Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 969
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Бро, еее, той без да иска й натиска "любовните копченца", какво да прави. Момченце е 😆

Серкан изобщо не трябваше да се спира до Селин и да си губи времето в разговор с нея. Заслужаваше да я подмине като товарен влак, да отиде до жената с документите и да ги скъса. А той какво направи - извика" Еда", после малко индийска пауза, поговори със Селин, само липсваше да дадат погледите на останалите как се местят бавно и да показват шокираните им физиономии 😆

# 691
За преводите на Александра и Али - и за всички вас

Серията беше хубава. Финалът си заслужава 6 серии нерви.

Ако знаехме че Серкан ще си спомни всичко след един бой, много фенове щяха да си предложат помощта. Исках да си спомни и да е смазан от чувство за вина, но ни го спестиха. Ядосвам се защото това би било логично, а и исках да видя как би го изиграл Керем.
Дениз е отврат - тя и физиономията на актьора е такава.
Какво ли ще стане със Селин? Искам да е на тръни от страх - Ферит да изпрати снимките на Серкан и след публично унижение да отлитат с Дениз с еднопосочни билети. 

Връщам се да ви чета и след това ще изгледам повторението.

# 692
  • Пришълец
Давай ,Али ! Вече се прочухме из фб ,че имаме химн на темата и че на 80 % ни звънят така телефоните 😆 Нека блеснем отново .

Скрит текст:
А авторката на поста ,ако се разпознае искам да и кажа ,че ми стопли сърцето с думите си 🤗

Момичета, тъй като сме към края на темата, ще започна да подготвям нова, ако не е проблем, че искам да включа нещо, което смятам, че би ви било интересно Hug
И през ум не ми е минавало да надничам във Фб за сериала, Sweat Smile а по принцип там поне в последните години ми е правило впечатление, че в групите се коментира повече отколкото в Мамата. Сезария, може ли линк, да си задоволя любопитството Flowers Cherry Blossom

# 693
  • Бургас
От колко време, някои фенове се канят да му ударят едно кроше на Серкан, но им се досвидя!!! А, това е бил ключа за палатката, крошето! То, и Еда го беше подгряла, но не достатъчно... Ако беше продължила да го бие на ринга, нямаше Дениз да се харчи за булчинска покля... Wink

# 694
Страхотна серия!!!Най-после и на нашата улица изгря слънце.Айдан и Айфер се събудиха от дълбок сън и се задействаха.Ще разберем кои са сценаристите и виртуално ще ги потупаме по рамото.За Дениз и Селин-тотален линч,Серкан няма да им прости.Джеран много бързо влезе в правия път,може пък да намери сили и да признае на Еда какви ги е вършила.Дано Ферит покаже  снимките на Серкан.Но най се надявам новите СЦ да изгледат всички серии от началото с лист и молив в ръка,да си запишат кой кой е и за какво се бори.Явно се дава шанс на сериала-трябва да се използва.
Благодаря за преводите на Али и Алекс и за чудесната компания.

# 695
Май nrgmama пита за сценаристите, същите са...

Аз бях в 2 групи за сериала, но нищо почти не се обсъждаше там , освен мрънкане кога ще има преведена серия и ги напуснах бързо бързо Joy. Тук получавам доста повече информация и ми е по-приятно. Иначе съм фен на фб групите по принцип.

# 696
Въпреки, че серията беше хубава и аз споделям разочарованието на Бърборанка от реакцията на Серкан. Дано в следващите серии поне видим болката и разкаянието му за това, което причини на Еда.

# 697
  • Бургас
Нали от 36-ти епизод щели да идват новите? Това серия за изпроводяк ли беше?

# 698
  • София
Щом каза, че бракът е законен, занчи този плъх е казал да. Плъх от най-гадните и мазни.
Или
А подписи ?!?! На Еда  и Дениз ,на свидетели .....сигурно  не го показаха , ако Еда  си е мислила  ,че всичко  ще е фиктивно ..........жалко за нея ,получи  това ,което сама си направи .
Първо да благодаря на  момичетата за превода , Съгласна съм ,че сама си направи .И преди писах брака е сериозно нещо ,подведена от Дениз не подведена ,тя  спомняйки си всичко каза ДА.И какво ще кажат за анулирането,ние решихме да си поиграем наужким ,ама щом е истина го разтрогнете.Наказанията са сериозни.Погледнато отстрани Дениз използва за да получи Еда ,знаейки че тя не го иска,а Еда -тя използва Дениз за да получи Серкан/да права е ,нейн е / но знаейки че той не я помни и не я иска. Или като си се хванал на хорото го играеш.Другото което не ми хареса,Серкан си спомни ,тича да спре сватбата ,ама преди всичко се извинява на Селин ,добре де нали си си спомнил,и акции и даде и любовта на живота ти зачеркна ,а ти и се извиняваш.
 За да ми хареса следващата серия трябва да има възмездие ,Селин,Дениз ,Серкан и Еда, всеки един от тях в името на собствената си любов направи грешки.Селин и Дениз  да не могат от срам да останат не в града а в страната ,но се съмнявам че знаят какво е това чувство.Серкан за всички сълзи и цялото отхвърляне което прави на Еда всяка минута да иска прошка ,и на сън да сънува нови начини с които да се извинява,защото най вече неговото отхвърляне доведе до играта на Еда с Дениз.А Еда освен импулсивна ,да си припомни че е и справедлива,два месеца договор подписа със Серкан за негова годеница ,само защото му е развалила имиджа.И сега да се усети че играта с Дениз помогна за паметта на Серкан,но самата сватба НЕ. От този епизод имам надежда ,че сценаристите могат да сътворят това което искаме да видим във жанра който бяхме позабравили. И всичко това изиграно  и поддържащо интереса ми от целия екип,

# 699
Бро, еее, той без да иска й натиска "любовните копченца", какво да прави. Момченце е 😆

Серкан изобщо не трябваше да се спира до Селин и да си губи времето в разговор с нея. Заслужаваше да я подмине като товарен влак, да отиде до жената с документите и да ги скъса. А той какво направи - извика" Еда", после малко индийска пауза, поговори със Селин, само липсваше да дадат погледите на останалите как се местят бавно и да показват шокираните им физиономии 😆

Точно това се зачудих и аз.
Не се спря да пита и говори с Еда,а веднага отиде директно при Селин и й предложи брак, нали?
А в същото време ни се натяква колко е специлана Селин и колко много заслужава внимание, за да може пак тя да е на преден план и да й се извини, а тя изобщо не заслужава такова отношение !!! Искам някой да я хване за косата и да й бие шут в гъза , за да излети! Така както Том прави на Джери... /съжалявам но не мога да намеря такова гифче../

# 700
#hatırlıyorum
1.71M Tweets

# 701

това става ли

# 702
Пеперудке, не го рита, но май пак става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 703
Здравейте!
Изчетох ви! Благодаря за преводите и разясненията на безценните Али и Алекс! Kissing Heart
Прегледах откъсите, серията наистина изглежда интересна и забавна! Все пак обаче, дължаха ни едно признание от Серкан към Еда преди да си спомни +  и аз очаквах, че след като си върне паметта ще пострада доста, но нейсе, решили са, че развалянето на сватбата е по-драматично Grinning
Силно вярвам, че няма да спестят линчуването на Дениз и Селин и ще задоволят жадните за хвърчаща перушина зрители, дано заради това да прекрояват сценария Joy
Нямам търпение за фрага!

# 704
Марги ,аз в тези две групи поглеждам . Но там няма нещо ,което ние да не сме обсъдили 🤗

https://www.facebook.com/groups/sencalkapimibg/?ref=share

https://www.facebook.com/groups/4020488564659517/?ref=share

Общи условия

Активация на акаунт