Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 465
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
desita_g, няма как да знаеш къде и какви са пропуските. Резултатът е сбор от процентите от отделните части, разделен на 5. Само за есето имаш отделен процент, който е посочен изрично.

С резултатите и класирането на момичетата винаги и навсякъде е така Simple Smile

За кукичките на съчинението тази година не съм много съгласна. В повечето случаи, когато темата е била формулирата по начина, по който беше и тази година, има повече подвъпроси.
Пример:
ЗАДАЧА: В съчинението си със заглавие Човекът – изречение, написано с любов, но пълно с правописни грешки, отговорете на следните въпроси:
1. Като знаете, че думата изречение идва от глагола изричам/да изрека, защо според вас Радичков определя с нея човека и съществуването му?
2. Как разбирате думите „написано с голяма любов“, 2.1. (!) какви са „правописните грешки“, 2.2. (!) какво „се чете от всички с голямо удивление“ в контекста на казаното от Радичков? 3 (!)Дайте примери.“
http://www.danybon.com/chastno-obrazovanie/temi-za-ese-acs/

В Данибон вече има резултати - http://www.danybon.com/chastno-obrazovanie/izpit-acs-2021/

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 12:58 от zvаnchе

# 511
  • София
171 во място.
Стресът го е убил на теста. Есето е 13,5.
Иван Апостолов ще е нашето училище.

# 512
  • софия
Съжалявам Мишонка! Явно както си го познаваш, стреса наистина много му влияе!

# 513
Четвърта резерва, 31,7, 8,5 на есето. Момиче. По-скоро сме щастливи, надяваме се, че е вътре. Трепери ми всичко.
Нещо се изтрих
В общи линии бях писала, че явно тази година са сходни резултатите на децата под чертата. Младежът е с 40,56 (113 място)
От тези две съобщения си правя извода, че "граничните" резултати на момчета и момичета са изключително близки. (момичета 114 място 40,2 , момче 113 място 40,56).
Ако момичето на desita_g е с резултат, така, че "момчета с нейните проценти са приети", то тя е между първите 3-5 резерви...

ПП: Разминаване в информацията при Данибон момчета "110 място 40,9" и тук "113 място 40,56"

# 514
  • София
Е да, ама пък тя ми е най-красивото момиче и аз много си я обичам Hug

Точно така! Има голям късмет с майка като теб, направи ми впечатление тук и в седмокласната тема колко си подкрепяща и внимателна. Желая й най-доброто за нея.

# 515
Четвърта резерва, 31,7, 8,5 на есето. Момиче. По-скоро сме щастливи, надяваме се, че е вътре. Трепери ми всичко.
Нещо се изтрих
В общи линии бях писала, че явно тази година са сходни резултатите на децата под чертата. Младежът е с 40,56 (113 място)
От тези две съобщения си правя извода, че "граничните" резултати на момчета и момичета са изключително близки. (момичет 114 място 40,2 , момче 113 място 40,56).
Ако момичето на desita_g е с резултат, така, че "момчета с нейните проценти са приети", то тя е между първите 3-5 резерви...
Точно и аз това щях да пиша ... доста са близки резултатите между последните момичета и момчета ... да кажем процент-макс 2
Така че тази година си мисля, че и двата пола са били с изравнени сили Simple Smile

# 516
  • София
Нещо се изтрих
От тези две съобщения си правя извода, че "граничните" резултати на момчета и момичета са изключително близки. (момичета 114 място 40,2 , момче 113 място 40,56).

ПП: Разминаване в информацията при Данибон момчета "110 място 40,9" и тук "113 място 40,56"

Няма разминавания Simple Smile Явно последният приет е с 0,34 по- добър от моя

Тест: 27.56 %   Съчинение: 13.00 %   Краен резултат: 40.56 %

___________________________________________________________________________________

Статус: РЕЗЕРВА
Място в класирането за момчета: 113

# 517
Извинете, гледам гледам и не виждам Simple Smile 3 момчета са с резултати в рамките на 0,34 ., ин-те-рес-ноооооо! Този път има реални шансове и момчетата да са сред първите поканени резерви.

# 518
  • В офиса
Защо ли имам чувството, че този път на момчетата резултатите са по-високи?
Не съм гледала всички споделени, но поне резултата на 26-ото момиче, което видях е с няколко десети по-малък от на сина ми на сходна позиция. Неговия е 54.51 (14.5 есе, 40.01 мат.)

# 519
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
звънче, май ти попита.
резерва.
2% на есето. а беше толкова уверен в себе си. Sad
въпреки всичко ще се почерпим довечера. и на театър ще отидем.

# 520
  • софия
звънче, май ти попита.
резерва.
2% на есето. а беше толкова уверен в себе си. Sad
въпреки всичко ще се почерпим довечера. и на театър ще отидем.
Вярвам, че всяко умно дете намира най-подходящото за него училище Hug
При тези изравнени разултати при момичета и момчета тази година надежда има до край Simple Smile

# 521
  • София
Eх, Добри, много ми е криво за вас.

# 522
  • Sofia, Bulgaria
за статистиката и нашите резултати:
момче - 37% тест, 14,5% есе приет на 46то място.

За бъдещите кандидат гимназисти споделям нашият опит.
Никаква специална подготовка, освен нормалната за НВО. В четвъртък му показах формата и разгледахме част от темите на есетата от предходните години (не е написал нито едно есе предварително), в неделя се яви на изпит.
Но, и е важно да отбележа, че синът ми е от ДУ с разширена математика и ходене на математически състезания от 1ви клас. Идеята за явяване на този изпит беше моя, защото по принцип бързите формати на математическите състезания са му по комфортни от олимпиадните.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:50 от Demat

# 523
Сребърно шалче!!! (голяма съм фукня, не издържах) Обаче оценката зад шалчето продължава да е мистерия.

Честито на младежа!
Поздравления и за вас! Ще черпите. Simple Smile

# 524
Питане към следящите статистиките за приема: 125 резерва, независимо от пола, какви шансове има да бъде поканена на второ класиране?

Общи условия

Активация на акаунт