Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 437
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
При нас се покачва нетърпението да минава и да заминава изпита. Аз съм по-спокойна, защото имаме алтернатива. Приеха го в ИА, но младежът твърдо иска  Колежа.

# 181
  • софия
Какво е ИА?
В събота е и изпитът за след 8. и 9. клас. Интересно колко деца се явяват, но май никъде няма подобна информация.

# 182
  • София
Частна английска гимназия "Иван Апостолов".

# 183
  • софия
Е, значи сега на изпита ще му е по-спокойно.

Аз съм професионално увредена и ИА за мен е "изпълнителна агенция" 😂 Бая го мислих.

# 184
Успех на изпита в неделя на всички кандидатстващи.
Тази учебна година по време на дистанционното обучение провеждаха ли се клубове в колежа?

# 185
  • софия
Само върху Астрономията имам поглед - имаха чат-пат. И в момента имат онлайн.

# 186
  • София
Е, значи сега на изпита ще му е по-спокойно.
Дано да си права!

Аз съм професионално увредена и ИА за мен е "изпълнителна агенция" 😂 Бая го мислих.

# 187
Ние сме толкова спокойни, че чак се плаша..., ама както казва дъщеря ми- “с второто е така... лежерно”. Иначе всички искаме изпитът да минава! Благодаря за пожеланията и стискайте палци, пък “каквото сабя покаже”!

# 188
  • София
Охх, да минава тоя изпит, че вече сънувам, ставам по нощите, разпечатвам задачи...ужасТ 😣 Затова пък госпожицата е великото спокойствие, не си дава много зор, пък дали е готова 🙄... един дето се притеснява бил достатъчен...
Иначе на поредните задачи днес се справи много добре.

# 189
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прочетох го "изпИта" и реших, че на някого са свършили запасите за седмицата. Simple Smile

# 190
  • В офиса
Това, че първите започват да влизат 2 часА по-рано след последния час на последните, означава ли, че изпитът за 4-те групи ще почне по различно време, или значи че първите ще кибичат 2 часа, пържени от напрежение?
Моят на есе е толкова зле, че даже и това, че си подобри тестовете за скорост, няма да го спаси. Пита не можели ли есето да било на английски, щял да се справи по-добре. Предполагам ще се справи... Ама тц. Чудно ми е, ако "мимикрира" увод, теза и доказателства в 10-тина изречения, дали ще додрапа до 3-4 т. А, ще има и много правописни грешки, той под стрес пише много грешно. С 0-1-2 т. на есе, шанс никакъв, математиката му не е блестяща, даже не е в първите 25% според мен.
Успех на мечтаещите за АК! На нас ни е четвърти резервен вариант. Не че не е леко демотивиращ един провал на първия от поредицата изпити в 7-ми клас.

# 191
Тинки, не мъчи младежа с уводи, заключения и всякакви момичешки структури. Кажи му да изпълни буквално заданието​, като отговори на всеки поставен въпрос.

# 192
  • София
Изпитът ще започва, в момента в който децата в стаята се съберат

# 193
  • В офиса
Meрси, Еж! Мъжете изпълняват инструкции - факт!

Изпитът ще започва, в момента в който децата в стаята се съберат
Хм, боя се, че отговорът не носи никаква информация. Ако човек Ви чете буквално, Вие казвате, че ще има стаи, в които ще тече изпит, докато децата в другите стаи още ще се събират? И обратното - приключили деца да се разхождат по коридорите и в двора, докато другите са по средата на изпита. Обикновено изпити започват за всички във фиксиран час, а не всяка стая, "когато се съберат".
 Реално не отричате и че е възможно някой да влезе в 8:15 и изпитът му да започне след 10:15. Ние не знаем как са разпределени в стаите децата, дали от 1-ви до 20-ти грубо казано са в една стая, от 20 до 40 в друга и т.н., или са разпределени случайно.

# 194
Абсолютно подкрепям Ежко, че при есето е важно да следваш условието, каквото се иска буквално да изпълниш/пишеш по всичко.

Общи условия

Активация на акаунт