Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Пришълец
Ахх, подъл Козел

# 601
Тази кокошка пак ли ще мине между капките 😵 Какво и се извинява Серкан ?! Тя е виновна за всичко, а нашият възпитан го раздава ... Я ,бързо презаснемане на серията .Искам поне да я унижи 😆

# 602
Дениз гледа като препикано мушкато, а останалите го гледат като ,котки готови да го препикаят отново!! ! Joy

# 603
Няма страшно,момичета! Щом се обичат и този ще победят. Ще анулират брака, не е консумиран,я..Сега сериите ще са пак борба, но ще бъдат заедно с любовта..

# 604
Е, нали може да се анулира сватбата до 24 часа . Имат там и други законови причини мисля .
Джерен има грях ,че не и каза , щеше ми се и на мен нещо да е предприела , но както клатеше глава май не е . Но пък сега може да го направи . Ега ти противника Дениз . Ако СЦ зациклят на този брак , току виж и аз съм се отказала да гледам такива глупости , още повече ,че има решение на проблема веднага .

# 605
Момичета, трябва да пълним 50 серии. Трябва материал, интрига и наказание за гадовете.
Винаги съм смятала боя за ефикасно средство за възпитание и превъзпитание.

# 606
Kaто за епизод който нямаше да гледам, взе че ми хареса. Пък и съм сърдита на мм, така че има резон. Сега Серкан ще се тормози за Еда. А дали Селин не стои в основата на законното да.? И този господин от миналото, като добрия дух ли ще се проявява.

# 607
  • София
Харесва ми този сценарий! Дано Еда каже нещо от сорта: “Дениз, нали всичко беше план, за да си върне паметта Серкан... Нали служителят беше фалшив... Как това е истински брак?” И Дениз да й каже как Серкан не я заслужава и че той я обича от цялото си сърце, още от детството им... и там някъде Серкан да демонстрира уменията на Али Смит. Joy
Дениз заслужава такъв хубав бой от Серкан в момента. Очаквам, че Еда се е развикала, че не е трябвало да е истински. Дениз си изпуска нервите, казва колко я обичал.. И Серкан показва баклавата в действие. За какво я има и без друго?
Ето това е хубавото, че няма да има фраг - ходи и се вайкай какво ли е станало после. Ако ни бяха показали Еда и Серкан, щяхме да си навържем нещата, а сега - нищо не знаем Simple Smile

# 608
Щом каза, че бракът е законен, занчи този плъх е казал да. Плъх от най-гадните и мазни.

А подписи ?!?! На Еда  и Дениз ,на свидетели .....сигурно  не го показаха , ако Еда  си е мислила  ,че всичко  ще е фиктивно ..........жалко за нея ,получи  това ,което сама си направи .

# 609
Според мен козелът не е казал така желаното " Да " и сега като се разбра ,че тази дама е истинско служебно лице Серкан ще натупа Дениз и ще го изгони като мръсно коте  и с Еда ще се оженят наистина 🥰

# 610
  • Кърджали
Този господин много е появяваше днес, сякаш следи Серкан. И сякаш има понятие какво става...

# 611
А за наа Айдан любовта нещо знаем ли ? Той защо наблюдава Серкан?

# 612

Този Серкан наистина ли си спомни!

# 613
Няма страшно,момичета! Щом се обичат и този ще победят. Ще анулират брака, не е консумиран,я..Сега сериите ще са пак борба, но ще бъдат заедно с любовта..
Това с консумирането май е християнска отживелица . За БГ не зная , но в много страни може да се анулира до 24 часа . За Турция съм сигурна , че до 24 часа може да се анулира . Също така и за по-дълъг срок , ако се свидетелства за насилствен брак или други нередности . Така ,че ако СЦ зациклят на този брак ще се разочаровам истински вече .

# 614
  • София
Момичета, аз пропуснах първите 5 минути на епизода, някой обърна ли внимание, дали сценаристите са същите като предишния епизод? Много рязка промяна във всички герои има в епизода тази вечер, има ли вероятност да са други сценаристите? Аз лично много се радвам, че виждам героите на нашия сериал почти в първоначалния им вид, като замисъл! Е, доста набързо, необосновано и алогично върнаха Джерен напр. обратно в играта като най-добра приятелка само с едно извинение, Айдан и Айфер след аферата и истерията около Алекс отново са същите героини, все едно отклонението от пътя им не е съществувало! Но ние сме доволни, в крайна сметка на това разчитахме, нали?! Сега интригата ще се завърти около брака на Еда и Дениз и старата младежка любов на Айдан! Връщаме се в ромкома! Прекрасно е усещането! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:06 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт