10 причини да изберем за нашия сън матраците ЛАТЕКС

• 11 490
  • 349
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Матраците Латекс са анатомични, ортопедични и имат дълъг живот. Аз предпочитам по-мек матрак. Не съобразявам позицията си за сън с матрак, просто трябва да ми е удобно и да се наспя добре.

# 16
  • София
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи, антиалергични.
Предпочитам твърд матрак, на децата матраците задължително са твърди. До момента не съм се съобразявала с позата на тялото по време на сън.

# 17
  • Пловдив
харесва ми, че са с различна твърдост, имат дълъг живот и  дават самостоятелност дори и при двама спящи
Не харесвам нито много твърд, нито прекалено мек матрак.
Няма как да съобразя матрака с позицията за сън, все пак не спя само в една позиция.

# 18
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи и антиалергични ! Предпочитам да спя на мек матрак. Не се съобразявам с позите на сън, а с това да ми е удобно и приятно.

# 19
Матраците Латекс са биоразградими,антиалергични и ортопедични.Предпочитам да спя на средно мек матрак.И не съобразявам матрака с позите ми на сън.

# 20
Матраците са антиалергични, ортооедични, дишащи. Предпочитам твърд матрак. Въртя се насън, така пе сменям позициите няма как да съобразяявам

# 21
Матраците Латекс са здравословни, екологични и хигиенични. Предпочитам по-твърд матрак за спане. Не съобразявам с позата за спане.

# 22
Здравейте! Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи, също така и антиалергични.Еххх мечтая за такъв матрак.
Предпочитам да спя на мек матрак.
Не се съобразявам с позата на тялото.

# 23
Анти алергични,ортопедични и дишащи.Не се съобразявам с позата за сън.Предпочитам по твърди матраци.

# 24
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични и дишащи.
Предпочитам да спя на по-твърд матрак.
Не съобразявам с позите на сън, а с това да ми е удобно и приятно.

# 25
1. Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС.
 - ергономични,
 - антиалергични,
 - биоразградими
2. Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак.
Предпочитам нито много твърд, нито много мек. Мога да кажа да е със средна твърдост.
3. Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън?
Не съм сигурна дали е възможно, понеже не спя в една позиция.

# 26
Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, анатомични, дишащи, антиалергични. Предпочитам твърд матрак и не се съобразявам от позицията за сън.

# 27
  • Sofia
Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС.
😴 Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак.
😴 Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън?

Здравейте, матраците Латекс се отличават с това че са ергономични, ортопедични и дишащи, а са и анти алергични. Предпочитам да спя на твърд до среден матрак. Не съобразявам с позите на сън, защото не спя само в една поза, може би трябва да помисля върху това.

# 28
Матраците ЛАТЕКС" са анатомични, дишащи, антиалергични.
Предпочитам твърд матрак, не съм съобразявала до сега позицията на тялото по време на сън.

# 29
  • София
Матраците Латекс са дишащи, антиалергични и здрави.
Предпочитам по-мек матрак.
Не съобразявам избора ми на матрак с позата на тялото ми по време на сън.

Общи условия

Активация на акаунт