Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 657
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз пък като човек, който търси логиката в нещата, си задавам следният въпрос. Като е нейн приятел този Мурат, защо се налага през нощта да я пази Керем. Защо Мурат не отива да преспи в дома й, а оставя тази работа да върши Керем?
Тези клюки са ми много интересни. То не беше Мелиса за Керем, сега пък е Мурат за Ханде. А през това време двамата си пазят страх в новата голяма къща на Ханде и журналистите ги дебнат отпред.
Да не говорим, че който почне да я лайква Хандето веднага и го приписват за любовник.

# 286
Мики, аз всяка събота съм така. Хем гледам детето, хем сериала. Малкото ляга в 22.00 и аз гледам на спокойствие финала поне. 😀

# 287
  • София
Честно казано, това, че Керем е оставал през нощта в новата къща на Ханде, също е слух. Един единствен път твърдяха, че са ги видяли заедно на закуска в новия й дом, но така и не се доказа. Тоест отново бяха слухове. Пишеше, че Ханде и Керем са разбрали, че журналисти ги чакат пред къщата и са излезнали през някакъв друг изход. Както и да е. Идеята ми е, че не знаем дали Керем я посещава в новия й дом или не, дали остава да нощува там или не. Няма доказателства за такова нещо, всичко е “един човек каза”. А реалността е тази, която Ханде и Керем декларират на този етап - “ние сме само приятели, ако има нещо друго, ще разберете”. Тоест... всичко е в нашите глави. Ако трябва да съм честна, понеже също много харесвам ХанКер и ми се иска да са двойка, в началото гледах лайфовете им с огромен интерес и виждах прехвърчащи искри, Купидончета около тях и т.н. После обаче гледах стари интервюта на Керем с други колежки и той така си гледа. Има една очарователна усмивка, един съблазнителен поглед, наричам го “влажен”, в погледа му се чете едновременно неудобство и превъзбуда, винаги е позитивен, готов да се шегува. Така че не знам... 50/50 съм. Simple Smile
Аз пък като човек, който търси логиката в нещата, си задавам следният въпрос. Като е нейн приятел този Мурат, защо се налага през нощта да я пази Керем. Защо Мурат не отива да преспи в дома й, а оставя тази работа да върши Керем?
Тези клюки са ми много интересни. То не беше Мелиса за Керем, сега пък е Мурат за Ханде. А през това време двамата си пазят страх в новата голяма къща на Ханде и журналистите ги дебнат отпред.
Да не говорим, че който почне да я лайква Хандето веднага и го приписват за любовник.

# 288
И аз прочетох че са презаснели края на серията ще има много ЕдСер , че драмата ще е по малко, а ще има много смях и любов и може би няма да има фраг но пък прочетох че продуцентити са отговорили с вероятно ще има
Някой от екипа е качил това
https://www.instagram.com/tv/CMWzfgfp7ck/?utm_source=ig_web_copy_link

От FOX
Тази вечер всичко започва отначало!😍
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1370706207367962631?s=20

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 14:28 от sani1212

# 289
# 290

1. Нашата поредица е в жълтата зона, има 50% шанс да стигнем до края на сезона и 50% шанс да бъде отменена.

2. Вчера имаше среща между продуцента на сериала, Асена и други ръководители на MF, където беше обсъдена приемствеността на сериала.Фокс даде на нашия сериал един последен шанс, подготвяйки сцена за повече комедия и романтика, и не толкова сълзи и драма.

3. Краят на епизода и втората половина на епизода бяха отново на дневен ред, защото ozet беше пуснат в петък вместо в четвъртък.(??)

4. Поредицата ни вече е разширена до епизод 40, но сега ще видим как ще продължи с темата за изслушванията.

5. Най-вероятно ще се появи нов добър герой, но самоличността му все още е неизвестна.

6. Докато сценарият се пренаписва, днес няма набор.

7. Нека не чакаме фрагман да излезе днес (очевидно, ако не са записали нищо).

8. Според някои хора H и K са били виждани заедно около 9/10 през нощта и не са снимали.

9. Акиф няма да се предаде и да научи истината, за да я каже първият, това ми дава нещо:___

10. Приятелството на Еда и Серен ще се подобри след 36 години.

11. Серен и Ферит ще се съберат отново, или поне така изглежда.

12. Скоро в следващите глави ще има много съдържание на EdSer.

13. През април предстои стартиране на списание „hanker“.
Товае с чичко гугъл преводачките ще кажат дали е вярно.

# 291
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Събота е, навън ухае на приближаваща пролет, а ние сме в очакване на новия епизод довечера! Много вълнения имаше през последните дни - награждаване, обиди към Керем Бурсин, интервю с двамата ни любимци, снимки, новини....! Чудя се коя кошница да извадя от килера, най-малката или най-голямата?! Толково много хора от екипа на продукцията се опитват да ни убедят, че ни очаква поредната "бомба" довечера, че всичко започва отначало, че ще видим най-после много любов между Еда и Серкан! Надявам се, много силно се надявам поне отчасти да са верни тези подсказки! Gift Heart

Намираме се някъде в хаоса на третия пик от коронавирусната пандемия, всеки ден ни заливат негативни новини за болни хора, за опасни нови щамове, за липса на достатъчно ваксини,  че всички имаме крещяща нужда от позитивизъм и  положителни емоции! И ако това е нашия сериал, то се надявам очакванията ни да се оправдаят! За да получим своята доза удовлетвореност, усмивки, спокойни, красиви делници! Heart

