Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 236
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
pppqqq, аз прочетох за случката в Билла преди време, според мен много добре си направила, че си се намесила и даже ми стана много симпатична заради това Simple Smile
Вярно, че много хора вече са безразлични към другите, но това е техен недостатък според мен, а не положително качество.
А по темата - Мойри, и аз гледам исторически сериали, споделяй ги Simple Smile

# 331
Скандалът е хубав, има и щастлив финал. Главният е онзи от Принцът на покрива, ако помня правилно Simple Smile

# 332
Може ли заглавието на темата за случая в Билла?

Аз  гледам Легенда за синьото море, да, харесва ми и казах, че се забавлявам, че съм загрижена за момичето, а вече и за дългуча - мошеник, който все повече се очовечава и подобрява, все повече ценности осъзнава....Дублажът е добре. Когато има субс, аз чета, но изпускам израженията на лицата, освен това се уморявам Blush Blush
Шка Шиа , дето се надява да се омъжи за дългуча - ми е нехубава, наивна, недобра.......те връзка нямат, тя се надява на нещо си и то след 7 год.чакане, че и с храна и чрез майка му да го спечелва, да, бе , да, то един мъж не те ли хареса от първи поглед, чакай да те забележи и поиска седем години!
Русалката има характер, доброта, милозливо сърце, красота, детинска чистота и бързо се учи. Дългучът добре, че почна да й чете /чува мислите, че сега е човечен и разбиращ, казва правилните думи в точния момент. Бащата богаташ директор Хо май ще падне в жертва, дано майката се срещне със сина си и да се задействат по посока бащата и възстановяване на семейството....очаквам натам да се развие
Съратниците в измамите са ми готини, и те създават смешни ситуации, има си лафове и разговори, които разсмиват. Свежо ми е, има и тъжни моменти - тези от миналото, гледам го , чакам си го вечер, после още веднъж си го гледам , като връщам. Simple Smile

# 333
  • България
Така кажете, веднага пиша за един сериал, който много ми хареса.
Всички главни и второстепенни герои са живи, много леко и приятно действие, щастлив финал.
Актьорите и от двата пола са много добре подбрани, красиви, даже по-възрастните.
С една дума - приказка.
Truth or Dare (2021)

# 334
  • гр. София
О, да, аз този сериал съм го предвидила. Изтеглила съм си няколко серии и мислех да го започна Simple Smile
Споделяй, споделяй още сериали Simple Smile

# 335
Мойри, тоя Truth or Dare къде го гледаш?

# 336
....................
Сега се чудех кое да гледам Sungkyunkwan Scandal или My sassy girl? Мнения?
Почвай Скандала без да се чудиш. И другият не е лош, но може да почака Wink.

# 337
  • България
Мойри, тоя Truth or Dare къде го гледаш?
На руски оттук:
https://doramatv.live/cvety_prekrasny_i_luna_polna
Отдавна не бях попадала на толкова приятен и ненатоварващ исторически сериал, направо ми почина душицата от проблеми и мисли.
Пропуснах да спомена, че Генералът и лейдито го "гледах" с много превъртане. Нещо не беше моят.

# 338
Скрит текст:
Онази тема вече е заключена, ето я: https://www.bg-mamma.com/?topic=1362904
Змей Горянски, благодаря за подкрепата Simple Smile

Голям красавец е този китаец от гифчето!

Точно за Ши А писах, когато започваше сериала за русалката, че ми прилича на скумрия, а в Господин кралица ми беше много симпатична. Не е ослепителна красавица, но излъчва дяволитост и е забавна (там):

Актрисата е имала проблеми заради този сериал (мисля, че част от публиката я е обвинила, че участва в оскверняване на историята); надявам се това да не е навредило на кариерата й.

Чудя се какво ли стана с Боссам - спряха да го качват, да не би корейците да са го спрели? Аз си гледам Ли Сан, но все пак и този ме интересува - изгледах 8 епизода.

# 339
  • България
Голям красавец е този китаец от гифчето!

И ми е чак на пето място в Списъка с голямо С.
Не може да са толкова хубави тези китайски актьори! Чак ги подозирам в намеса в гените на зародиша.
Имаше някакъв нашумял случай с китайски лекар, не е невъзможно.
_________________________________________________________________________________________
Друг сериал, който изгледах с удоволствие е Ni Chang (2021).
Никак не е лош, но тук още в началото имаше доста трагични моменти, въпреки хумора ми вървя малко тежко.
Актрисата в главната роля не ми допадна, а в нея се влюбиха всички мъже, които я видяха. Joy
Но главният и третото колело са страхотни!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 20:02 от МоарейнД

# 340
  • вятърничава
....................
Сега се чудех кое да гледам Sungkyunkwan Scandal или My sassy girl? Мнения?
Почвай Скандала без да се чудиш. И другият не е лош, но може да почака Wink.
+ 1 Hands Thumbsup
Любимите персонажи Катерицата и Бясното. Ю А-ин е красив, а Сонг Джунг-ки много забавен, много добре си партнират. И главният е хубавец (язък че е в реалния живот е оплескал нещата). Пак Мин Йонг някак си не ми беше убедителна в ролята на момче, прекалено е нежна. Но са добра двойка.И финалът не ми се понрави съвсем, макар че е добър. Ох, и песента е много хубава.

pppqqq, Боссам с бг превод ли? Аз го изгледах до края, с изключение на 1 епизод всички бяха излезли.

# 341
Да, с бг субтитри. Къде го има? Аз гледах в Замунда.

Може би и китайците имат добри пластични хирурзи, като корейците Simple Smile

# 342
  • гр. София
Благодаря за мненията Simple Smile
Направо ми стана мъчно за Хо Чун Дже, как плачеше Cry
Жалко, че онази гадина Ма Те Йонг чу всичко и ще се постарае всичко да се повтори.

# 343
  • вятърничава
pppqqq, аз тук го гледах
https://www.vbox7.com/search?vbox_q=Bossam+-+Stealing+Fate+%2F

# 344
Еха, не помнех този обрат в края на Русалката, а си спомням как умряха в миналото, както и какво горе-долу стана на финала... Странно...

Общи условия

Активация на акаунт