Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
За под очи - бустер Рестилейн. Дава страхотни резултати.
Рестилейн не задържа вода - нито филър, нито бустер.

Сайфа и Juvederm задържат вода.

# 346
Момичета, гледам, че в derma act имат промоция сега на филър Belotero lips shape 0,6ml. Някоя ползвала ли го е и доволна ли е? Не мога да намеря информация дали се води по-твърд или по-мек..

# 347
  • в 1001-та нощ
Момичета, споделям първата публикация от блога Какво трябва да знаем при първо посещение при естетичен дерматолог?

Още е много basic всичко, но малко по малко ще надграждам. Има още една публикация - за целулита - Целулит – как да се отървем завинаги?

# 348
Здравейте, имате ли впечатление от PLAInjection • filler без игли?
Колко време е трайността след препоръчания брой процедури?
Интересувам се конкретно за назолабиални бръчки и за гневната, на която слагам ботокс, но много бързо ми се абсорбира- трае ми три месеца и отново трябва да поставям.
Има ли дами, доволни от дерматолог в Бургас?
За процедурата PLAInjection- видях, че я изпълняват в център Калипсо арт.
Процедурата е без болка, бърза, с  моментален ефект- но колко е трайността, защото 1 процедура е около 80 лв.

# 349
Доколкото съм чела няма никакъв ефект от тези филъри без игли.

# 350
Алена, видях, че в статията си си споменала д-р Ванеска. Прочетох за нея, че използва метод с канюла. Ти пробвала ли си този метод и колко време издържа филъра ако е да? Simple Smile

# 351
  • в 1001-та нощ
При мен с канюла е поставяла само веднъж под скулата в хлътналото през ноември 2012г. И беше трайно.

# 352
Има ли тук пациентки на Каляшева?
Слагам филъри и ботокс при нея. Струва ми се, че много набързо ме претупа, малко нервно работи и не беше много разговорлива.
Не останах с много добри впечатления от нея.

# 353
Аз съм и бивша пациентка за устни. Моя приятелка и е редовна.

Аз не съм доволна от устните - претупа ме с 3 убождания на филът от 0.5 мл (като си гледам устните от този период са асиметрични). Моята приятелка се отказва от нея, защото много бързо разорбира филъра (аз имах същия проблем). Нейните устни също са доста криви.

Иначе и на мен и на нея отказваше да слага ботокс и бустер дори, защото сме нямали нужда (а моята приятелка има голяма нужда, особено последната година). Според мен не и се занимава с дребни 300-500 лв три пъти в годината и от няма къде ни взимаше. Също и не обяснява нищо и не отговаря на въпроси.

Казала съм го и пак ще го кажа - д-р Трендафилова и д-р Хаджийска Simple Smile Просто няма други в България като тях, а аз имам голяма база за сравнение от себе си и от свои приятелки, които от поне 10-15 години са с филъри.

# 354
Значи наистина не само с мен се е държала така.
 Знам, че при нея ходят разни звезди, но не вярвах, че ще прави разлика межди пациентите си. Но явно не е така.

# 355
"Казала съм го, и пак ще го кажа" - на момичета под 30, с хармонични лица без лицеви аномалии, всеки уважаващ себе си лекар може да откаже инжекционни корекции. Е, после може да бъде и наплют в темата 😉

А, нека все пак кажа за новата партида ботокс на Дерма акт. Два - 2 - two, zwei - месеца трайност. 😀

# 356
  • в 1001-та нощ
А кой е производителят? За промоционалната партида остана мистерия...

# 357
Аз не знам кой е производителят.
Сега като гледам пак промопакети, значи пак промо партиди 😀

Да съм обективна, на предишното слагане през 2019 пак в Дерма акт си беше идеално. Не помня и при кой доктор съм го слагала, пак беше от лятното промо. И затова се сурнах пак през 2020та.

# 358
  • в 1001-та нощ
Ако поставят стикер или информация в паспорта - няма да е мистерия, но явно там е така ...

# 359
Момичета, гледам, че в derma act имат промоция сега на филър Belotero lips shape 0,6ml. Някоя ползвала ли го е и доволна ли е? Не мога да намеря информация дали се води по-твърд или по-мек..
Аз съм с Belotero, но 1 мл. 0,6 мл смятам, че не е достатъчно. При мен 1 мл почти не личи, но вече втора година са добре.

Общи условия

Активация на акаунт