Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София

И хайде пак на гости на Демет за следобедното кафе Kissing Heart

Благородно и завиждам за големите пространства и светли стаи....

# 661
Гости, на мен също ми харесват Heart Eyes Но най-много ѝ завиждам за градината, която се вижда зад прозорците Kissing Smiling Eyes

Реално, героят на Ибрахим е излишен и изчерпан, той закопа дъното, та правилно решение е взел да напусне.

Да, решението е правилно. Според мен само не трябваше да се разбира за работната среща с Бирдже преди да обявят напускането му на сериала, за да не остава съмнението, че новата оферта е ускорила края на Мехди уста...

# 662

И хайде пак на гости на Демет за следобедното кафе Kissing Heart

Благородно и завиждам за големите пространства и светли стаи....
И само за това. Някак не се усеща личен почерк, присъствие. Може би защото няма и време да ползва активно дома.
Не харесвам сиво, освен само като детайл, не харесвам да няма цветни петна. Направо ненавиждам книгите да са подложка на ваза, саксия или нещо подобно, но засъжаление е много модно от няколко години насам. Сякаш някай нарочно въвежда моди за да обезличи значението на литературата в книжно тяло.

# 663
  • Плевен / София

И само за това. Някак не се усеща личен почерк, присъствие. Може би защото няма и време да ползва активно дома.
Мисля, че когато не снима активно, както е в момента, Демет ще постави акценти в обзавеждането, които са си лично нейни....Тя сега не се знае дали и кога се прибира да спи...

# 664
Едно от посланията на сериала е, че любовта има много лица. С Мехди щяхме да видим повече страст, повече трепетно вълнение, но не ни било писано. С Баръш ще видим любов, която не те кара да пърхаш, а да си сигурен, че няма да паднеш, че ще стъпиш на твърдо и сигурно.

Както каза някой, любовта трябваше да промени Мехди. Ами промени го! Оказа се непосилна за него. Щеше да е хубаво да ни покажат как човек се измъква от капана на разбитите надежди, на разбитите илюзии за живота, на провала на житейската му философия. Но явно не може да се живее с разбити надежди, смъртта е за предпочитане - посланието на сценаристите е такова.

Но е вярно, че за мъртвия може или само добро, или нищо. Когато смъртта дойде, човек вижда неизживените възможности, загубените мечти, забравя лошото, болката, страданието. Мехди ще остане в ума на Зейнеп като герой. Тя ще запомни само любовта им.

# 665
Аз в живота имам две понятия: любов и обич. Любовта оприличавам на ураган, застигащ кораба в открито море, а обичта - кораба пристанал в дълбок спокоен залив. Мисля, че любовта носи само болка и вади най-лошото от дълбините на човешката душа. Обичта го умиротворява, успокоява, кара да даде най-доброто от себе си за усмивката на другия.
Отделно е влюбването - това за мен е слънчевото утро преди буря или преди кротък летен ден.
Та по моите понятия - Зейнеп и Мехди извадиха един от друг най-лошото и не можаха да докарат кораба до тихия залив.
Да видим без дразнителя Мехди дали ще устои любовта на Зейнеп и Баръш. С поредицата от нещастия в живота си тя провокира закрилника в него. Дали той ще намери в нея нещо повече от жертва за спасяване - предстои да видим. По принцип без външни дразнители биха могли да се развихрят на професионалното поприще и да са непробиваем тандем. Много е хубаво когато професионалните интереси на двойката са еднакви или сходни (в живота).
Дет се вика - като пораснат децата остава поне работата, за която да се караме. Иначе настава пълно мълчание Wink
Да видим обаче каква идея ще развият сценаристите.

# 666
Не помня дали я  виждах тук тази снимка, затова я слагам. Какви са тези мускули, какво е това нещо! И не само неговите, ами и на дамата. Браво на тях.

# 667
От последната минута ... 😀

# 668
Тази година не мога да разбера логиката на СЦ. Събират едни от най-популярните актьори в момента, не е само в ДЕК, в Дъщерята на посланика е същото, правиш така, че да е невъзможно да са заедно и после чакаш рейтинг... За съжаление очаквам след напускането на Ибо, рейтинга да се срине, както стана и в ДП.

# 669
Много е вероятно да се случи точно това, vermilion21. Да не говорим, че тази сряда тръгва още един сериал, което прави конкуренцията в този ден наистина убийствена, но случаят с "Дъщерята на посланика" е по-различен, защото поне, доколкото аз знам Неслихан се оттегли по здравословни причини...и чак след това Ураз също се махна. Творческото безсилие е повсеместно и най-големият проблем на всички продукции е, че трябва всяка седмица да запълват 2+ часа екранно време... ако държат главната двойка влюбени повече от 1-2 епизода, после няма какво да показват, затова предпочитат да залитат в драма и интриги, защото те поне дават материал за още епизоди. Представете си Мехди и Зейнеп щастливо влюбени - колко отдавана щеше да е приключил сериалът?

# 670
Аз съм съгласна да има интриги, но това, което стана и в двата сериала беше безбожно глупав развой от СЦ. Работата е, че не са интриги, а огромни пропасти, които никой здравомислещ човек не би приел. Едно е да има примерно изневярва, да се прости, друго е физическо и психическо насилие, никой трезвомислещ човек не би приел и оправдал. А точно тези актьори имат огромна фенска маса и са разбираеми реакциите, след като никой не е бил представен като лошия герой в сериала, а като един от главните.

# 671
  • Плевен / София
Аз съм съгласна да има интриги, но това, което стана и в двата сериала беше безбожно глупав развой от СЦ. Работата е, че не са интриги, а огромни пропасти, които никой здравомислещ човек не би приел. Едно е да има примерно изневярва, да се прости, друго е физическо и психическо насилие, никой трезвомислещ човек не би приел и оправдал. А точно тези актьори имат огромна фенска маса и са разбираеми реакциите, след като никой не е бил представен като лошия герой в сериала, а като един от главните.
Какво означава, като "лошият" герой....Точно такъв герой се играе най трудно...още по трудно е, ако вътрешно не си съгласен с образът, който трябва да пресъздадеш...Всеки, който е гледал Черна любов ще се съгласи, че Емир беше най мразеният образ, но беше обичан наравно с Кемал....И той правеше всичко от любов....Но никой от феновете не смеси образът с актьорът.....

# 672
Защото там, от началото си беше любовта на Кемал и Нихан, просто Емир беше симпатичен, но тук феновете на Ибо бяха ограбени, защото в началото на първи сезон той беше водеща част.

# 673
  • Плевен / София
Защото там, от началото си беше любовта на Кемал и Нихан, просто Емир беше симпатичен, но тук феновете на Ибо бяха ограбени, защото в началото на първи сезон той беше водеща част.
Не мога да се съглася, че съм била "ограбена", като фен на Ибо.....Гледам го от "Черни планини"....до ДЕК и в последната му роля мога да кажа, че направи съвсем различни образите на Мехди в първият и вторият сезон....Това е моето мнение...Вие имате право на вашето....

# 674
Че с какво пък са ограбени феновете на Ибрахим Челиккол. Втори сезон му донесе късмета да изиграе развиващ се, противоречив, но житейски достоверен образ. Какво по-благодатно за актьора от сложна роля. Той се справи повече от перфектно. Безкрайно съм изненадана от нещата, които се споделяха в темата за настроенията във френската маса на Ибрахим. Като знам какви роли е изиграл до сега мислех, че е привлякъл интелигентни, мислещи хора. Добрият актьор може да изиграе перфектно и не главна роля. Ще посоча за пример Онур Бююктопчу в ролята на Корай от сериала "Любов под наем".  На моменти беше по-истински и интересен от Главния - Баръш Ардуч.
Другото, за което шапка трябва да се свали на Ибрахим Челиккол - напуска, може да се каже, навреме сериала. Преди да започнат да се разтягат локуми и образа на Мехди да се превърне в карикатура.
Дано и това да е част от мотивите му, а не само нов проект.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 00:09 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт