ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 41

• 46 789
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
И аз пожелавам на семейство Ергенч една малка сладка принцеса!

# 211
Привет!

# 212
Берг е дала линк в профила си за поста на Мелиса Кесмез и го е коментирала.

Първо постът на Мелиса.

Ние сме поколение, в което хората очакват изключително много неща от своята кариера и бъдеще. Възпитавани сме, че трябва да станем „важни хора“. Важни, успешни, богати, блестящи. Учени сме, че всичко, което правим, трябва да е успешно. Не е ли, следват жестоки критики. Няма нужда да обвиняваме никого. Родителите, които са ни възпитавали така, също са били формирани по подобен модел. За много от нас зад големите очаквания се криеше постоянният страх от провал, от това, че не си на нужното ниво. С този страх преминаваха  годините ни. Все не успявахме да обикнем себе си. Мога да кажа, че на 41 донякъде успях да се „излекувам“ от това. Но неумението да бъда мила, състрадателна, всеопрощаваща към самата себе си все още е голям проблем в личностното ми израстване. При най-малката несполука винаги съм готова да започна да се самобичувам. Майчинството сложи нов отпечатък върху мен. Но се старая, опитвам се по-често да  се потупвам по гърба и да си казвам „Браво, Мелиса!“ Сега държа в прегръдките си своята малка дъщеря. Излязох от позицията на дете и влязох в тази на родител. Понякога си мисля „Какъв ли човек  ще е моята Нил, какво ще прави в този живот, какви цели ще преследва?“ Аз къде ще бъда, докато тя строи живота си с малките си крачета? Честно ви казвам, единствената ми мечта е да не очаквам никога нищо от нея. Да не я тикам в надпревари и състезания. Да не искам да бъде безупречна. Просто да я оставя на спокойствие. Не знам как точно ще стане, но затова пък съм убедена, че няма по-ужасно нещо от това да забравиш себе си, за да живееш според очакванията на другите, от това да осакатиш собственото си щастие, за да  направиш щастливи и доволни останалите. Нека децата ни откриват великолепието на обикновеното. Нека не търсят своето щастие прекалено високо или далече. Да обичат себе си. Днес ми попадна един цитат. Той много добре пояснява какво се опитвах да кажа с този пост. „Не искайте от децата си да се стремят към необикновен живот. Такъв стремеж на пръв поглед може да изглежда достоен за възхищение, но всъщност е една голяма глупост. Помогнете им да открият чудото и очарованието на обикновения живот. Запознайте ги с радостта от това да вкусиш ябълка, домат или круша. Покажете им как да плачат, когато някое животинче или човек си отиде от този свят. Позволете им да усетят огромното удоволствие от това да докоснеш нечия ръка. Направете така, че обикновените неща да придобият смисъл за тях. Необикновените сами ще се погрижат за себе си.“

Коментарът на Берг:

Със стегнато гърло прочетох този пост.
Подсмърчах на всеки ред от него.
Ние сме едно цяло поколение, обременено с травми.
Нещастни хора, постоянно работещи и очакващи огромни неща от живота.
Борбата, която водя като майка от самото раждане на Али, е да расте като най-обикновено дете.
Каква ирония, нали?
Винаги сме подчертвали, че не очакваме нищо от него.
Единственото ми желание е да му оставя спомена за едно щастливо детство, никога да не изпитва чувство за вина, когато се обърне и погледне назад. Не  го тикаме в училищни състезания и изпити, не го засипваме до задушаване с курсове и частни учители, не чакаме на опашка, за да попадне в най-престижното училище. Стигнахме до 11-тата му година по този начин. Занапред също  никога няма да позволя да се измъчва до изнемога, ще направя всичко по силите си да расте като щастливо дете.
Защото детството предопределя целия живот на човека.
Щастливите деца са щастливи възрастни.
Аз все още трудно си позволявам да се потупам по гърба, но се старая.
И ще го направя!

Със сто ръце се подписвам под двата текста!!!!!!!

..........................

От профила на Берин Йолери

Бях излючително щастлива да науча, че моите скъпи Халит и Бергюзар очакват своята трета рожба. С Халит от години работим по благотворителни социални проекти. Той е един от най-специалните хора, които познавам. Специален във всяко  отношение и перфектен баща. Същото бих могла да кажа и за Бергюзар- великолепен човек и прекрасна майка. Поздравявам от сърце това хубаво семейство!

Берин има фондация, подкрепяща млади музикални таланти и всяка година провежда благотворителни концерти, които Халит с участието си подкрепя.
Този януари естествено нямаше заради пандемията.
Много фина жена.
Личи си, че се занимава с изкуство, и то с класическа музика.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 20:15 от varna_2

# 213
Варна, Flowers Bouquet Blue Heart благодаря за превода!

Колко истина има в думите им!

Цитат
Направете така, че обикновените неща да придобият смисъл за тях. Необикновените сами ще се погрижат за себе си.“

Hands Clap

Радвам се, че Халит и Берги ще имат голямо, щастливо семейство.

...............................................................................

Добро утро!

Успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 09:29 от ВГ

# 214
"Нито ранното, нито късното утро може да се мери с щастливото утро."
 Sanvali
Heart

https://www.instagram.com/p/CNSPgHwpIlk/

Здравейте!!

Успешен и щастлив понеделник, и  надявам се, през новата седмица да получим
още хубави новини за Берг и Халит!
Flowers Four Leaf Clover Hug Two Hearts

За преводите, Варна - голямо благодаря!!

.................................................

Снимка от поредицата: Всичко неизвестно е ужасно интересно .. Blue Heart

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 16:50 от HELEN60

# 215
Привет 

Варна Gift Heart    благодаря за всички преводи

# 216
Добро утро и хубав ден на всички!

# 217
Добро утро !

# 218
Помните Джанан, която играеше ролята на Еда в ББГ.

Била е диагностицирана с рак на гърдата.
Веднага е напуснала сериала "Обади се на мениджъра ми", в който се снима, за да започне лечение.

Дано се пребори.
Надявам се, че болестта е хваната рано. Hands Pray

# 219
Нека часовникът и днес отмерва само щастливи и мечтани минути!
Щастлив вторник, момичета! Hug

...И настроение с любимите  ни Халит и Берг!

Цитат
Помните Джанан, която играеше ролята на Еда в ББГ.
Била е диагностицирана с рак на гърдата.
Нека пожелаем на Джанан бързо възстановяване Hands Pray

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 11:52 от HELEN60

# 220
Дано щъркелът ни донесе една малка г-ца Ергенч. Hands Pray
Лейла Ергенч!
Нали си спомняте, че до последно се чудеха за името на Хан, но бяха готови с име за момиченце.
Уви, не се получи втория път.
Да видим сега. Grinning

# 221
  • Варна и...духом на Босфора
Ехааааа!
Бебенцееее!
Страхотна новина!
Варна, благодаря ти за благата вест!
Ах,бе,ех,че кеф!
Ади бакалъм иншаллах на осми ноември ако е,малка сладка бебулинка!

Аз вчера разбрах,понеже почивах нали при нас вчера беше Великден,и писах,писах,ама то от емоции нещо се загуби моя пост,нейсе.
Желая им здраве,щастие,спокойна бременност,     здраво бебенце,ноо моето мнение е че животът извън Турция е най-доброто решение за тях.

Лили, благодаря ти мила за думите от предната тема.
Винаги когато мога ви чета.
Животът в чужбина понякога е доста стресиращ,но гледам да релаксирам активно.

Искам да питам,
Варна,този готиния сериалAsk 101
Има ли продължение

# 222

Искам да питам, Варна, този готиния сериал Ask 101
Има ли продължение?

Заснет е втори сезон.
Но още не са обявили кога ще го пуснат по Нетфликс.

—————————

Хумор от феновете

ИЗДИРВАТ СЕ!
Награда 1 милион долара Joy

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 19:56 от varna_2

# 223
Спокойна и уютна вечер, приятели! Heart Eyes

Паралели ..... 2017 ~ 2021

Берг и Есра репостнаха този колаж на руските фенки/снимките са от фотосесиите им
 за L'Officiel Turkiye/

# 224
Добро утро Hug

Благодаря за всичко споделено Gift Heart

С нетърпение очаквам да научим пола на бебето.
Но най- важното е, Берг да кара лека бременност, без усложнения.

Жалко за Джанан. Млада жена. Дано болеста е в по- ранен стадий, дано се пребори.

Каня ви на закуска с Онур и мама Периде Wink

Общи условия

Активация на акаунт