Една прекрасна Еда Йълдъз от мен:

Хубав, прекрасен съботен ден от мен и среща довечера на същото място (пред екраните/мониторите) в 20.00 часа! Nature Sunny

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 14:54 от nrgmama

# 292
# 293
  • София
Честно казано, това, че Керем е оставал през нощта в новата къща на Ханде, също е слух. Един единствен път твърдяха, че са ги видяли заедно на закуска в новия й дом, но така и не се доказа. Тоест отново бяха слухове. Пишеше, че Ханде и Керем са разбрали, че журналисти ги чакат пред къщата и са излезнали през някакъв друг изход. Както и да е. Идеята ми е, че не знаем дали Керем я посещава в новия й дом или не, дали остава да нощува там или не. Няма доказателства за такова нещо, всичко е “един човек каза”. А реалността е тази, която Ханде и Керем декларират на този етап - “ние сме само приятели, ако има нещо друго, ще разберете”. Тоест... всичко е в нашите глави. Ако трябва да съм честна, понеже също много харесвам ХанКер и ми се иска да са двойка, в началото гледах лайфовете им с огромен интерес и виждах прехвърчащи искри, Купидончета около тях и т.н. После обаче гледах стари интервюта на Керем с други колежки и той така си гледа. Има една очарователна усмивка, един съблазнителен поглед, наричам го “влажен”, в погледа му се чете едновременно неудобство и превъзбуда, винаги е позитивен, готов да се шегува. Така че не знам... 50/50 съм. Simple Smile
Сигурно и джипа на Керем сниман рано сутринта пред дома й , видеото как се изнася скришом, защото журналистите ги чакаха пред къщата, също са слух?
Как да няма доказателства, като непрекъснато ги показваха по телевизията. За мен това са много аргументирани доказателства. Няма нужда да чакам те да ми го кажат открито. Дори и самата Ханде не отрече, че той й гостува често. Напротив опита се да потърси мотив, защо го прави.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 15:53 от БлагаВест

# 294
Ребусът за епизода довечера: (фенско)

П.С. Те нашите имат връзка и това е толкова очевидно, че даже ги е страх да правят лайфове. И винаги се появяват евентуално други партньори в живота - ту на Ханде, ту на Керем, когато нещата започнат да излизат от предварителния план (имайте предвид, че и двамата са ги "вързали" с договори, ако случайно станат "приятелчета", до края на сериала да не се оповестява и да се отрича до последно) и ги привикат при шефовете Wink
Ако наистина са само приятели ще се държат по съвсем друг начин. И като добавим реакцията и поведението на Хектор, и явно разговорите между "снаха" и "свекърва", които Керем потвърди, няма какво да обсъждаме....

... Ханде и Керем са само приятели ми звучи като "един мармот завива шоколада в станиол ...." Wink

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 16:26 от mi_si

# 295
mi_si, това фенско или истинско е?
Толкова много картинки.. Докато стигна края и забравям началото 😆

# 296
абе виждам две целувки и сърце за финал - ако са истина - харесват ми, само интересно какво става с еда, яхтата ипадането й в морето....

# 297
  • София
БлагаВест, така е. Всеки вярва в каквото му харесва. Въпросният джип така и не стана ясно дали е на Керем. Всички знаят, че той кара BMW, а джипът беше марка Mercedes. Освен това на видеото не се вижда Керем. Снимани са хора от твърде далечно разстояние, за да се види кои са. Просто журналистите пуснаха слуха, че това е Керем, че джипът е негов и т.н. Както и да е. Мисълта ми е, че на този етап нямаме признанието им, че са заедно. Те са известни личности и в момента са много популярни. Журналистите са по петите им постоянно. Ако бяха заедно, как пък един път не ги изловиха?! Как веднъж не ги засякоха някъде - на разходка, фитнес, заведение... Вярно, че е пандемия, но заведенията, моловете и фитнесите вече са отворени. Не знам. Струва ми се, че прекалено много се навиваме за нещо, което не е сигурно. Няма да чопля повече темата. Радвам им се и им желая щастие. Simple Smile

# 298
Ребусът за епизода довечера:

Не е истинско. Профилът на сценаристката е @TunusTasci ,а на тази снимка е @handemiyyxrara.
Освен това въпросната Тунус е заключила профила си, предполагам заради хейта, който получиха от феновете.

# 299
Здравейте момичета ! Flowers Hibiscus Ще бързам да приключа работа и да се прибера навреме за началото. Ще изляза половин час по-рано, но това е положението. SCK ден е, никой не може да ме спре. Trollface

А сега от един Мурат на друг. Animal See No Evil При мен съотношението е 60/40 за Ханкер. Не искам да се пренавивам, защото ще остана безкрайно разочарована, но като ги погледна двамата и мозъкът ми вижда купидончета и сърчица навсякъде.
На мен също не ми стана ясно от онзи клип пред къщата и бил ли е Керем или не. Нищо не разбрах от него. На Керем колата май не е джип.
Та ако накрая всичко е ашк, ще бъда най-щастливата. Purple Heart

Edit : Зима е, ще минат без кафета и фитнеси. А и нали снимат по 16-18 часа. Smile Чакаме и се надяваме, пък каквото излезе.

До довечера ! Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 16:10 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт