Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Снимки от днес

# 256
Али, благодаря за превода на интервюто!
Мале, Ханде как го защити:
Познавам партньора си, познавам сърцето на партньора си!
Същинска лъвица!  😁😄
Ако двамата имат други партньори в живота си, те тези трябва да са егати широкоскроените личности! 😁😄😜

# 257
  • София
Възхитена съм от Ханде. Наистина се показа като истински приятел. Керем видимо беше разстроен. Обикновено той е по-активният, но явно това от вечерта на награждаването му се е отразило и не беше този Керем, когото познаваме. И точно в този момент Ханде веднага пое инициативата и не го остави той да им отговаря.. С какви прекрасни думи защити приятелчето си.  Това, което тя изрече:  "Аз познавам партньора си, познавам сърцето му и мисля, че това изказване е било крайно ненужно"  беше невероятно.  Застана плътно зад него, подкрепи го ясно и категорично. Не се поколеба да го изкаже открито. Защити го и по повод въпросите за неговото често гостуване.  Намери невероятен аргумент, че в същия квартал имат много общи приятели. Е, признавам й, умно и разумно момиче е. Ето в такива моменти се разбира, дали един човек ти е верен приятел.

# 258
  • In the light side of the Moon!
Aли, сърдечно благодаря за превода 🤗

Мале, много са хубави тия двамцата. Страхотна харизма имат.
Да им е душа яка, ако един прекрасен, слънчев ден обявят, че не са заедно.....
тогава феновете просто ще ги живи изядат. 😂😂😂😂
Каква ли туитър кампания ще измислят тогава 😂😂😂😂😂😂

# 259
Margi, благодаря за прекрасната анимирана нова тема. Аз нямам маргаритки под ръка, а това:

И е същевременно специален поздрав за Ninika, защото са и любими.❤ 🌷
И аз да споделя относно форумните си изживявания. За първи път пиша във форум и само сериалът Sanditon ме е вдъхновявал да пиша преди това. Навремето дори имах блог  в Tumblr с цели 120 абонати, но покрай работа за съжаление не успявах да коментирам всички епизоди (това беше първия ми пост):
Ако дай Боже един ден пуснат втори сезон, съм решила да възобновя блога и да пиша за всеки епизод no matter what.
Ali и Алекс, вие сте направо като бюро за експресни и перфектни преводи. Безценни сте! От сърце, благодаря.❤🌹🌺 Зная колко трудоемко начинание е това. От моя страна, попаднах на няколко интересни статии и се надявам другата седмица да успея да преведа поне две и да ги пусна.
Miki, много красива песен, благодаря! А твоите прекрасници са един път. Да са ти живи и здрави.🌻❤
MegiTeo, благодаря за сцената от Hercai, но определено химията не е същата. На нашите ХанКер направо ръцете им правят любов, има толкова еротика във въздуха както и любимите ми преплетени пръсти, които са им запазена марка.
Едно сравнение:
Скрит текст:

Бърборанке, ако Ханде и Керем имат връзка разбирам защо я крият и не само заради договорите. Мисля, че може би и двамата искат да запазят своята bubble и лично пространство. На мен най-любимите ми кино двойки са тези които не прекаляват с показността и афиширането като Ева Мендес и Райън Гослинг, Сърша Ронан и Джак Лоудън и т.н. Цял свят знае, че са заедно, но те успяват да запазят своето лично пространство. От време на време се появяват някои папарашки снимки, но не са стотици... Джак и Сърша са ми абсолютни любимци, млади, красиви, талантливи, интелигентни актьори и много сладка двойка (между другото горещо препоръчвам сериала на BBC, Война и мир с Джак !).
Скрит текст:
На наградите BAFTA, когато отричаха да са заедно...

Една от премиерите на Mary:

Заедно са от близо две години, когато снимаха Mary Queen of Scots и едва през февруари Джак официализира с тази снимка в Инстаграм:
Днес е пуснал още една нейна снимка, явно ще имаме по една месечно 😂. Няма селфита, преекспониране и лиготии.

След това лирическо отклонение, се връщам към нашия сериал. Керем напълно заслужава наградата вчера. Моята мечта за Керем преди сериалът да приключи е да бъде обявен за performer of the week на Dizilah. Hande вече беше с изпълнението си в 29еп, а Керем заслужаваше и за 13 и за 14 епизод (с разкритието на Алптекин и първата раздяла).
Тази седмица, Cat пусна няколко супер забавни Туитър threads с щасливите моменти на Селин:
https://twitter.com/coolcatkerr1?s=21
Няколко невероятни попадения, за да загреем подобаващо за днешния епизод.
“Птиците се обаждат. Искат си перата обратно.”

“Този щастлив момент, когато казваш, че само да щракне с пръсти ще зарежеш Ферит заради него. Но той не щрака с пръсти. Той общо взето ти показва среден пръст, държейки ръката на годеницата си и е щастлив след целувка по бузата”.

“Още не е щракнал с пръсти” 😂

“Още не е щракнал с пръсти” 😂

И за финал и лека нощ, красавицата Ханде като Бел:

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 04:50 от druon77

# 260
Flowers Hibiscus Добро утро прекрасни момичета, най-накрая е събота  Flowers Hibiscus

Желая ви едни страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Simple Smile

# 261
Добро утро, момичета!🌞

Събота е и остават броени часове до епизода!
Ще разберем след толкова чудене сън ли е, не е ли, Дениз капан ли й е скроил, как си спомня Серкан (едно от най-чаканите неща).
Бързо да си свършваме задачите и да сме готови за довечера!

# 262
Добро утро прекрасен слънчев ден
От Неслихан

# 263
Да запиша, докато не съм изтървала и този тема!

# 264
Събота! Специален ден! Часовете на очакване. Колко е важно човек да намери защо да бъде щастлив! Ние сме от тази група!  Kissing Heart

# 265
  • София
Flowers Cherry Blossom Гюнайдъъън! Flowers Cherry Blossom

Много е тихо нещо. И в темата, и в Инстаграм. Никой нищо не качва, не споделя. Идвам да ви развеселя малко:

Готови ли сте за довечера? Аз съм се заредила с вино, ягоди, добро настроение и броя часовете до началото на новия епизод. Ако пуснат и лайф преди него, равни няма да имат. Heart
Вършете си задачките, денят ви да минава бързо и усмихнато... до скорооо! Kissing Heart

# 266
От FOX
"Ти никога не ме напусна и аз няма да те напусна."
Балон
#SenÇalKapımı в 20.00 часа тази вечер по FOX!@sencalkapimi__

От Алиджан

# 267
Айдан и Сейфи на погребение все едно са тръгнали, не на сватба 🙄
Иначе, здравейте!

# 268
  • София
Че то сватбата на Еда с Дениз е равносилна на погребение... за любовта и бъдещето на Еда със Серкан. Сейфи и Айдан са в закъснял траур заради изгубената Серканова памет и последвалия годеж с кокошоподобна вместо с феята от приказките... Wink
Айдан и Сейфи на погребение все едно са тръгнали, не на сватба 🙄
Иначе, здравейте!

# 269

Общи условия

Активация на акаунт