От 1 до 10

• 7 163
  • 200
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Севлиево
Само аз ли оценявам Брат и Лео под 5 Rolling Eyes Не ги харесвам и туй то.Виж Джони Деп,Джейсън Стейтъм и Скалата са друга бира,да речем 9-ки.Аз съм някъде около 7,щото ме мързи да се поддържам за повече и разчитам на природната си красота.Като се понаглася ставам 8-9.ММ също го определям за 7 или 8,виж детето ни е 10-страшно хубав и екзотичен(тъй се получава като се омешат гени на светла жена и тъмен мъж,пък какви крака има - ако беше момиче щях да го запиша на курсове за модел).

# 106
Само аз ли оценявам Брат и Лео под 5
И аз, чисто визуално. Иначе обожавам Лео като актьор. А Джони Деп го обожавам...всякак!

# 107
  • София
Само аз ли оценявам Брат и Лео под 5 Rolling Eyes Не ги харесвам и туй то.Виж Джони Деп,Джейсън Стейтъм и Скалата са друга бира,да речем 9-ки.Аз съм някъде около 7,щото ме мързи да се поддържам за повече и разчитам на природната си красота.Като се понаглася ставам 8-9.ММ също го определям за 7 или 8,виж детето ни е 10-страшно хубав и екзотичен(тъй се получава като се омешат гени на светла жена и тъмен мъж,пък какви крака има - ако беше момиче щях да го запиша на курсове за модел).

Лео ми е прекалено нежен, не мога да го привидя в такава светлина. Джони Деп едно време много ми харесваше, ама с годините отиде на зле. Джейсън и Скалата... еми, гологлави не харесвам Joy Иначе някои са харизматични, Брус Уилис също, но на мъж без коса мога да дам макс 7, и то ако са му топ другите черти.

# 108
И аз не харесвам мъже без коса.

# 109
Да кача и аз моята 12ка. Ся , гони 60те, май, ама не ми е паднал под 10ка, съвкупна оценка.
 Повечето мъже от 5ци на 20год качват към 10ки на 40. Някои не успяват, де. За жените, и тройки и деветки, към 40те си години стават една бира.
Лео, Брад, Том Круз ми клонят към нулата, без значение на годините. За разлика от Джак Никълсън Wink

# 110
И Брад, и Лео са ми петици, при това завишавам оценката. Джонката - с годините от петица слезе към 1-2 максимум.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 15:51 от EmmaT

# 111
И аз руси не харесвам, но Брад и млад и стар ми 10-ка. Лео като млад 6ца, а сега не повече от 3ка. ММ определено клони към 10ка. И все по-хубав става с годините. Не са му и много годините де, под 40. Себе си не мога да оценя обективно, но се харесвам. Много малко неща бих променила в себе си, но и с тях си се харесвам. ММ казва, че определено съм 10ка, но смее ли да каже друго 😀

# 112
Какви са тези големи цифри бе госпожи?
8,9, 12 , та чак 22...
Питате ли ме мен, дето съм номер 1 дали ми е лесно аджаба ?
:p

# 113
  • Далече, далече
Темата не е за вашите предпочитания, а за това, дали твърда осмица като авторката си струва да се хаби за петици.

Ако Брад и Лео са петици, то някои би трябвало да са между минус едно и минус безкрайност. Grinning

# 114
Е, помечтахме си, похвалихме се, няма лошо.
Авторката й казахме- тегаво съжителство я чака, него също.

# 115
Вярно бе!
 По темата- само напред и нагоре. В смисъл, ако една осмица не се стреми към мъже десетки, няма да задържи вниманието и на мъж петица.

# 116
  • София
Нейно Светейшество търси неписани закони, вместо да изкове един и да въведе касти.

# 117
  • София
Щом световни актьори са 5ци, а милуту и гаржетата са 10ки, то предлагам да закриваме вече темата ... Joy

Забележете, че мъжете поне бяхме достатъчно толерантни да не намесваме световни актьорки.

# 118
Да си доволен от това, което имаш. Знаеш ли какво е чувството?

# 119
  • София
От всички световноизвестни, само Мис Свят е там заради красотата си Wink

Общи условия

Активация на акаунт