Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 884
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, днес си сложих изкуствени мигли, косъм по косъм. Но изобщо не мога да се възприема 😂. Как мога да ги махна? Прекалено са ми гъсти и много изкуствено ми стоят.

# 361
Аз не знам кой е производителят.
Сега като гледам пак промопакети, значи пак промо партиди 😀

Да съм обективна, на предишното слагане през 2019 пак в Дерма акт си беше идеално. Не помня и при кой доктор съм го слагала, пак беше от лятното промо. И затова се сурнах пак през 2020та.
Ееее стига де, аз сега като ходих и се оплаках от ботокса, който ми сложиха лятото, д-р Чилингирова каза, че кофти партида са имали, ноо ако и сега пак ме пусне след месец, този път звъня щом ме пусне и ги питам кво правим егати
🤔Стикер ми сложиха на Радиес и филъра, на ботокс не.Междудругото още не ме е хванал както трябва вече 6 ден.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 22:01 от renji

# 362
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета, днес си сложих изкуствени мигли, косъм по косъм. Но изобщо не мога да се възприема 😂. Как мога да ги махна? Прекалено са ми гъсти и много изкуствено ми стоят.

Маслата обичайно разтварят лепилото. Попитайте, където са слагани. Аз съм слагала веднъж и не ми хареса. Препоръката беше да не ползвам двуфазни дегримьори и масла - за да не се "разтвори" лепилото. Ако продължават да използват такива лепила - и това е начин Simple Smile

# 363
Мен ме хвана новият ботокс веднага и на ретуша почти нищо не бодна. След 2 месеца съм как се казваше тук "с лека и приятна естествена мимика" 😉

За миглите  - с рициново масло или зехтин или с по-мазната част от двуфазния лосион. С подложки отдолу на очите, докато махаш, както когато ти ги слагат. Най-добре на място да ти ги махнат със специален препарат, ако ти се разхожда пак до салона...
Сетих се и за парна баня ако си имаш домашна.  Защото сауна също не се препоръчва при мигли - значи парата разтваря.

# 364
След последното ми интервенция преди 10 дни, пълнене на назо с ЕлансЕ продължавам да си имам линиите, но и с малка папула отстрани до устната. Сега изглежда още по-зле, отпреди боденето
 А на шия ефект 0,само дупчиците от носене.
Голяма съм късметлийка.

# 365
  • София
Аз да кажа, че все още си търся другарче (за София) да си разделим по 50 единици ботокс Hutox.
Флаконът e 100 единици и струва общо 560 лв., разделено на две, по 280 лв. на човек.
50 единици стигат за трите зони - пачи крак, глабела и чело, и леко повдигане на веждите, стига да не иска човек да се бетонира. Докторът отваря флакона пред нас,  досега нямам случай да не ме е хванало или да държи по-кратко от 6-7 месеца. Понякога изчаквам  8-9 месеца, за да ме отпусне хубаво. Ако някой има интерес, на лични изпращам сайта на доктора, да види цени и инфо за него.

# 366
След последното ми интервенция преди 10 дни, пълнене на назо с ЕлансЕ продължавам да си имам линиите, но и с малка папула отстрани до устната. Сега изглежда още по-зле, отпреди боденето
 А на шия ефект 0,само дупчиците от носене.
Голяма съм късметлийка.
Интересува ме на шия ЕлансЕ ли слага и колко мл.?
И аз искам да си слагам там и не знам какъв филъри е най- подходящ.

# 367
Аз вече сложих ботокс, иначе с удоволствие бих се възползвал от предложението Ви. Аз също търсих някой с който да поделим пакет Орион в Дерма акт тъй като ми се иска да сложа още една доза Радиес защото една не ми е достатъчна, но не намерих човек за ботокс. А малко ми е странно да платя пакета и да се откажа от ботокс, или другия вариянт да си платя само Радиес, но той е по скъм от предлагания пакет. Ще изчакам малко поне да мине промоцията и ще поставя.

# 368
проверете си радиес-ът в пакета на дерма акт да не е малката разфасовка 🙂

# 369

Преди година и половина си сложих за първи път и то по-малко. След 2 седмици реших, че сама ще си ги махам, защото ме дразнеха и направих голяма грешка. Пробвах с рициново масло, зехтин и какво ли не мазно, НО освен, че паднаха и моите - друго не стана. Около 2 месеца ходих без мигли, защото нищо не ми беше останало, на което и спирала да сложа. Joy И разбира се сутринт се събуждах подута от тъкането, така че ви препоръчвам да отидете в някое студио.. Simple Smile

# 370
1,5 е малката и на мен ми стига за цялата средна и долна част на лицето.

# 371
Ами 1.5 е разфасовката те Дерма акт само нея предлагат май, като цяло.

# 372
тази си е нормалната
нали има някаква от 0,6

# 373
ЕлансЕ разпределих една доза в назо и в шия, в шия се слагал разреден, така ми каза д-рката.

# 374
тази си е нормалната
нали има някаква от 0,6
Хм, не знаех.Аз знам за 1,5 и 3 ml

Общи условия

Активация на акаунт