Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 79 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
LaughingПотвърждавам за Жувидерм, само, че аз последните пъти слагам Смайл. По-скоро прави устните пухкави и е пластичен, да. Честно предпочитам по-твърдите, оформят по-добре, но пък и стоят по-неестествено. При мен колегите вече втора седмица гадаят имам ли филър, нямам ли. Аз пък съм партизанин и мълча Laughing

# 511
  • при Arctic Monkeys
Също така за филорга мисля съм чела отзив, че има доста софт варианти, както и белотеро.  Аз също държа на естествен резултат и правя по 0,25-0,30, докато стане достатъчно.

# 512
Също така за филорга мисля съм чела отзив, че има доста софт варианти, както и белотеро.  Аз също държа на естествен резултат и правя по 0,25-0,30, докато стане достатъчно.
Също така за филорга мисля съм чела отзив, че има доста софт варианти, както и белотеро.  Аз също държа на естествен резултат и правя по 0,25-0,30, докато стане достатъчно.
И аз съм с Juvederm, слагала съм по време на две връзки с гаджета, с които живеем.заедно.
Нито единия, нито другия разбраха Grinning

А с бившия бяхме 2 години заедно с моите естествени устни, сложих и пак не разбра...

Само майка ми веднага разбра, но обяснението и беше "Аз ти знам линиите на ръцете наизуст, пък устните ли няма да забележа" Grinning

Иначе със сегашния мъжО - той си мисли, че съм феномен, който с годините се подмладява. Няма и идея неговата женичка какви процедури прави (знае само за бустера и мисли, че всичко е от него).
Ама, нека мисли, че винаги ще съм млада и красива и с времето ще се подмладявам , заради гена ми хахха

# 513
KPP, бустер на цяло лице ли слагаш или в определени зони?

# 514
LaughingПотвърждавам за Жувидерм, само, че аз последните пъти слагам Смайл. По-скоро прави устните пухкави и е пластичен, да. Честно предпочитам по-твърдите, оформят по-добре, но пък и стоят по-неестествено. При мен колегите вече втора седмица гадаят имам ли филър, нямам ли. Аз пък съм партизанин и мълча Laughing
И от мен плюс за него, поставям Жовидерм Смайл, и съм доволна, резултата е много естествен, но аз това и търся де, ако целта не е такава вече не знам☺️

# 515
  • Варна
Аз слагай Cytosial medium и никой не забелязаха, определено, стои много естествено, Filorga също съм слагала, пак е така.

# 516
KPP, бустер на цяло лице ли слагаш или в определени зони?
И двете

# 517
Привет отново, може ли да ми кажете как вървят цените при Каляшева за филър в устните, защото й бях писала, но не ми отговори. Колкото повече гледам как работят различните доктори, толкова повече се обърквам при кого да отида за сефтето ми... Rolling Eyes

# 518
  • в 1001-та нощ
Те, цените, не са ли горе-долу еднакви навсякъде.Отношението, уменията - визията на лекаря - как следва да изглеждаш са по-важни Simple Smile

# 519
Горе долу са еднакви с разлика от 100-200лв. според това колко известни личности ходят при тях. Нормално по-известните да имат по-високи цени. Бях се спряла на Трендафилова, но ми казаха за края на м. Май, а ако изчакам до тогава вече ще ми отмине мерака. Rolling Eyes

# 520
Каляшева има ценоразпис в сайта. На мен ми излезе 460 лв 1 мл

# 521
Каляшева има ценоразпис в сайта. На мен ми излезе 460 лв 1 мл
Доволна ли си от нея? Каква марка ти сложи? И аз се чудя дали да пробвам при нея.

# 522
Последното нещо, което трябва да ви вълнува е цената, много по-важно е да не ви оплескат лицето.
И да - цените са горе-долу еднакви, дори и при известните доктори.

# 523
Доволна съм, но нямам база за сравнение, защотото при нея ми беше първото поставяне на филър в устните. Получих желания ефект и доста хора не забелязаха за корекцията въпреки, че вече съм с 1,5мл.
Restylane Kysse е филъра.

# 524
KPP, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт