Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 441
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря , Чери , за прашеца. Грабя с пълни шепи.

# 436
И при нас е странна комбинация, особено за хората вярващи в зодиите. Аз съм дева, той близнаци. Лети си из облаците моята шматка. Аз обичам всичко да ми е подредено, той беше разхвърлян. 😆 Ама се спогодихме някак, свикна ми на перфекционизма. Пък аз разбрах, че не може всичко да е под мой контрол. Баланс му викали 🙄😃
Хахах 😃 И аз съм дева, а мъжлето близнаци. Обаче..... аз витая, а той е подреден, стриктен и точен 🤣
Все едно сме си разменили зодиите. Иначе доста спорихме кой е по-инат, но той е категоричен, че аз съм по-голям от него 😃 По принцип не вярвам много на зодии, може би защото аз самата съм взела от всички зодии по малко. Вкъщи не ни е скучно 🤣🤣🤣 отделно имаме и три котки, но едната ще ходи при нови стопани, живот и здраве да стане бебчо ❤️🍀🤞

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:22 от Kactus

# 437
Ние вкъщи сме Телец и Овен 😁😁 И котката е една от тези две зодии, не знаем точната рожденна дата, въпреки това съм я записала на 20 април без да знам, че е рожденна дата и на друга личност. Но той си е един малък диктатор, тази година става на 15 години Heart Вкъщи сме само рогат добитък, кой по-инат.

Вчера имах ужасни болки, не знам дали е заради О или друго. Аз по едно време си мислех, че е начало на бъбречна криза. Пих ношпа, за да мога да спя. Мисля, че днес е О, защото вчера теста за О отбеляза доста голям пик, а днес е отрицателен.

# 438
Е, определено зодията е последното, което ме вълнува, ама ей така за разсейване е идеално. Въпреки че като си чета описанието за Стрелец ми отговоря, както и за ММ (Дева). 😄

# 439
Чери, грабя си розов прашец с пълни шепииии 🌸
Трополинка, това все едно аз съм го писала 🤣 всички луди, баби, просяци... все точно мен избират да заговорят от толкова много хора наоколо. Явно имаме силна енергия 😃

# 440
Чери, грабя си, ти май скоро ще раждаш така че леко раждане Heart Eyes
Иначе за зодиите, аз обичам стрелците много са забавни имам доста приятели стрелци Dart С ММ сме други зодии, но няма да откажем едно стрелче, преди мислех за зодиите сега вече нищо няма да откажа след петата година опити и на зодия "инат" ще се радвам Joy  Иначе не съм отчаяна, Неее Joy

# 441
И аз си събирам сини ритници от Тикълс и розов прашец от Чери Heart
Нямам абсолютно никакви претенции, нито за зодия, нито за пол, каквото дойде, само да идва. С ММ сме доста несъвместими по всички хороскопи, ама си се търпим и обичаме вече 18 години.
Преди години, тъкмо почвахме с инвитрото и една моя леля,без да знае, се обадила на майка ми  да й каже, че е сънувала наши роднини, които са й казали, че ще стане, ще имам момче, но да не се отказвам, ще стане от третия път. Е, чакам си го тоя трети път вече четвърта година, не знам какво са броили - инвитро процедури (минаха две), трансфери ( минах ги трите вече), бременности ( следващата ще е трета).
А иначе сънувах и аз Одри преди две седмици, че е бременна, което съм познала, а аз бях в процедура с донорска Я в Украйна и бях силно притеснена, че искаха да ми връщат три ембриона, а мен ме беше страх от редукция - това не държа да ми се случва веднага, повече ще се зарадвам на ествествено забременяване Joy

# 442
РейнбоуФлауър, моят стрелец е заднинал девите. Всички мебели се мерят с ролетката, когато правим разместване дали са на равното според него разстояние, от където трябва. Дистанционните ги слага симетрични и двата си чехъла успоредни на линиите на плочките Joy Звучи откачено, но като го видя да подрежда и веднага започвам да се бъзикам с него и всичко преминава във взаимни шеги Grinning

# 443
  • В страната на мечтите.
А иначе сънувах и аз Одри преди две седмици, че е бременна, което съм познала, а аз бях в процедура с донорска Я в Украйна и бях силно притеснена, че искаха да ми връщат три ембриона, а мен ме беше страх от редукция - това не държа да ми се случва веднага, повече ще се зарадвам на ествествено забременяване Joy

Марго, аз смятах да си мълча, защото исках да ти го кажа, когато се случи, но сега като ни казваш, че и ти си сънувала и няма как да не ти кажа, че онзи ден сънувах, че ни показваш положителен тест. Heart

[/quote]
Трополинка, това все едно аз съм го писала 🤣 всички луди, баби, просяци... все точно мен избират да заговорят от толкова много хора наоколо. Явно имаме силна енергия 😃

Бях започнала да си мисля, че съм само аз така. Точно същата история съм и аз. От парк пълен с хора все мен ще дойдат да занимават и да искат нещо, а аз нали съм добра и все гледам да помогна, но се случва и много да злоупотребяват.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:09 от Трополинка

# 444
Марго, ама и ти имаш интересни сънища Grinning Ще дойде този трети път, сигурна съм, че ще е скоро! Hug И аз напоследък много сънувам и помня сутринта всички детайли.

