Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 225
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. София
Ах, този  братът какъв гадняр е!
Ши А е много смешна Joy
Въобще много ми е странно как майката на Хо Чун Дже си е тръгнала ей така....
Как му изтри спомените на Нам До Joy

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 21:10 от Olia T

# 346
Майката според мен, не е трябвало да си тръгва. И най-добре - да беше взела сина си със себе си.
Жал ми е за бащата, но и той си е заслужил Чун Дже да го мрази.

bb6, благодаря за линка към Боссам; преди години гледах сериали от Ви бокс, не знам защо не се сетих да го потърся там Simple Smile

# 347
  • Разпиляна във въображението
Знате ли нещо за трети сезон на "Кралството"?

# 348
Не знам дали ще се води трети сезон, но след спешъла, който излезе за Ашин виждам, че се споменава и за продължение, което ще разкаже историята на Принца. Не знам обаче дали ще е сериал или отново спешъл.

Понеже не си падам по хорър и зомбита Кралството го пропуснах, но тези двамата (Чу Джи Хун и Чон Джи Хьон) ги чакам през октомври в Jirisan. Нея сега я гледате като Русалката.

# 349
Спомням си смътно първи сезон, за втори не съм сигурна дали съм гледала. И на мен не ми харесват зомбитата.

# 350
  • гр. София
Интересна серия беше, този брата, не му знам името е голям гадняр. Уби мениджър Нам, махна му кислорода.
Най-сетне ще се срещнат майка и син Simple Smile
Остават още 5 епизода, интересно дали ще започне друг сериал.

# 351
Дано да пуснат пак с исторически елементи - тях ги харесвам повече Simple Smile Не обичам много за доктори, адвокати и подобни. Полицаи гледах, обаче престъпленията често са прекалено гадни и ми става неприятно.

# 352
  • гр. София
Чудесно, че Мениджър Нам е жив, поне за сега. Видяхме, че и Нам До го има в миналото, както и брата.
Този бащата директор Хо не вярва и така ще си отиде. Странно ми е, че от  предните съпрузи се е отървала бързо, а тук 17 години.

# 353
Първите не са били богати и ги е убила заради застраховките, а този струва повече от една застраховка.

# 354
Jurisan, сериалът с актрисата-русалката, като излезе, моля, споделете къде ще го гледате, че и аз да се наредя в публиката и да коментираме заедно Simple Smile

# 355
  • гр. София
Можеше по-рано да фалшифицира завещанието и да се отърве от него.
Този сериал Jirisan започва през октомври, аз обичайно гледам в dramacool с английски субтитри.

# 356
  • плевен
Здравейте,за съжаление няма да има корейски сериал.Ще започне нов сезон на румънският сериал Влад.И аз се надявах на нов сериал. Надявам се че след Влад ще пуснат нов корейски.Обожавам ги тези сериали.

# 357
  • гр. София
Много тъпо, този сериал Влад не го ли даваха по бтв, защо ще го дават по бтв лейди?! Аз така  се надявах да започне друг корейски или защо не китайски сериал, но не. Много жалко. Няма да има какво да гледам по тв в този час.

# 358
  • плевен
Сериала Влад по БТВ даваха само 1 и 2 сезон а сега ще го продължат с 3 сезон.

# 359
  • гр. София
Аз исках да кажа  "Влад" да си го дават по бтв, а по бтв лейди да дават корейски или китайски сериали, макар че няма да е лошо и по бтв да ги дават, но ме съмнява да се решат да спрат турските сериали.
Аз гледах първи епизод на Скандала в....
Joy Името е непроизносимо за мен. Не беше никак зле. Изпълнен с приключения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт