Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Тъй и тъй сте подхванали темата за лазерната епилация, може ли споделите с какви лазери и дали лятото може?

Ако направиш една процедра с един лазер, а последващите с друг дали ще се оплескат много работите Simple Smile))?

Тъй като май много наспамихме темата, предлагам да се преместим в другата за лазерна епилация, там ще дам отзив.

# 121
Аптос конците - Дали това изпъване не се дължи само на подуването на наранената кожа от интервенцията, как мислите? Забелязва се един обем, който от конци няма как да дойде.

Този обем се дължи на анестезията , натр.хлорид с който се апликира анестетика и самият конец .Той  буквално нагъва тъканите , предизвиква дразнене и повишаване отделянето на ликвор .Отзвучава за около седмица .Конците също ще отпуснат леко .И аз съм като вас в момента , приличам на бобър в лицето .Аз съм с Anchor

# 122
  • Varna
Здравейте,момичета нямам никакъв опит с процедурите ,а имам все по-силно изразена  бръчка между веждите.Ботокс ли е решението и има ли доволни от вас.Само заради нея ще го направя,другаде нямам бръчки.
Много ви благодаря

# 123
Аптос конците - Дали това изпъване не се дължи само на подуването на наранената кожа от интервенцията, как мислите? Забелязва се един обем, който от конци няма как да дойде.

Този обем се дължи на анестезията , натр.хлорид с който се апликира анестетика и самият конец .Той  буквално нагъва тъканите , предизвиква дразнене и повишаване отделянето на ликвор .Отзвучава за около седмица .Конците също ще отпуснат леко .И аз съм като вас в момента , приличам на бобър в лицето .Аз съм с Anchor
Честито!
На колко време ги подновяваш конците?
Ванеска ми беше казала 1.5г, но аз съм на 10м вече, а ефекта отдавна отмина.

# 124
Maroonka благодаря , погледнах че последно имам поставени конци на 15.09.2019 г .Около година и два / три месеца при мен е оптималният срок в който не се вижда птоза .

# 125
Здравейте,момичета нямам никакъв опит с процедурите ,а имам все по-силно изразена  бръчка между веждите.Ботокс ли е решението и има ли доволни от вас.Само заради нея ще го направя,другаде нямам бръчки.
Много ви благодаря
Не знам на колко години си и дали бръчката се вижда и в покой. При мен ефект точно при тази бръчка има, ботоксът е сложен преди две седмици. Не мога да кажа, че челото ми е гладко и перфектно, но аз имам исилно изразена мимика от дете в челото и се вижда линия. Не знам, ако бях отишла преди 5 години например, какво щеше да е положението сега ....

# 126
Положението винаги е щяло да бъде по-добре.Бръчката в прегъната кожа, която дълго е правила едно и също движение.С възрастта кожата остарява и гънката вече все по-малко успява да се върне в изходна позиция и накрая остава прегъната и ето ви бръчка.

# 127
  • в 1001-та нощ
Много ви благодаря

Ботокс, този мускул е доста силен, затова там се получава така, но с регулярното поставяне на ботокс във времето - силата на мускла ще намалява и все по-рядко ще се налага - през по-голям период във времето, а бръчката ще избледнява.

# 128
  • София

Честито!
На колко време ги подновяваш конците?
Ванеска ми беше казала 1.5г, но аз съм на 10м вече, а ефекта отдавна отмина.

Аз съм с конци Апитос, поставени от Ваненска, 7 месеца след поставянето им, първоначалния ефект от конците напълно изчезна,това се случи и при други две приятелки. Ваненска ми каза че ефекта на конците е минимум година и половина, да ама не!

# 129
А дали има проблем 20 дни след поставяне на ботокс да се направи intraceuticals?  Благодаря?

# 130
  • Varna
Благодаря много на всички .На 35 съм и отлагам  не заради средства,а защото съм с изкривено мислене,тк не съм запозната и мислех,че колкото по-късно толкова по-добре.Затова до момента не съм се подлагала на това,а разбирам,че явно колкото по-рано толкова и резултата ще е по добър,нали?

# 131
  • в 1001-та нощ
При всеки подходящият момент настъпва по различно време, според индивидуалните особености на лицето, мускулатура, мимики ... Аз нямам особена нужда от ботокс и рядко слагам - основно в гневната - превантивно - бръчка няма - но се формира лек релеф, който ще се задълбочи с времето, ако няма превенция. Леко повдигане на веждите - за да се отвори окото и на пачия крак - там мускулатурата е по-силна при мен. Не е нещо крещящо, но може би в тази област - е най-нужен ботокс при мен.

А дали има проблем 20 дни след поставяне на ботокс да се направи intraceuticals?  Благодаря?

Не

# 132
Благодаря много на всички .На 35 съм и отлагам  не заради средства,а защото съм с изкривено мислене,тк не съм запозната и мислех,че колкото по-късно толкова по-добре.Затова до момента не съм се подлагала на това,а разбирам,че явно колкото по-рано толкова и резултата ще е по добър,нали?

И аз мислех като теб и започнах късно - на 43. От друга страна всеки ден срещам жени, които са с толкова изкривени физиономии от филъри, ботокс и т.н. , че все не се осмелявах. Сега вече обмислям да направя и друга процедура, но ми се иска някой да подходи цялостно към лицето ми, а не на парче. Аз не искам обеми и някакви фрапиращи неща, просто леко повдигане и оформяне на лицевия контур, но не знам към кого да се обърна от страх да не се превърна в нещо, което не искам.

# 133
Здравейте, знаете ли кои лекари в София работят с Револакс без Скин Лайн и Бончев?

# 134
Здравейте, знаете ли кои лекари в София работят с Револакс без Скин Лайн и Бончев?

Д-р Ставров

Общи условия

Активация на акаунт