Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 836
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Сега ходих да си гледам устата Grinning Да похваля и за нея д-р Ванеска, че само за носослъзната я хвалят. Там работи с канюла, вместо да боде на десетина места, само по една дупчица има от двете страни на устата и няма синини. Много естествено се получи, аз много се страхувам да не приличам на фолкзвезда с наденици, но колкото повече се гледам, по ми харесва. Палци нагоре за д-р Ванеска Grinning
Впрочем от всички снимки, които съм гледала нейните най много ми допадат по мои разбирания, така че съм сигурна, че резултатът е страхотен. Болезнено ли беше?

# 406
Правила съм филър под очите при Ванеска - не се притеснявай, работи страхотно, а резултата е прекрасен.
Веднага ми светна лицето, отоци или миграция не съм имала.

Виж от устните не съм чак толкова впечатлена, за тях ходя при Каляшева.

# 407
Не, но аз не съм критерий, имам висок праг на болка. Във всеки случай по-малко болезнено от предишния път, когато друга докторка ме боде доста и имах синини, които замазвах с коректор.

# 408
Не, но аз не съм критерий, имам висок праг на болка. Във всеки случай по-малко болезнено от предишния път, когато друга докторка ме боде доста и имах синини, които замазвах с коректор.
Милата... Аз знам, че се получават, ако се работи с игла, а не с канюла!

# 409
Цитат
Милата... Аз знам, че се получават, ако се работи с игла, а не с канюла!
Да де, с игла и десетина убождания беше тогава и затова сега толкова се зарадвах на канюлата Simple Smile

# 410
Аз имах Раденсити 2 под очи поставен при д-р Ванеска. Наистина страхотно се получи, но въреки, че ми обясни, че заради техниката на поставяне няма как да мигрира, мигрира. Рзграждах го скоро при Трендафилова, разгради се, има повече бръчки, заради обема, който имаше, а сега няма. Чудя се сега пак за този филър или бустер.
КРР, Рестилейн какъв продукт имат за под очи? Аз съм с Рестилейн в устни и съм доволна....
Добавям, че го разградих  4г след поставянето

# 411
Рестилейн лайт е бустерът

# 412
Milla_11 и другите момичета - именно - мигрирането става след втората година, когато филърът се капсулира.
Аз вече съм 4 години с него и не е мръднал.
Пак казвам - за мен филър в долината на сълзите, освен ако няма дълбока яма, не се поставя.
Това впрочем е и мнение на доста дерматолози, които познавам, вкл.и д-р Трендафилова.
Иначе бустерът дава същият ефект на светване и изглаждане на умората и лицето, с разликата, че изчезва рискът от капсулиране, мигриране, поддуване.
Но всеки сам решава за себе си. В никакъв случай не искам да се налагам. Давам мнение Simple Smile

Иначе на мен устните на Варненска с канюла не ми допадат. Сякаш ги криви.

# 413
Аз имах Раденсити 2 под очи поставен при д-р Ванеска. Наистина страхотно се получи, но въреки, че ми обясни, че заради техниката на поставяне няма как да мигрира, мигрира. Рзграждах го скоро при Трендафилова, разгради се, има повече бръчки, заради обема, който имаше, а сега няма. Чудя се сега пак за този филър или бустер.
КРР, Рестилейн какъв продукт имат за под очи? Аз съм с Рестилейн в устни и съм доволна....
Добавям, че го разградих  4г след поставянето
Жалко, че след толкова време е мигрирали при вас. Боли ли разграждането? И за др Трендафилова чета много добри отзиви. Разбрах, че бустерът е с по-краткотраен ефект. Ще питам Ванеска и за този вариант.

# 414
Не боли разграждането. Под едното око боцна на едно място, на другото на две, струваше 60лв
Затова ме спира бустера, краткотраен е ефекта....

# 415
То филърът попълва и е по-дълготраен (бустерът е с наслагване), но дългосрочните последици от филъра в тази така деликатна зона не са добри.
Първо - може да мигрира и в по-голяма част от случаите това става (при мен също мигрира, а докторът ме уверяваше, че там се слага филър)
Второ, ако се сложи близо до повърхността, се получава един сивкав оттенък, като белег ( и аз го имам и в повечето случаи го има, защото там кожата е много тънка и затова филърът е агресивен вариант за нея)
Трето - филърът там в повечето случаи се капсулира (както при мен) и с времето мигрира и няма махане даже и с разграждане.
Та - филър там не. Да не говорим, че и повечето от бустерите са неподходящи.
При теб филъра мигрира в посока към скулите ,или..?

# 416
Не боли разграждането. Под едното око боцна на едно място, на другото на две, струваше 60лв
Затова ме спира бустера, краткотраен е ефекта....
Моят бустер е на година(слаган на 2 пъти март и юни) и още си стои.

# 417
Здравейте, имам много въпроси, тъй като съм нова в тези процедури. Първо искам да попитам някой има ли впечатления от д-р Снежана Манджукова, София? Специално за конци за лице? До сега не съм правила почти нищо на лице (само малко ботокс на гневна бръчка, ама преди 6 г.), та нямам нито познания, нито опит. Попадна ми обява за половин цена като модел за обучение, та се чудя дали си заслужава? Пък имам нужда, имам смъкнат овал. Ходих преди дни на консултация при друга лекарка (Чортова) и тя ми препоръча конци и филър под очи. Не препоръча филър за лице, защото според нея нямам нужда от повече обем, а от повдигане на обема. След това видях тази обява за намалението при д-р Манджукова. Та много се чудя какво да правя. Моля ви за мнение дали да се навивам на това.

# 418
Здравейте дами, поради липса на време рядко се включвам, но чета всичко Simple Smile))
Миналото лято след среща с Ванеска установихме, че имам свличане на овала и бузи, от което са се получили нелеки назолабиални. (На 35 съм) Тогава тя препоръча ботокс и филър на слъзен канал(което ме учуди), с което ще повдигнем като цяло овала.., от там ще се отрази и на назолабиални. Аз обаче исках да си правя няколко апаратни процедури, поради което изчаках зимата, направих в дермаакт 2бр пакета им Pico sure с мезо очи - доволна съм, избистря се тена, кожата е по свежа. Както и пакета им темп шур и една ПРП - по скоро нищо особено, според мен момичето което ми правеше ПРП се притесняваше да боде с игла, и общо взето едно разливане на плазмата върху лицето ми, а не инжектиранв в кожата ми Simple Smile около един месец ходих с огрооомен хвматом и синина на едната ръка, от която беше първия и неуспешен опит за взимане на кръв.
След лазерните процедури, д-р Ванеса ми сложи филър под скули(а аз мислех, че ще правим ботокс и филър на слъзен канал) Simple Smile) Доволна съм, добре се получи, много естествено и възможно най подходящото според мен, а аз даже не знаех, че се слага и там. Слага ми и мезотерапия за стопяване на мазнини в зона Долна част на бузи- близо до назолабиални - доволна съм, има ефект!
Сега вече по моя инициатива записах час за ботокс и след 2 седмици за Филър в назолабиални - положението според мен вече е крайно наложително! Днес бях на процедура за ботокс, увери ме д-р Ванеска, че не е проблем, че ходя на зъболекар, което беше моето основание да правим назолабиални по натам. Направихме боток чело - за първи път, както и назолабиални. Може би знаете в началото може да се види, къде в филърът, кто подложиш отдолу език се вижда идеално. Притеснява ме, че не виждам филър под уста, а това е нещото което найй много ме притеснява и от една година очаквам да дойде този момент да ги изпълним тези грозни линии и вдлъбнатини Simple Smile
Има филър под ъгълчетата, само от едната страна, но е мн мъничко, а има нужда на още няколко места Simple Smile) За първи път слагам, не знаех, че трябва да показвам подробно къде да боде, мислех че като ме види по добре от мен ще знае. Казах само, че мн ме притесняват и линиите под ъгълчетата. Цялата ми среща с нея - 7-8мин Simple Smile До колко успях задавах въпроси.
Според Вас да се свържа с нея още утре или да изчакам
Тя каза, този филър му трябват 14 дни за макс ефект
Още нещо, този път НЕ ПОЛУЧИХ ПАСПОРТ, сетих се на път за вкъщи! Каза, че слага RHA4
Как да разбера, дали ме е хванал ботокса? Simple Smile)

# 419
Здравейте, имам много въпроси, тъй като съм нова в тези процедури. Първо искам да попитам някой има ли впечатления от д-р Снежана Манджукова, София? Специално за конци за лице? До сега не съм правила почти нищо на лице (само малко ботокс на гневна бръчка, ама преди 6 г.), та нямам нито познания, нито опит. Попадна ми обява за половин цена като модел за обучение, та се чудя дали си заслужава? Пък имам нужда, имам смъкнат овал. Ходих преди дни на консултация при друга лекарка (Чортова) и тя ми препоръча конци и филър под очи. Не препоръча филър за лице, защото според нея нямам нужда от повече обем, а от повдигане на обема. След това видях тази обява за намалението при д-р Манджукова. Та много се чудя какво да правя. Моля ви за мнение дали да се навивам на това.

Това означава ,че върху теб ще се учат.Вероятно ще е бавно и пипкаво, с болка и хематоми.На близка снаха и се е подложила на конци безплатно,за да е модел ,каза че 1 месец се е възстановявала.

Общи условия

Активация на акаунт