Аз съм близнаци, ММ е везни, дъщеря ми риби, синът ми овен. За кучето и котката не съм се замисляла за зодии, но едното ни е прибрано от улицата и не знаем рождена дата. Бебето се очаква да е от моя отбор близнаци. Аз не се интересувам особено от зодии, но имаме всички някакви отличителни черти, аз например съм си типичен пример за двама души, които живеят в мен. Grinning

# 445
Леле, най-пламенните дискусии иэпускам. :Д Малко да ви остави човек и сте иэписали 2 страници! Simple Smile

Темата със эодиите съм споделяла, че ми е малко чужда, но миналата седмица една явно опитна съфорумка в темата эа мода ми я поэна по нещата, които пиша 😄 Според нея стрелците не сме флиртаджийки, неверни и подобни (което честно най-много ме драэни в хороскопа ми). След лаф с нея си мисля, че може и да има капка истина, но винаги си оставам с една въпросителна на края дали не е самовнушение-четеш, че си самоуверен и ставаш самоуверен. Четеш, че си роден лидер, подреден и ставаш... и т.н. Аэ според хороскопа ми не си падам по планове, но в определени отношения имам по 5 тефтера-с планове, дневници кън плановете и то супер подробни. Не съм маняк на тема чистене обаче, това е вярно. Мъжът ми е телец и си отговаря до голяма степен, ама дали е щото е съвпадение.... Simple Smile

Много искам декемврийче по други причини-имаме страшно много лични праэници преэ декември. Ще бъде най-купонджийският месец, иэпълнен с емоции. Simple Smile По характер си мечтая детенцето ми да е общително, лъчеэарно, да може да иэраэява чувствата си, да е амбициоэно, но да не губи човещината си. Не искам да бъде човек, който очаква да му се четат мислите и се обижда от вятъра- с такива не се раэбирам добре. Каква ли эодия трябва да е... хаха :Д Така като се эамисля ще е наша эадача да го въэпитаме в теэи качества, м?

Ох, эабравих- теэи врачките аэ съм ги отписала. Мисля и энам, че има такива хора, аэ имам хора в семейството, които сънуват бъдещи неща, опасности и т.н. с голяма точност. Но ме е страх да вярвам на циганки и врачки. Господ си энае работата, по-голяма вяра имам в неясното бъдеще. Неяснотата, неэнанието дават голямо спокойствие. Гледачките с времето подлъгват да искаш винаги да энаеш какво ще се случи и ставаш неспокоен, страхлив. Поне според мен..

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:27 от snowwhite12

# 446
Аз винаги съм искала момиче, но да ви кажа честно, вече няма значение! Момиче, момче - важното е да дойде! За зодии пък съвсем не съм мислила. Аз съм лъв, а ММ е козирог и е голям купон....

Момичета, аз да се пооплача.. Напоследък съм в някаква моя си депресия, защото имам чувството, че на всички около нас им се случва нещо, а ние боксуваме в едно място. Кой ражда, кой бременее, кой пътува, кой се издига в работата, а само при нас всичко е боксуз...
Миналата година беше много тежка, особено за мен, защото заради Ковид изгубих един от най-близките си хора и просто се надявах да сме загърбили всичко лошо и да дойде нещо хубаво.. А то не идва Sad

Снощи се засякох с една позната, която е бременна в 7 месец и ми стана още по-тъпо и после се обвинявах много и продължавам, защото тя не е виновна с нищо...

Едит: забравих да добавя, че понякога се чувствам така сякаш нямам право да се оплаквам, защото тук има дами, които се справят с много повече, но все пак ми е гадно...

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:53 от little.madness

# 447
Литъл аз съм по същия начин. Е, аз смених работата, но точно тогава забременях, и всичко бързо приключи. Но работя в парти магазин, клиентите са масово майки с деца, бременни или туко що родили. Бащи и членове на семейството,идващи за украса за посрещане на бебе и подобни😒
Сега малко по-добре го приемам,но след аборта, още на следващия ден бях на работа (именния ми ден).. Уж да се разсейвам и да не изпадам в депресии.. Така, че напълно те разбирам. Но и нашето време ще дойде! ❤️

За зодиите какво да кажа... Ние с ММ сме коренно различни.. Той е близнаци, аз съм риби. Той винаги закъснява,а аз си изчислявам времето и винаги съм точна. Винаги си правя план за деня и задачите, той не (понякога се караме, защото ме дразни колко е неорганизиран 😁) и прочие. Аз съм директна и си казвам всичко веднага и в прав текст, докато той е по-обран и мълчалив. Аз съм доста контактна, той обратното ии прочие. Доста се различаваме, ама пък ни е забавно 😁. Кучето е Везни (13 октомври) - мрънкало и половина е тя, имам познати Везни-не са такива.. Явно за кучетата не важи 😂
Ама то и за хората де.. Според мен си е до човека-не до зодията..

# 448
little madness, може би наистина е много гадно чувството и наистина ти съчувствам. Обаче съветът ми е да не се сравняваш с другите на кого в какво му е провървяло като работа, деца и т.н., защото хем няма да ти е по-добре, хем от страни може да се сбърка с малко неблагородни чувства. Щом го казваш открито аз ти вярвам, че е просто депресивно състояние, но ако ти влияят зле разкази за успехи-вземи малко почивка от форума, направаи си едно домашно спа, тренировки, филми, маски, кеф, книги, с..кс. Най-често когато се дразни човек от другите или му става гадно от нещо в чуждия живот, най-много има нужда да погледне собствения си задълбочено и правейки го достатъчно концентрирано, подобни състояния биват излекувани.

# 449
snowwhite, да така е и съм напълно съгласна, но знаеш ли кое е странното, то не знам дали е странно. Нито един споделен успех тук не ме е накарал да се почувствам по този начин. Даже ми дава кураж и сила да знам, че на всички скоро ще се случи. Обаче около някой познат веднага сдухвам. Разбира се, понеже съм родена с един крак в натфиз и актьорските умения са завидни, не го показвам.

Общи условия

Активация на акаунт