Февруарски бебчовци 2021 👶

• 26 909
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Fishy пробвах стелатопията не ми помогна. Вчера дерматоложката каза да взема A derma exomega душ олио и крем. Използвах ги върху лицето и главата, днес пъпките са по-добре една идея...та ще видим. Иначе за тяло сме с обикновената мустела и сме супер доволни.

# 91
Здравейте, какво давате за колите. Ние сме само на кърма. Първи месец качихме 1 кг, но от няколко дни има болки в коремче, доста по - големи от преди това. Надува се доста, не пръцка, а и намали акането си . Преди акаше по 4, 5 пъти в денонощие, а сега не е акала от вчера и се надува, и плаче.... Давам линекс капки и еспумизан...

# 92
Дадохте ли 6валентната заедно с ротавирусната точно на 2ят месец

# 93
R.b92 Звучи като да е сработило. Hug Това душ олио става ли хлъзгаво?
МоникаМалко по-назад писахме доста за коликите. Общо взето повечето даваме различни комбинации от пробиотик, лактаза и симетикон. Аз давам омнибиотик панда, био амика и лефакс. Не знам дали действат, не мога да преценя дали коликите още са й леки или успявам да ги контролирам. 🤷♀
сложно@е! аз ще я оставя за следващия път ротавирусната. 6-валентната е заедно с пневмококовата по принцип, та ако дадете и ротавирусната ще станат 3.

# 94
  • Варна
Никола изобщо не се смее или усмихва. От ден първи всичко, което прави е да реве през цялото време, в което е буден. Събужда се с рев, заспива с рев. Така вече два месеца и не виждам вариант това да се промени. Никъде не мога да отида с него, защото е вечно кисел и врещящ.
Така е при нас, а едва преди дни стана на месец. Снощи сме обикаляли с колата по никое време само и само да поспи и да не реве. Коликите много я мъчат, то не са газове, не е запек и подуване. В началото давах Колийф и БиоГайа и беше добре, явно са били по-леки. От вчера давам само Санколик.... не смея още да кажа действат ли, понеже и клизма и правих с Мелилакс. Изнервени сме вкъщи, недоспали. Само пожелавам здраве на всички бебенца и търпение и здрави нерви на нас родителите. Да се запиша и за първата страница - Валерия, 18.02.21, Варна 🙃
skk007, кураж ❤

# 95
Здравейте, какво давате за колите. Ние сме само на кърма. Първи месец качихме 1 кг, но от няколко дни има болки в коремче, доста по - големи от преди това. Надува се доста, не пръцка, а и намали акането си . Преди акаше по 4, 5 пъти в денонощие, а сега не е акала от вчера и се надува, и плаче.... Давам линекс капки и еспумизан...

Често страничен ефект от еспумизана е запека. Дано не се е запекла, че такива ядове бера с моя малкия. Сменях храни, сменях капки ... докато имаше запек му направихме детска клизма и го изхождах 2 пъти с термометър защото беше страшно или го събличах гол и по 30 минути натисках краката към коремчето му. Страшен рев и вой- а акитата вече са си му каша. Просто не може сам... И сега си направих мечешка услуга. Бебето вече не ака твърди акита, но ако не го съблеча да му помогна да не изходи, може да не ака и 10 дена....

# 96
Fishy доста се разпенва, на мен ми хареса. И ние с таткото го изпробвахме, има приятен лек аромат и кожата остава мека. В момента беше на промоция в sopharmacy две бутилки в едно.

# 97
Fishy , точно на вторият месец ли ги дадохте . Забелязвам ,че някои майки ги отлагат .

# 98
Още нищо не сме дали, рано ни е - на 36 дни е, но имаме час за 6 валентната и пневмококовата много близо около 2рия месец. Говорихме с педиатърката следващия път като отидем да й кажа какво сме решили за ротавирусната.
Fishy , точно на вторият месец ли ги дадохте . Забелязвам ,че някои майки ги отлагат .

R.b92 сега като каза май го видях, но като не знаех какво е го подминах. Ако не минат пъпчиците ще го пробвам.

# 99
И моята дъщеря имаше доста изразено акне, за което ми помогна Цикастела , която доста изсушава кожата за това я комбинирай често с останалите серии на мустела. Сега се появяват оъвреме на време и по-често на страната, на която спи . Но аз много я завивам и обличам и може да я претоплям Simple Smile Има ли активно спортуващи дами в групата ни или с намерение скоро да започнат да възстановяват форма?
Skk, надявам се скоро всичко да остане един неприятен спомен и да се приберет вкъщи! Няма по-лошо от това детенцето да ти е болно- съжалявам, че преминавате през това!

# 100
И моята дъщеря имаше доста изразено акне, за което ми помогна Цикастела , която доста изсушава кожата за това я комбинирай често с останалите серии на мустела. Сега се появяват оъвреме на време и по-често на страната, на която спи . Но аз много я завивам и обличам и може да я претоплям Simple Smile Има ли активно спортуващи дами в групата ни или с намерение скоро да започнат да възстановяват форма?
Skk, надявам се скоро всичко да остане един неприятен спомен и да се приберет вкъщи! Няма по-лошо от това детенцето да ти е болно- съжалявам, че преминавате през това!

Аз имам желание да се довкарам във форма Grinning за сега постиженията са ми само до там, че имам желание...

# 101
  • East Coast
Ние май сме във фаза на растежа. Не знам дали да вярвам на тези фази, таблици, календари.. до преди няколко дни се хранеше към 1:30 и после към 5:30-6ч. сутринта. Сега пак почна в 12, в 3 или 4, в 7. А аз бях решила, че ще се отказва сам и от това ядене през нощта. Вие имате ли поглед към фазите. 6сед.8ма после 12... 🤦‍♀️

Антигона съчуствам ти. На вън като сте пак ли много плаче? Ти си и с малко дете нали? Как се справяш?.

За ваксините. На него му сложиха на 1месец като беше. Хепатит В, сега сме на преглед чак средата на Април, не са ми казвали кои ваксини ще слагаме.

За тренировките - тренирам заедно с каката след обяд когато той си поспива ( за сега). Крака и дупе, до упражнения за корем още не съм стигнала.

За спането при нас помага всеки път white noise като магия е 😁 пускам силен звук от тел и после постепенно намалявам,  държане на ръчички или повиване.

Ето и нещо забавно. На мен ми излезна, че съм добра майка 🤦‍♀️😂

# 102
SKK007, стискам палци всичко да се оправи бързо и да се прибирате в къщи.
За тренировките - силно се надявам като се постопли да делегирам бебо на друг и да ходя да карам колело. Все още имам болки от секцио и сякаш корема ми все още е леко безчувствен. Иска ми се фитнес за зимата, харесвам силовите тренировки, но с този вирус и затваряния едва ли.

# 103
😂😂😂😂 Този тест е номер 1!!!!
От "белият шум" и аз съм СУПЕР доволна😀.Направо е като магия ...не съм очаквала и наполовина на ефекта който има.Ръчичките и на нас все още ни пречат...не търпи да го повия ,държа ги докато се унесе после ги загащтвам  в ританките но вече взе да ги измъква😁😁
За фазите бях забравила 🙄....и се чудя защо ми е гладен на 3ч отново а тъкмо бяхме свикнали на към 4ч а нощното хранене 5-6ч.
За ваксините ще разбера на 24ти когато сме на консултация.
Днес става на 2 месеца черпя ви виртуално🎉🎉🍰🍰🍰

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 17:48 от Анна Иванова 648392

# 104
  • East Coast
Анна нали? 😁Същото и при нас! Телефона почти не го ползвам по предназначение. Стои му до главата докато заспи. Егаси шума! Магия!
Судокрема е другото вълшебство. 😁

Сега ще чакам да видя дали тези чести хранения през нощта ще отшумява, ако не- записвам го на bowen therapy. Има много доволни от масажа.

мис чичи има страхотни упражнения във пинтерест. И такива които можеш да включиш бебо 😉

Общи условия

Активация на акаунт