💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 851
  • 996
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тази игра мисля, че е нова. Не си спомням да са я играли миналия сезон.

# 556
  • Испания
Не си бъркаме в чантите, та да знаем какво има в тях.

# 557
Поли и на мен ми идва в повече с тия ремонти по хотелите Joy
Разбирам как иска да се покаже като много точна и оправна,всеки иска да е харесван,ама малко почва вече да става в повече.
На тая игра мъжа ми е изгорял като фас на течение ,обичам да колекционирам чанти и няма шанс дори чантата да познае Joy

# 558
Определено виждам голяма любов при Здравка и Миро.Някак уравновесени, спокойни и сигурни в любовта си, не ни доказват по колко пъти вечерят навън, колко кекс правят, не си изписват ноктите.. никакви излишни демонстрации на любов, тя си струи от тях. И всичката тази хармония при положение, че имат такова изпитание в живота си.Възхищавам се на такива хора.

# 559
Пак мигнах за парфюма на Яница  ...пишете

# 560
  • Испания
Яница: "Аз не нося пРОтмоне".

# 561
И с тази лампа ме застреля Поли.А  АЗ си мислих,че нося простотии в чантата JoyВече знам,че съм си много добре.
За Дявола 😂
Скрит текст:
Аз не те обсъждам,а се шегувам!Няма за какво да завиждам!И нямам желание да променям ничие мнение за каквото и да е било.Дори това нещо не го разбрах,защо изобщо е написано, но драми не искам.
Само да кажа,че и аз харесвах Стефи 🙂.
Яница мрази червено,а е била с червена коса.Голям образ е тази...

# 562
Яница: "Аз не нося пРОтмоне".
" как не видя всекидневната ми грижа за лице и тяло" и " мултифункционалния ми химикал" 😁😁

# 563
"Тва е джиджано - на ЯницЪ е" Joy Не ме изненадва резултата на Момчил. Той просто не изглежда като мъж, който се интересува от тези неща.

# 564
Божичко как му пили и го гледа лошо и той се оправдава като ученик пред учителката.
Как изобщо ги търпят тези момчета-Момчил и Станимир?!

# 565
"Тва е джиджано - на ЯницЪ е" Joy Не ме изненадва резултата на Момчил. Той просто не изглежда като мъж, който се интересува от тези неща.
Освен ,ако не я гримира той едва ли има мъж който да разпознае ежедневната грижа за лице и подобни неща Joy

# 566
Здравко и Миро от епизод на епизод ми стават все по-симпатични.
Вальо как се жалва,не си справил ,не си се,едно мрънкане....
За Тяна еми да изтъква се,дразнещо е.

# 567
  • Тра-ла-ла
Коя с малка чанта, коя не носела чанта. А накрая един куп предмети за разпознаване...лампа, сешоар Joy

# 568
Обаче да казваш бебо на дедо ми е странно.

# 569
Обаче да казваш бебо на дедо ми е странно.
Предполагам,  че сега, като се гледат , ще се усетят и ще спрат. Наистина е странно.

Общи условия

Активация на акаунт