Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 39

• 80 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Добре си давам сметка за всичко, което написах. И се опитах да съм максимално кратка, но исках да споделя всичко това, за да си направи всеки изводите!  Мога подробно за всяка от процедурите, изпълнението, отношението, цена и т.н. ако някой се интересува да отговоря.
За въпросната случка се свързах с Детмаакт, не бяха особено заинтересовани. Основния въпрос беше кой Ви прави процедурата, а не Вие как сте и какво мислите? Simple Smile
Случката с Ванеска също съвсем не ми хареса, толкооова сериозни процедури -8мин и чао Simple Smile
Без паспорт, без да знам, колко количество ми е сложено
Не твърдя със сигурност, но според мен ми е сложен по малко от 1мл от филъра и затова не го виждам, затова и нямам паспорт. Няма да оставя така нещата, разбора се, но не искам да хвърлям обвинения без да съм сигурна Simple Smile
Затова и изложих и процедурите, от които имам ефект
Тя ми е правила 2 пъти устни, всеки път съм си тръгвала с паспорт
За филъра ултра Дийп под скули също имах паспорти -2

Обърках отговора, но нищо... и без това не може да се изтрие 🙈🤷🏻♀

Цитат на: mimozata [b
[/b]link=topic=1311056.msg42686277#msg42686277 date=1618499881]
Здравейте, имам много въпроси, тъй като съм нова в тези процедури. Първо искам да попитам някой има ли впечатления от д-р Снежана Манджукова, София? Специално за конци за лице? До сега не съм правила почти нищо на лице (само малко ботокс на гневна бръчка, ама преди 6 г.), та нямам нито познания, нито опит. Попадна ми обява за половин цена като модел за обучение, та се чудя дали си заслужава? Пък имам нужда, имам смъкнат овал. Ходих преди дни на консултация при друга лекарка (Чортова) и тя ми препоръча конци и филър под очи. Не препоръча филър за лице, защото според нея нямам нужда от повече обем, а от повдигане на обема. След това видях тази обява за намалението при д-р Манджукова. Та много се чудя какво да правя. Моля ви за мнение дали да се навивам на това.

Това означава ,че върху теб ще се учат.Вероятно ще е бавно и пипкаво, с болка и хематоми.На близка снаха и се е подложила на конци безплатно,за да е модел ,каза че 1 месец се е възстановявала.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 18:40 от Stefanova Stefanova

# 421
Имам подобни притеснения. Уж ми писаха, че д-р Манджукова ще ги прави, ама не знам дали е точно така. Затова питам, ако някой има впечатления. Може и да се откажа...

А за д-р Евелина Арнаутска някой има ли мнение Dermal & Laser center в Парк център? Там пък в момента има намаление на филър...

# 422
  • Варна
Здравейте, имам много въпроси, тъй като съм нова в тези процедури. Първо искам да попитам някой има ли впечатления от д-р Снежана Манджукова, София? Специално за конци за лице? До сега не съм правила почти нищо на лице (само малко ботокс на гневна бръчка, ама преди 6 г.), та нямам нито познания, нито опит. Попадна ми обява за половин цена като модел за обучение, та се чудя дали си заслужава? Пък имам нужда, имам смъкнат овал. Ходих преди дни на консултация при друга лекарка (Чортова) и тя ми препоръча конци и филър под очи. Не препоръча филър за лице, защото според нея нямам нужда от повече обем, а от повдигане на обема. След това видях тази обява за намалението при д-р Манджукова. Та много се чудя какво да правя. Моля ви за мнение дали да се навивам на това.

Това означава ,че върху теб ще се учат.Вероятно ще е бавно и пипкаво, с болка и хематоми.На близка снаха и се е подложила на конци безплатно,за да е модел ,каза че 1 месец се е възстановявала.
Абсолютно подкрепям мнението! На всичкото отгоре и ще си плащаш...

# 423
Да, сигурно сте прави. Ще се отказвам май, макар цената да е примамлива. Да не стане беля и без това кожата ми е тънка и чувствителна...

# 424
  • в 1001-та нощ
Stefanova Stefanova, може би е добре - когато сте спокойна да седнете и да опишете всичко - малко по-подредено и структурирано - кога, при кой лекар, каква процедура, какво е било отношението и т.н. За мен текстът беше хаотичен, вероятно от емоциите, под чието въздействие сте в момента, и се отказах да го чета.

Тъй като пишете втори път - се включвам - това, че не виждате филъра - доколкото разбрах е динамичен - вероятно означава, че е добре поставен и интегриран. С канюла и беше? При мен, когато е поставян - също не се вижда и правя специални масажи за доброто му интегриране. А съм с много тънка кожа - и няма какво да го маскира, ако не е поствен и интегриран добре.

Вероятно не сте получила стикера в бързината. Иначе и по-малко количество да е поставено - както се съмнявате - пак може да Ви се даде стикер за паспорта. Даването на стикер - не е гаранция за количество.

Доверието в отношенията лекар-пациент е наистина важно - не случайно именно върху това поставих акцент в първата си публикация в блога.

# 425
Благодаря Ви за отговора!
За много процедури исках да дам мнение, което смятам за полезно за хората, които го четат.
Опитах се да е максимално структурирано и хронологично за всяка процедура! Просто е дълго, и са много нещата, които искам да ви кажа, с малко думи!

С канюла е поставен фълъра.

Според мен ще има нужда от още в частта под устната.
Ще ви пусна снимка след няколко дни, да си кажете мнението, тъй като някои от вас са доста запознати с темата и би ми било полезно.

Stefanova Stefanova, може би е добре - когато сте спокойна да седнете и да опишете всичко - малко по-подредено и структурирано - кога, при кой лекар, каква процедура, какво е било отношението и т.н. За мен текстът беше хаотичен, вероятно от емоциите, под чието въздействие сте в момента, и се отказах да го чета.

Тъй като пишете втори път - се включвам - това, че не виждате филъра - доколкото разбрах е динамичен - вероятно означава, че е добре поставен и интегриран. С канюла и беше? При мен, когато е поставян - също не се вижда и правя специални масажи за доброто му интегриране. А съм с много тънка кожа - и няма какво да го маскира, ако не е поствен и интегриран добре.

Вероятно не сте получила стикера в бързината. Иначе и по-малко количество да е поставено - както се съмнявате - пак може да Ви се даде стикер за паспорта. Даването на стикер - не е гаранция за количество.

Доверието в отношенията лекар-пациент е наистина важно - не случайно именно върху това поставих акцент в първата си публикация в блога.

# 426
  • София
На мен в Дерма акт един единствен път са ми давали така нар. паспорт,но пък всеки път виждам как ми се залепят стикерите в личния картон и лекарят се подписва. Имат хубава база данни,като цяло за мен това хвърчащо картонче нищо не значи,така или иначе го подмятам из къщи и изхвърлям.

# 427
Аз имам всеки
път паспорти, само
ботоксът не е вписан като
марка и колество,само
зоните май са отбелязани

# 428
То филърът попълва и е по-дълготраен (бустерът е с наслагване), но дългосрочните последици от филъра в тази така деликатна зона не са добри.
Първо - може да мигрира и в по-голяма част от случаите това става (при мен също мигрира, а докторът ме уверяваше, че там се слага филър)
Второ, ако се сложи близо до повърхността, се получава един сивкав оттенък, като белег ( и аз го имам и в повечето случаи го има, защото там кожата е много тънка и затова филърът е агресивен вариант за нея)
Трето - филърът там в повечето случаи се капсулира (както при мен) и с времето мигрира и няма махане даже и с разграждане.
Та - филър там не. Да не говорим, че и повечето от бустерите са неподходящи.
При теб филъра мигрира в посока към скулите ,или..?

Мигрира навътре към носа.
Иначе бустерът с натрупване държи и цяла година.

# 429
  • Варна
Здравейте момичета, малко късно отговарям.

Става въпрос за Ани от Женско Царство на Тодор Александров.
+359886702891
Честно казано не знам какъв е апаратът, със сигурност не е от най-лъскавите,  скъпи и модерни, но е факт, че е единственият, от който имам видими резултати. Както казах, откриха ми се плочки на корема, както и се очерта мускулът на крака. Аз не тренирам, а в момента тялото ми изглежда така, сякаш тичам поне 2 пъти в седмицата. А аз не ставам от офис стола и дивана за съжаление...
Иначе съм пробвала какво ли не - лазери, Vellashape, криополиза и т.н. и т.н. - едно голямо нищо.
Те предлагат пакет за 250 лв. Важно е да се прави обаче комбинацията от процедури, за да има ефект.

Здравей!
Силно ме заинтригува. Би ли споделила какви са тези процедури? Благодаря ти предварително! Simple Smile

# 430
Здравейте, кога е оптималният вариант за поставяне на филър (в устни) спрямо ваксините? От две места (лекари, дерматолози) получавам отговор две седмици след втората доза. Проблемът е, че дори не знам кога ще ми се постави първата (пропаднаха ми две резервации) и се чудех дали да не сложа първо филър, после ваксина? Ще повлияе ли на издръжливостта на филъра? Някъде мернах и че е по-вероятна алергична реакция към Модерна ако филърът е пресен (трябва да мине период от поне месец между едното и другото) Rolling Eyes
ПП: Естествено, нищо не е на всяка цена и мога да изчакам още, събирам мнения.

Edit: Какво открих след кратко търсене:
https://health.clevelandclinic.org/should-you-avoid-the-covid-19 … e-dermal-fillers/
"What the trials have shown so far
Back in December, the FDA reported that two people experienced facial swelling after being vaccinated during Moderna’s phase three trial. One person had a dermal filler placed six months before they were vaccinated. The swelling occurred a day after they received the vaccine. The second had a dermal filler placed two weeks before vaccination and the swelling appeared two days after they were vaccinated.

She says a strict rule of thumb for dermatologists is to avoid administering dermal fillers two weeks before or after vaccinations just to be safe. If you’re planning to get plumped up and vaccinated when you can, be sure to discuss this with your dermatologist so they can adjust your treatment plan accordingly."
Общо взето кога и как ще се подуеш след ваксината (ако изобщо се случи, тъй като са редки случаите), като цяло не изглежда да зависи от това кога ти е поставен филъра (от примера, който е даден се вижда, че жената с последно поставяне датиращо от преди 6 месеца се е подула по-бързо спрямо жената с последно поставяне две седмици преди ваксинацията). Общата препоръка е две седмици преди/след ваксинация да не се поставят филъри с цел презастраховане, но спрямо тези описани случаи изглежда излишно или пък точно обратното - недостатъчно. Rolling Eyes
Споделете вашият опит все пак.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 02:01 от blackwolfie

# 431
  • в 1001-та нощ
Днес ми поставиха първа доза Пфайзер. Филъри - отдавна не съм слагала, а в устните последно преди 2 години или повече. Единствено ми се спи повече. Ако забележа нещо - ще споделя.

# 432
Аз бих сложила филър след втората ваксина. По принцип подуването може да се получи след която и да е ваксина, защото се стимулира имунната система. Писала съм тук, че съм получавала такава реакция от противогрипен препарат. Филът беше слаган поне година по-рано. Сега съм с първа доза АЗ и нямах реакция к м филърите. Последно съм слагала октомври.
Аз пък се чудя за ботокс. Някой слагал ли е между 2 ваксинации?

# 433
Три филъра месец след втората ваксина - никакви странични ефекти.

# 434
Ботокса д-ра ми каза, че няма проблем с ваксините.
В понеделник ще ходя и съм почти месец след първа доза АЗ.
За филърите още не, но аз съм правила реакция към филър и без ваксина, затова е по-предпазлива.

Общи условия

Активация на акаунт