачовете като гледам са еднократни, просто са по дебели, околоочния го тествах на ръката, че охлювите не са се отразявали добре преди и малко по мазен ми се видя, но попи добре и нямах реакция. А слънцезащитата не е много гъста, нито рядка- добра консистенция, докато попие
 леко бяло седи, но след това нищо не остава и мазно усещане няма. Като цяло супер доволна съм, корейската козметика никога не ме е подвеждала и се е отразявала на лицето ми страшно добре, въпреки заболяването. Засега и от другите кутии с козметика не съм получила реакция, но в момента усилено използвам YouthLab, всичко друго от декември до сега си седи по кутиите Grinning

# 400
Здравейте, радвам се, че открих темата ви, тъй като съм фен на месечните кутии!
До сега съм поръчвала Кибрит, Good Box, Bellebox, Ladybox и Myfullbox /MyMiniFullBox/.
И моята Гудбокс ме чака в офис на Еконт, нямам търпение да си я взема! Още щом показаха звездния продукт си я поръчах, защото имах нужда от ново масло за тяло! Сега като видях съдържанието, съм много доволна, че и скраб за тяло ми трябва 😀
Кибрит за април ще го пропусна.
Бях поръчала корейска кутия на Myfullbox, но я отказах... След като видях едни сторита в инстаграм на момиче, което тотално ги закопа, че реално продуктите се намират на много по-ниски цени, от колкото те твърдят и не си заслужава, плюс факта, че не са й били дали касова бележка, плюс това, че са отказали да приемат връщане, защото била вече отворена... Реално прецених, че мога да инвестирам тези 39 лв., колкото е кутията, за един корейски продукт, но качествен и съобразен с моите нужди. Иначе hype беше голям като я видях за първи път, дето се вика веднага я поръчах, но нещо не останах очарована от съдържанието... Другото, което ме спря, скоро си взех слънцезащитен крем, почнах нов околоочен и нова есенция /корейска/, та нищо не ме блазни...
Това са си лично мои разсъждения, една приятелка си я взе вчера и каза, че е доволна от съдържанието. До човек си е 😊
Ако бях намерила групата вчера, можеше да я пусна тук, вместо да я откажа, но... шанс 🤷🏼‍♀️

# 401
И аз го видях - това момиче е тотално неадекватно, не знам кой е закопала, най-вероятно себе си. Това за касовата бележка е такъв смях - от поне 10 години онлайн търговците не са задължени да имат касов апарат щом наложения платеж се плаща на куриер. А цените - айде да си сметне ДДС, Мита и такси за представителство пред митницата и да видите цените в кокос.бг... казвам го като човек, който се е занимавал с освобождаване от Митница на десетки пратки. Много неадекватни жени се навъдиха... Изживяват се като някаква инстанция, много са смешни. Да си купуват каквото искат... с касова бележка. Grinning

# 402
  • виртуално
Кутията е много добра, цената също. Аз я пренасочих защото най-вече ми трябваше тонер и маска. Вчера ги поръчах от Barecare за 50лв

# 403
  • София
Кое е това момиче, чак ми стана интересно. Simple Smile

Всеки е свободен да купува, каквото прецени. Никой не ни е вързал.

Аз докато се начудя за Boxy Wow и подаръците свършиха още вчера. Някой, ако е поръчал, да покаже какви са моля. Simple Smile Видях, че има 3 варианта.

# 404
Току-що отказах Кибрита. Не си заслужава този месец. Имам много лосиони.

Общи условия

Активация на акаунт