Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Минавам само да ви кажа "здравейте" Simple Smile

Не съм влизала тия дни в темата, вие сте изписали цял роман, прочетох отгоре, отгоре, утре по- подробно Simple Smile

# 646
И аз чак сега успявам да намина в темата Heart

Не намерих нови официални информации около сериала. Иначе испанските от някъде са решили, че ще има още 5 серии до финала, т.е. ще се излъчва до май месец, а в TV8 обсъждали вече нова поредица, в която отново Демет да е главната актриса. Звучи правдоподобно, но нямам идея дали е вярно Rolling Eyes

Дизайнерското студио, което се погрижи за интериора на новия дом на Демет са се похвалили с тази снимка

Споделям я, защото ми се набива на очи музикалният плеър, който според мен е от марката на Халит Ергенч - Once custom Heart Eyes Неговите са с такава фуния като на ретро грамофоните.

И нещо, което не е строго по темата, но ми се стори доста интересно

Скрит текст:
В Индия "Ранобудна птичка" постоянно подобрява собствените си рекорди. На платформата, където се излъчва сериалът и в двете версии - озвучен на хинди и на тамил - е постигнал съответно над 262 млн. и 18 млн. прегледа, което го правило най-гледания турски сериал там.

И за финал слагам една Деметка, на която ѝ е залипсвало лятото Nature Sunny

# 647
Момичета, малко така нахлувам изведнъж, но следя сериала от началото. Много мъчно ми стана за Мехди, със сигурност в сряда ще падне голямо реване. Искаше ми се да намерят път един към друг, но от средата на втори сезон беше просто невъзможно. И да, може би това е логичния край за Мехди. От днес в книжарниците е излязла и книгата, по която е правен сериала, ако някой се вълнува. Оставям линк.
https://ciela.com/momicheto-na-prozoretsa.html

# 648
Добре си ни дошла, vermilion21 Kissing Heart

Имаме снимки и озет

# 649
  • Плевен / София
Нищо хубаво няма да видим в сряда....

# 650
Добре дошли на новите момичета!
Разбира се, че изпитвам тъга. И по Мехди, и по Ибрахим. Има нещо трагично, тъжно и в двамата. Може би, точно Ибрахим беше за тази роля. ......Това е съдба, която той не е избрал...да бъдеш постоянно отговорен, до саможертва. Може би, точно в това се докосваха двата образа на Зейнеп и Мехди, чувството за постоянна обреченост да се грижат за някого...Иначе те бяха различни. Аз лично никога не повярвах в бъдещето на тяхната любов. Мехди обичаше Зейнеп като копнеж по невъзможното. За Зейнеп Мехди беше този, която ще махне товара от плещите й... Но и двамата разбраха, че в този свят те са се разминали. После всеки следваше своята карма...
.....
Обичам този сериал. Докарва ми меланхолия, но с позитивен оттенък...
Мари, изразила си точно и моите чувства, неведнъж съм казвала, че по принцип не харесвам тежки напоителни турски драми, точно защото знам, че се акцентира на несправедливости, несгоди, а страданието е почти фетишизирано, издигнато в култ - затова всеки драматичен момент се разтяга, затова кадрите с ревове и викове, или кататонично гледане в една точка, се разточват в екранното време....
Но този беше различен.
В началото пуснах само заради Демет, и въпреки, че на моменти също ми идеше да запратя нещо по екрана, се инвестирах в съдбите на героите до степен, в която сякаш ми бяха познати от реалния живот, за които стисках палци да поемат в по-добра посока.
До края на 1ви сезон и в началото на 2ри, аз също повярвах и се надявах на щастлива развръзка в отношенията на Зейнеп и Мехди - вярвах, че просто трябва да преодолеят вътрешните си заучени противоречия и демони, които рано или късно би трябвало да избледнеят, щом любовта е истинска.
Да, ама не.
Понякога Любовта сама по себе си не е достатъчна.

След като истинската история от книгата приключи, сценаристите имаха пълната свобода да разиграят картите на съдбата, но за съжаление, тази на Мехди приключва по този начин.
Знам, че след 2 дни ще ме разплачат, но преживяването ще бъде и катарзисно.

# 651

Сакинето да не си хареса Баръш накрая, пък Зейнеп да го остави Joy

# 652
  • Плевен / София
Ай...Сакине ще "затопли" отношенията с Баръш....

# 653
Нещо не мога да ги усетя Зейнеп и Баръш като двойка, химия ли ми липсва не знам, но някак си не се случват нещата естествено при тях.

# 654
  • Плевен / София
Нещо не мога да ги усетя Зейнеп и Баръш като двойка, химия ли ми липсва не знам, но някак си не се случват нещата естествено при тях.
Нито една от връзките на Зейнеп не е естествена...С Фарук се сгоди, защото и предложи на РД пред всички и тя не можа да каже "не"...С Мехди, за да изкупи вината си към Сакине и заради Кибрит...А при Баръш нещата тръгнаха от взаимопомощ...Това  не е любов, която идва като светкавица и те оставя без дъх...Не помита всичко след себе си....Но може пък да е по трайна и да устои на бурите в живота на Зейнеп....Кой знае....

# 655
Тая сцена на Сакинето с Баръш може да е след смъртта на Мехди Simple Smile (извинете ме моля за черния хумор).
Те нали от махалата много обичат "еманет"/поверяването на задълженията си на най-близкото силно рамо/шия. Simple Smile

# 656
DariVale Heart Усещаше се липсата ти във форума Sunglasses

# 657
Ние, жените, като че ли сме свикнали от приказките, романите, филмите и т.н. да усещаме една любов като истинска и силна само, когато има някаква драма, турбулентни емоции, когато е свързана със страдание и копнеж...
Ромео и Жулиета, Катрин и Хийтклиф, Тристан и Изолда, Вронски и Ана Каренина... Мехди и Зейнеп.
Вярно е, че любовта става по-интензивна, когато минава през страдание, но все в един момент трябва да има някаква резолюция, щастлив "край", компромис, стабилна база, над която да се градят следващите етапи на връзката.
Не може все да е трудно, болезнено, напрегнато...така най-бързо се прегаря и оттам-нататък няма много светли изгледи за бъдеще.

Ама какво ли философствам и аз, като именно такива книги обожавам да чета, такива фабули да следя на екрана...
Едно време любимата ми приказка беше Красавицата и Звяра, а митът за Хадес и Персефона ме караше да мечтая....

# 658
Зад кадър

И хайде пак на гости на Демет за следобедното кафе Kissing Heart

# 659
То нали затова са сериалите, да ни пренасят и да ни създават такива емоции и усещания, силно се надявам никоя да не си поиска мъж като Мехди в реалния живот, поне аз не бих, но би било интересно как любовта може да промени такъв човек, но не ни било писано да видим. Реално, героят на Ибрахим е излишен и изчерпан, той закопа дъното, та правилно решение е взел да напусне.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 20:20 от vermilion21

Общи условия

Активация на акаунт