Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Това ми хареса 🙂

# 721
  • София
Нали трябва да изписваме темата... Арабите са избухнали:
“Как е твоето име? Каква е твоята възраст? Кой си ти? Кажи ни! Ще се молим всеки ден за теб. Да бъдеш здрав, богат и щастлив. Да са здрави близките ти. Да си обичан. Ти ни направи много щастливи. Благодарим ти.”

# 722
Сарп Бозкурт е дал интервю за Хюрриет. Интересни неща споделя във своя си стил.
Успешният актьор Сарп Бозкурт беше гост на Ферит Омерлу на hurriyet.com.tr. Бозкурт, който наскоро опита чувството на бащинство, каза: "Когато се смее, очите ми се напълват. Това е толкова нелепо чувство..." той обясни. Sarp Bozkurt, който играе Erdem в You Play My Door, прави поразителни изявления за актьорството и семейния си живот. Бозкурт каза, че е загубил баща си на 1 април 2016. Всички го харесаха. След баща ми, моят поглед към живота се промени много. Определено осъзнавам, че всеки момент е невероятно забавен; Дори и сбиване. Затова станах такъв безразсъден човек. Това ме промени много", каза той.

Превода е чрез гугъл но се разбира

Скрит текст:
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kerem-bursini-kizdir … erk-etti-41761017
Как върви?
Върви много добре. Мисля, че са най-добрият 2 години в живота ми.

* Работата върви
ли добре или животът е като цяло?

Всичко се получи. Неща, които не са наред. Имам дете. Всичко върви толкова добре.

* Мислиш ли, че това е резултат от страданието?
- Не, не е възможно.
* Беше
ли твърде трудно?

Не мисля, че животът е бил труден. Някои от тежестите са по-тежки за някои, но за мен всичко е в главата. Не съм човек, който се интересува прекалено много или мисли твърде много. Всъщност, аз обикновено съм човек, който си противоречи. Едно нещо, което не правя, не се държи за това, което правя. Но животът не е толкова труден, защото обичам да се забавлявам с всичко.

* Имате добро образование и сте били много успешни в областта на хумора. Какво мислиш за това?
 Може да съм станал по-забавен човек с инженерство. Може да не съм забавен, защото съм умен. Направих повече комедии след училище. Ходих на училище като хоби. Не съм го чела много трудно. Всъщност благодарение на приятелите ми, те ми помогнаха да довърша. Втората година влязох, "Комедиен магазин" започна. Не исках да го чета след това.

* Имаш ли проект, който току-що започва от шоуто?
Преди година започнахме да пишем бизнес с дигитална идея. Защото езикът му беше дигитален. Това е много специален момент, освен работата, която съм писала и мразех преди. Направихме шоу наречено "И след". Започнахме да пишем преди година, а после нещата се увеличиха. - Ние си партнирахме с "Сий Рей". Това е мъжка комедия и интерактивна поредица. Така че публиката определя края. Изминаха 2 седмици, откакто първият епизод е излъчен. Поставихме го на такова емоционално място, че искахме повече хора да го гледат. Не знаехме на коя платформа да го гледаме. Така че решихме да започнем с YouTube като най-гарантирания начин. Очевидно не сме очаквали такова начало; с тенденциите. Затова съм в такова добро настроение. Много съм насърчен в момента, че работата, която пиша, има такъв отговор.

* Когато започнете много неща добре в динамиката, вие продължавате така и ги накара да споменат името си. Но чувстваш ли, че без значение какво правиш в бъдеще, хората ще си помислят за първия комедиен магазин? Не си главният герой там, но те обичаха с този герой. Мислиш ли?
Това ще ми даде щастие. Това е работа, извършена с безпрецедентна логика. Може да не е пример за много програми, но логиката му е странна. На хората изглежда нелепо, че всичко е напълно импровизирано. Мисля, че е по-лесно, когато си вътре. Затова е толкова приятно да ме запомнят.

* Къде ви удовлетворява името? Как е свирил, да се нарича тук, или някой да напише името му директно за забавление?
Знам, че не мога да направя шоу веднъж.

Защо?
Не мога да накарам никой да говори. Нямам такава способност. Дори съм труден човек за разговор. Всъщност, да действам е извън моята позиция. Защото мога да бъда човек, който не мога да бъда там, мога да правя това, което е вътре в мен на сет. Страх ме е от всичко там. Очевидно има много енергия в мен. Трябва да го изхвърля някак, и намерих това. В бъдеще искам хората да ме запомнят така, което е цялата ми цел да уча и това ме кара да се смея.

* Има сценарий и ти играеш на героя там. Ако този герой премине към публиката, той става култов характер. Но години по-късно актьорът може да не помни този герой или епизод. Не съчувстваш ли на играча там?
Не искам да ми пука за нещо, за което говорят много. Защото съм човек, който се страхува да не бъде разглезена. Това може да е моят еквивалент.

Какво беше последното, което си искала най-много?
Последното нещо, което искам най-много е да се качвам на сцената. Не съм бил навън от много време, така че го искам сега.

* Можеш ли да споделиш последния си момент на тъга?
Имах дете преди три месеца. Раждането продължи 15 часа. Последното нещо, което ми се беше натъжило, бяха виковете на Еджи.

* Дали да имаш деца наистина прави различен човек?
След раждането, ще отвориш банковата си сметка и ще кажеш, че трябва да работя усилено. Мисля, че най-хубавото е , между другото, не можех да разбера, когато го казаха преди - и сега се смее за 20 дни. Очите ми се напълват, когато се смееш. Това е толкова нелепо чувство, и наистина не знам как да го обясня на никого. Не знам защо очите ми се напълват, когато се смееш.

* Защо беше най-изненадана за последния път?
Да има Еджи толкова добра майка. Не че не вярвам на Мелодията; Изненадано е, че всеки би направил толкова трудно нещо в толкова студенокръвна кръв.

Не разбирате ли хората?
Не разбирам погрешно. Не правя голяма работа и не се опитвам да вложа много смисъл в това, което казват хората. Така че не съм разбрал много погрешно. Но това, през което преминах, може да ме заблуди. Когато започнах да пиша, бях невероятно щастлив. И когато всички, които четях, мразеха това, което пишех, тогава осъзнах, че не съм разбрала написаното. Затова започнах да мразя всичко, което написах.

Как може да си тъжен?
Ако ми кажете или ми покажете, че аз съм като кредит за някого, тогава ще бъда много разстроен. До известна степен всички смятат, че правата му са били победени. Това си мисля. Затова съм толкова чувствителен към това.

Ти ли си този, който затвори книгите?
Не, много съм срамежлив. Трябва да е, за да го направиш. Понякога се страхувам да се изправя срещу хората. Обичам да съм честен, но трябва да стигна до там. Не мога да стигна до там.

Можеш ли да му кажеш, че не е така?
Срещнахме Ezgi през 2009 г. и започнахме да излизаме. След това се разделихме през 2012 г. и имаме една година разлика. Примивахме се и преминахме през брачния процес. Това несъответствие се случи и една сутрин се събудих и реших, че искам да остана сам. Лека нощ, обичам те. Събудих се сутринта мислейки, че си тръгвам. Тогава си помислих, че ще го разстроя много през тази година. Между другото, разстройвах другите от година.

* Слушаш, когато ще се поправяш. Ще ми разкажеш ли?
Един приятел имаше болница. Не е имал нищо сериозно, но трябваше да остане в болницата три дни. Нямаше да се обидя, ако не дойде при мен, ако бях в такава ситуация. Но разбирам, че някой друг е обиден. "Очаквам да се обадиш и да попиташ." Беше прав. Винаги съм същия човек в този момент. Мразя да съм в състояние да поправя някого. Направих го и е минало. Каквото и да правя, не мога да го поправя.

* Има истории, които водят до възмущение в човека. Какво се случва духовно, когато те шамарят така?
Мисля, че е защото преживях много неща. Това е отговорът в моя защитен механизъм. Загубих баща си на 1 април 2016. Баща ми беше много весел, но никога не постигна това, което искаше в живота. Всички го харесаха. След баща ми, моят поглед към живота се промени много. Определено осъзнавам, че всеки момент е невероятно забавен; Дори и сбиване. Затова станах такъв безразсъден човек. Това нещо ме промени много. Бащата на всички умира, така че не е огромна болка на света. И аз не изпитвах много болка там. Разбира се, че съм толкова тъжен, все още съм тъжен. Прибрахме се след погребението. Бях като, а аз бях като Не съм спал от два дни. Приятелят ми е тук и се опитва да ме развесели. "Какво става в тази къща?" Имахме такава песен с него. Започнах да се смея там. Хората изглеждаха толкова странно. И тогава го харесах и започнах да го правя във всичко.

* Можеш ли да опишеш колко я обичаш?
Вярвах, че има граница на любовта. След космоса осъзнах, че няма ограничение за любовта.

* Как е оформен от любовник роден на любовник?
Две отделни динамика. И тогава идеята за детето ми. Детето на Еджи, моето дете и нашето. Като деца заедно; Сякаш се доверяваш на някого толкова много и си под голяма скала. Има такъв психологически ефект. Но любовта към детето е много различна.

* Има ли любов?
Мисля, че има нещо като любов. Когато за пръв път започна, искаш да напишеш името си на всички стени, искаш да го видиш през цялото време, а днес искаш да пиеш чай. За някои, това отнема два месеца, за други отнема 10 години. Ако никога не си се събрал, ще ти отнеме цял живот.

* Вие получихте възможност да зададете всеки въпрос, който сте пожелали в програма гледана от 83 милиона души. Кой би бил това и какво бихте искали?
Аз съм някой, който има проблеми с самоуважението си и никога не ме е било страх да го кажа. Наистина е с времето. Чувствам се толкова по-силна, отколкото преди две години. Всъщност, знам някои истини. В момента мога да си призная на какво съм способен. Но има причина да съм несигурна. Искам да го попитам защо си дошъл при мен толкова трудно да го направиш толкова несигурен.

# 723
  • Пришълец
Остават броени мнения, да я завършим поне Sweat Smile

”Кирето” му казваха някога съфорумки. Ама на мен нещо сърце не ми дава, звучи ми като Бай Киро Smirk Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 724
На тази снимка и на физиономията на Керем не знам какво описание да дам Joy

# 725
Младост... Преди да се срещнат и да ни влюбят в тях...

# 726
  • София
Аз ще дам предполагаем диалог. Слагам го в спойлер. След 00 часа сме и все пак...
Скрит текст:
Ханде: Помниш ли, когато ме излъга, че е голям, колкото багета... Мислеше си, че няма да го видя!
На тази снимка и на физиономията на Керем не знам какво описание да дам Joy

# 727
  • София
Една закъсняла, но много силна, искрена и неподправена обич от страна на Айдан спрямо Еда/Севда! Оценена и обичана стана Еда за нея и тази сцена беше много красива!

# 728
Скрит текст:
Остават броени мнения, да я завършим поне Sweat Smile

”Кирето” му казваха някога съфорумки. Ама на мен нещо сърце не ми дава, звучи ми като Бай Киро Smirk Stuck Out Tongue Closed Eyes

Почнах да му викам Кеке (от бразилките идва).
Нашият раздава лайкове в Туитър. Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://twitter.com/KeremBursin/likes

# 729
Новата тема Hug Надявам се, че новата част преди ,,Архив" ще ви е интересна! Hug
https://www.bg-mamma.com/?topic=1314156.new#new
Ако имате някакви забележки, казвайте да ги оправя Simple Smile

# 730
Марги, Бай Кире, водопроводчикът? Ходи му 😉

# 731
  • София
Тру стори Trollface

Когато реакциите на Мело олицетворяват рекациите на фендома Heart Eyes

# 732
# 733
  • Пришълец
Специално за Блу Wink Blue Heart

Също и за други като нас двете, които харесват тази сцена!!

# 734
В Туитър нещо забавиха работата май.
Сега сме на 1.86м.

Общи условия

Активация на акаунт