Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 403
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Блускай, много стиснати палци 😟❤️
Момичета,аз си ви чета постоянно,чакам тест на Ирен на 12,Белиив,да мине всичко успешно,Манди как си какво става с кистата , Понтиф, да се включиш с хубави новини от прегледа,на всички желая много много късмет и положителни тестчета ❤️🍀

# 571
Bluskyнека те прегледат пак, дано да се види в матката, стискам палци за борбено и срамежливо човече Hug Отиди на няколко места, искрено ти желая да не е извънматочна, имаш цялата подкрепа на всички тук Hug

# 572
Много ви благодаря милички! Пътуваме към клиниката , ще пиша по-късно Heart

# 573
  • В страната на мечтите.
Bluesky, стиснати палци и от мен Heart

# 574
Bluesky, стискам палци и ще чакаме хубави новини!

# 575
Bluesky, стиснати палчета и от мен! Heart Exl Flowers Four Leaf Clover Силно вярвам, че ще си е на мястото и просто О е била късна. Hands Pray

# 576
Момичета, пускам ви го като поздрав и най- исктени пожелания за плюсчета на всички! Страхотни сте и се чувствам много добре при вас, а като се сетя колко време трябваше да се престраша, за да пиша Flowers Tulip

ПРОДАВАЧ НА НАДЕЖДА

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал… познайте какво?
Надежда! Надежда за всички.

Купете! С отстъпка за вас!
Всеки трябва надежда да има!
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.

А на тоз, който няма пари
и само отвънка поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.

Джани Родари

# 577
Bluesky, много стискам палци всичко да е наред и да е късна О Flowers Four Leaf Clover

# 578
Bluesky, стискам палци от сърце! 🍀🙏🍀

# 579
Блускай, имаш стиснати палчета и лапички от мен и котарака 🍀

# 580
Успех и от мен, Bluesky!
Hariom, с кистата на гърдата нищо не става, ще я проследявам чак след 6 месеца и ще се надявам да се е скрила. Благодаря, че ме мислиш.

# 581
Bluesky Имаш стиснати палчета и от мен. Дано всичко е нормално.

Winter За Калчев знам, че не прави такива процедури, просто исках да видя какво ще каже за високото LH  и другите неща. Ако въобще има какво да каже. Понякога си мисля, че се стремя да се в пиша в някакви перфектни стойности на хормоните и се тормозя още повече, че не става. За Надежда си мислехме най-много инсеминация да правим, но не и инвитро, ако стигнем до там. Не знам къде да отидем...

# 582
Пълнолуние при поне Калчев обърна голямо внимание на анатомията така да го кажа - като видя, че яйчници, матка и тръби са ми перфектни, си ме изпрати у нас за още опити, за хормоните нищо не каза. То май доста лекари не им обръщат чак такова внимание, защото както вече добре знаем от  тази тема, и със странни хормони се забременява. Мен например много ме интересува защо 17  OH progesteron ми е висок, но като го попитах Калчев ми отговори "Не ме интересува този хормон". Сега чакам коментар от ендокринолог, дано получа отговори.
 Блускай палците са стиснати, дано ни изненадаш приятно 🍀
Всички други, билиийв, мейк а уиш и останалите - желая ви да сте позитивни и по какъвто и да е начин, скоро да имате резултати 🤗🍀

# 583
Минахме , доктора беше много мил и ме прегледа обстойно. За този момент не се вижда абсолютно  нищо никъде. Каза ,че вариантите са 2 - късна ову и имплантация  и извънматочна.
В четвъртък  иска да направя ново чхг и в петък отново съм на преглед.  Ако до тогава ми зацапа, имам световъртеж, повръщам или имам силни болки каза моментално да му се обадя и ще ме хоспитализират.

# 584
Блускай 🙏🏻 Късмет ти пожелавам и дано е била късна овулация 🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт