Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Сериозно ли го е казала Хандемий  !? 🥰

# 211
# 212

Sezariya и аз на това попаднах, обаче в инстаграм, май е истина.

# 213
и аз видях видеата, може да не разбиеам, но Хектор е много сладък - https://twitter.com/i/status/1370378280386301956

https://twitter.com/i/status/1370378338913619975

# 214
Обаче взривиха Туитър с Хектор. Има страхотни попадения. Satisfied

https://twitter.com/starrygece/status/1370382695927271424

hector: azul niebla noche kim? im the boss in the house

# 215

Питаха ги дали ще има финал и отвърнаха, че няма такова нещо и засега продължават.
В края жрналистът казва на Ханде "Честито за новия дом! Господин Керем доста често идва на гости." Joy, а тя ги моли да не навлизат в личния им живот и каза, че приятели на Керем живеят в квартала. JoyJoyJoy

Сериозно ли го е казала Хандемий  !? 🥰
Да, питаха я какво мисли за случката и тя го каза.

# 216
Ауу много са сладки Heart , това което пише , че го е казала Ханде мисля че е в интервюто, поне се чува нещо подобно от нея , а Керем отказва да коментира, както и очаквах. Нашите момичета после, ако имат време да преведат Heart
Хектор и Керем са в тон JoyJoyJoy

# 217
  • София
Хектор е голям сладур. Аз имам слабост към кучетата. Към животните по принцип и към кучетата особено (гледам 3 вкъщи за протокола Wink) Та... как бих го нагушкала, нацелувала този мъник. Heart Керем и Ханде стоят много добре един до друг. Ще имат пълна къща с кучета. Но да ви кажа, вече се замислям дали това нашето не е прекалено. Много си пасват, имат страхотни отношения - видимо е, но дали не ги свързва просто едно красиво приятелство? Не виждам причина защо да крият връзката, ако има такава. Защот да отричат и т.н. Просто не искам да възлагаме големи надежди на това да са двойка и накрая да останем разочаровани. Simple Smile

# 218
Журналистите наистина прекаляват с тъпите си въпроси.  Flushed Ние не мисля, че прекаляваме, чешем си езиците. Но в туитър са наистина опасни.
На моменти и аз си мисля, дали няма само много добро приятелство и тогава някоя от вас пише нещо по темата и аз отново влизам в джаза. Flowers Hibiscus Като приключи сериалът, тази мания заедно ли са или не ще намалее, или поне докато не ги уловят с други партньори.
Ако имат сега връзка и си признаят, забравете за сериала. Цялото внимание ще се насочи към тях. А и не се ли поддържа интереса така? Всички се питаме имат ли, нямат ли.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 17:18 от midnight__sun

# 219
  • Пришълец
В момента не се сещам за двойка от техните среди, която да е потвърдила съмненията за ашк преди края на съвместната им работа. newsm78 В началото всички отричат. Има различни случаи - любовта се е пренесла извън снимачната площадка, но може да не е между главните, ами главния/та с някой от второстепенните. И пак нищо потвърдено до края на сериала...
Факт е, че по неписано правило на необвързаните им приписват връзка, търси се сензацията. Не се навивам излишно, но действително взе да ми намирисва положението с нашите хора - подмятанията се прехвърлиха и в сериала, първо че Еда -Серкан са приятели (в рамките на един епизод и се сещаме как сложиха край на приятелството помежду си) Stuck Out Tongue Closed Eyes после пък, че любовта била забранена и т.н. Или пък всичко това е случайност и е в нашите глави. Laughing

Така или иначе,
Цитат
Като приключи сериалът, тази мания заедно ли са или не ще намалее, или поне докато не ги уловят с други партньори.
midnight__sun Hands Plus1

# 220
  • София
Ееее, най-после ги изловиха само двамката. Те бяха доста притеснени. Сигурно и снощната издънка срещу Керем е подействала на настроението им. Личи си, че много не им се говори. Напълно ги разбирам, защото аз съм от този тип хора, които не обичат много да се шуми около мен. Това ме притеснява. А от както започна сериала не ги оставят на мира. Все едно и също ги питат. Ако са искали до сега щяха да кажат. Сигурно има много причини, поради които засега предпочитат да не афишират отношенията си. Ханде много възпитано и спокойно отговори на журналиста на въпроса за новия дом и дали Керем идва на гости там:  "В крайна сметка искам вашето уважение към личният ми живот и моят дом."  Прекрасно се държат и двамата. Успяват да запазят спокойствие и винаги са вежливи и любезни.

Относно това непрекъснато повтаряне  "приятели сме", мога само да им завиждам благородно. Защото такива "само" приятели между мъж и жена днес трудно се намират. Но си задавам един въпрос. Керем не се отделя от тази негова най-добра "приятелка". Как издържа миличкият, когато я гледа и се налага да е в близък контакт с нея? Няма ли нужда от други мъжки потребности? Защото за тази почти 1 година не го видяхме около него да се навъртат други жени. А ако случайно има, те не ревнуват ли от факта, че той все гледа да е с Бамби, а тях ги държи под прикритие. Никой не ги вижда. Аз например бих се обидила да ме пренебрегва заради най-добрата му приятелка. Щях да искам да ме покаже пред хората и обществото, а не да съм нелегална.  Абе, много въпроси ми се въртят в главата, ама да видим кога ще намеря отговорите им.

# 221
Въпросът на деня !
Кой е по-влюбен в Ханде ? Керем или Хектор ?

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:02 от midnight__sun

# 222
Налбантова, вчера щях да пиша и забравих , на мен също ми е любопитно какви са тея рускини и къде аджеба ги четат Flushed форум ли е ? Група ли е ? Обаче виж ги , нищо не казват , мълчат като агенти на държавна сигурност Joy
Мики, като чуя за рускините и мисля, че става дума за ВКонтакте, https://m.vk.com/ Създадени са групи за различните сериали /или актьори/, преди време правех опити да чета, но вече без регистрация не може и не съм се занимавала... Общо взето обсъждат нещата, които и ние. Е, някои са с по-развинтени фантазии от други, но това са подробности... Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, Мики, Налбантова...Марги ви е отговорила...Точно за в контакта става дума, там чета , защото знам повече руски от английски ...За всеки филм, артист ,артистка имат група, че и по няколко даже.Там качват преди всички и преводите на поредна серия, естествено на руски..Качват и новостите от туитър, от турски вестници и др. Естествено, че има и клюки и фантазии ,но общо взето новостите ги научавам там. Там съм си качила и 2-3 стари любими филми . на бг де. Ето например една от групите за нашия филм.https://vk.com/dizimaniakerem
А колкото до видеото с Ханде и Керем преди малко ми се стори, че никак не бяха доволни, че им задават такива ,ако питате мен глупави въпроси..
Ей това искам аз,ама кой ли ме пита де- лайф..

# 223
  • София
Въпросът на деня !
Кой е по-влюбен в Ханде ? Керем или Хектор ?

А отговорът може ли да бъде и двамата?

# 224
Хектор напредва в тренда Wink

Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт