Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 997
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Въпросът на деня !
Кой е по-влюбен в Ханде ? Керем или Хектор ?

Скрит текст:
А отговорът може ли да бъде и двамата?

Може разбира се. То ние сме влюбени в Ханде, какво остава за тях двамата.

# 226
И мен малко ме объркват смесените сигнали. И няма да правя заключения, в крайна сметка след сериала ще стане ясно.

Но си мислех - последния път Керем нали коментира че сърцето му не е празно и е пълно с любов към семейство, приятели и родината ... Сега Ханде коментира , че познава много добре сърцето на Керем - т.е. вече е в сърцето му - като част от групата - смейство, приятели, родина

# 227
Момичета, ще опитам да сложа субтитри на интервюто, макар и някои неща да не се разбират от шума, предполагам, че до 30 минути ще съм готова Hug

# 228
  • София
Али, предварително благодаря.
Страхотна си! Heart

Аз идвам да споделя един коментар под клипа от днес. Не знам защо толкова ме разсмя, но от няколко минути стоя с усмивка на лице и се забавлявам. Та... коментарът гласи: “О, моля ви се. Оженете се най-после!” Grinning Смешното е иронията, с която е написан. Защото общо взето смисълът е като “вземете си стая”.

Попаднах и на сравнения на Ханде и Керем с Нина Добрев и Иън Сомърхолдър. Коментират, че имали същата химия като тях навремето. Същата динамика в отношенията и си пасвали като двойка. Дано само да нямат техния край, защото in the end of the day Иън се ожени за друга. Wink

# 229
Не знам дали не прекалявам и не ви досаждам, обаче много се забавлявам. Laughing
https://twitter.com/erginn75010561/status/1370404763825758208

И Кеке както го наричат бразилките е безмълвен.
https://twitter.com/elimiyy/status/1370410417479151616

Когато Хектор задмине дори Чаатай.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:34 от midnight__sun

# 230
За въпросът на деня - според мен и двамата, че и Хектор Smile Много са сладки Heart Eyes, но пак с тези глупави еднакви въпроси горките.
Чета и се смея, много креативни са всички фенове на сериала. Joy
Хектор - "Мамо, буквално вчера спах в ръцете ти, защо се правиш, че никога не си ме виждала"

Керем - Хектор недей
Хектор - пусни ме, искам при мама
Ханде - Хектор не се дръж като баща си, ти ни разкри Joy

# 231
От Керем:

А Хектор напредва Wink 57К

# 232
  • София
Не разбрах, къде са били Ханде и Керем заедно. Пак по приятелски само двамата. Как мога и аз да се вредя, като тяхна приятелка. Ще гледам Хектор, докато те се мотаят из магазините. 
Как се споглеждат двамата. Все едно си казват, аман от тези нахалници...

# 233
Били са в офиса на MF YAPIM по работа Simple Smile
Не разбрах, къде са били Ханде и Керем заедно. Пак по приятелски само двамата. Как мога и аз да се вредя, като тяхна приятелка. Ще гледам Хектор, докато те се мотаят из магазините.  

59K - Хектор ще победи сериалите тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:53 от mi_si

# 234
  • Пришълец
Скрит текст:
Въпросът на деня !

Познава я, не му липсва желание да се сгуши в нея Sweat Smile

# 235
Познава я, понеже живее с нея .... даже може да спи в леглото й Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Въпросът на деня !

Познава я, не му липсва желание да се сгуши в нея Sweat Smile
60,7К

# 236
Готова съм, качвам го в момента и ще дам линк, когато се качи напълно Hug Съжалявам, че се позабавих, ама наистина някои неща трудно се разбират
Едит: Готово, заповядайте! Hug
https://ok.ru/video/2188271159820   

# 237
Благодаря за превода и буквичките ,Али! Ханде ,особено Ханде никак не иска да навлизат в личното ѝ пространство,според мен.
Качиха се в различни коли накрая.

# 238
Али, невероятна си Heart Eyes

Момичета, понякога от емоции, вълнения или просто от умора забравям да го кажа, но съм ви изключително благодарна за всяка преведена думичка! Страхотни сте Heart Flowers Tulip Flowers Strawberry Chocolate Bar Tropical Drink

# 239
Всички журналисти прекаляват с бъркането в личните животи на известните личности.
Това не са журналисти,това ПАПАРАЦИ (пиша с гл букви,защото много ме е яд на такива хора),те пишат само глупости и лъжи.
С тези си действия могат да разрушат това което има между двама човека.
Много често техните действия вредят на известните личности ( давам пример с принцеса Даяна).
Трябва да ги оставят на мира .
Според мен и продуцентите са намесени в това да не отговарят на лични въпроси ,а само за филма
Благодаря за превода!❤️🌹💐

Общи условия

Активация на акаунт