Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 517
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Бих искала да попитам два въпроса:
1.Ако в примера от миналата година- от 1 до 90 място са списък 1,приети. Как се показват тези които са от 91 до 110, които също би трябвало да са приети?
Като резерви, мисля. Но ще бъдат поканени заедно с "приетите".

И още нещо: списъка на резервите нали са по бал, а не по пол. Това означава ли, че първия номер на резрвите трябва да е 221ви? Правилно ли разбирам?
Това, което виждате е мястото Ви в класирането (за Вашия пол). Резерви се канят по бал (а не по място в класирането с отчитане на пола)

@Тинки Що се отнася до кои резерви ще бъдат или не бъдат приети в АК - нищо сигурно няма. Зависи от колко от поканените ще решат да се запишат.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 08:39 от Ezhko

# 391
  • софия
Ежко, от 91 до100 ( корекция-до 110 вкл., благодаря, Ежко) се канят заедно с първите 90, така че няма “ако” в случая.
Според мен при 91-110 ще бъде отбелязано “списък 2”. Което няма никакво значение, защото абсолютно всичко по записването е същото като при списък 1 ( от 1 до 90)

Добро утро, банда Simple Smile
Утре ли излизат резултатите?

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 10:13 от Амели

# 392
Права си, Амели, коригирах.
Но е до 110, не до 100. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 393
  • София
Ежко, от 91 до100 се канят заедно с първите 90, така че няма “ако” в случая.
Според мен при 91-100 ще бъде отбелязано “списък 2”. Което няма никакво значение, защото абдолптно всичко по записването е същото като при списък 1 ( от 1 до 90)

Добро утро, банда Simple Smile
Утре ли излизат резултатите?
След по-малко от 27 часа. Добро утро Simple Smile

# 394
  • София
До 110, точно както казва Ежко.

# 395
  • софия
Права си, Амели, коригирах.
Но е до 110, не до 100. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вярно, да,прав си.  до 110.
Бяха до 100 по наше време. Извинявам се!

# 396
А къде се вкарват егн-то и входящия номер? На сайта не виждам нещо като логин или утре се очаква да го пуснат?
Дъщеря ми гледа вчера клубовете. Беше очарована. От базата също, въпреки че е видяла съвсем малка част от нея  за пръв път на изпита.

# 397
  • софия
А къде се вкарват егн-то и входящия номер? На сайта не виждам нещо като логин или утре се очаква да го пуснат?
Дъщеря ми гледа вчера клубовете. Беше очарована. От базата също, въпреки че е видяла съвсем малка част от нея  за пръв път на изпита.
утре (предполагам) ще се появи нова старница с правоъгълен прозорец, в средата  на екрана, за попълване на логин информацията, след което ще видите показаните скрийншотове.

Къде е гледала клубовете девойката?

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 09:52 от Амели

# 398
От страницата на Колежа ми ги чете: https://www.acs.bg/bg/campus-life/extracurricular-activities/

# 399
Докато чакате, моето инфо:

2013
Момче: тест-няма данни, Съчинение-5%, Краен резултат – ???, място – 5

2017
Момиче: тест-42,18%, Съчинение-11%, Краен резултат – 53,18%, място – 19
Момиче: тест-42%, Съчинение-9,50%, Краен резултат – 50,58%, място – 35
Момче: тест-30%, Съчинение-7%, Краен резултат – 37%, място – 133

Търпение - малко остава. И успех на всички.

# 400
  • софия
Започнах да се вълнувам все едно детето пак кандидатства.
В новини ще излезе:
Скрит текст:

# 401
  • софия
Блгаодаря ти, и аз ги разгледах сега. Това са едва половината Simple Smile На пръв прочит виждам няколко липсващи, може би не са си дали описанието.

Иначе, освен традиционният "панаир" на който клубовете се предсатвят, от тази година си имат "вечер на клубовете" (няколко издания през годината, на вечер по няколко клуба), в която се прави подробна презентация и после има Q&A сесия. Логично, предимно за осмокласниците е интересно, били активни и задавали доста въпроси.
Клубовете се менят година за година. Например, мисля че клубът за кейпоп танци го няма вече...трябва да питам Simple Smile

# 402
Благодаря Тинки, Ежко за поясненията.

На отворените врати мисля, че чух, че списъка на резервите не е по пол, точно защото децата се канят по бал. Ясно е, че първо княт 110+110.И след това разбирам, че от 221вия класиран вече са общо момичета и момчета, подредени по бал.
Може и да не съм разбрала правилно. И в скриншота да излиза поредния номер единствено по пол, независимо дали си в  Приети или в резерви.

Дано сме в първите 110 поканени....

# 403
  • софия
Правилно си разбрала, sanni. В резултата излиза номер в класирането по пол.

# 404
Да, Sanni, освен това има правило за децата на родители, пишещи в темата...
А всички желаещи успех - да вървим по дяволите! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт