Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 990
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
А, бе, още не са ги събрали...докато не видя сплетени пръсти, не бързам да се радвам. Фрага ще подскаже нещо, дано да го пуснат утре!

За пореден път благодаря за компанията и лека нощ, дами!
paterina, също като теб мисля, че нито от обещанието, нито от амнезията имаше смисъл... явно цялата история с амнезията беше за удължаване на сериите. И вече виждаха, че изпускат коня и ги събраха, защото феновете вече не издържат. Grinning

# 661
Момичета, тъй като сме към края на темата, ще започна да подготвям нова, ако не е проблем, че искам да включа нещо, което смятам, че би ви било интересно Hug

Смело и безотговорно действай. Ако се активизиранме, ще я започнем.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:52 от st_ina

# 662
Да не забравяме, че се гледа сериал, а не реалити. Каквото такова, някъде назад някой беше споменал, че Еда ще е омъжена за малко / макар колко е малко не е ясно/. Но Селин и Дениз още ще се помотват из епизодите ми се струва.

# 663
Давай ,Али ! Вече се прочухме из фб ,че имаме химн на темата и че на 80 % ни звънят така телефоните 😆 Нека блеснем отново .
     А авторката на поста ,ако се разпознае искам да и кажа ,че ми стопли сърцето с думите си 🤗

Момичета, тъй като сме към края на темата, ще започна да подготвям нова, ако не е проблем, че искам да включа нещо, което смятам, че би ви било интересно Hug

# 664

Благодаря от сърце за превода!
за онлайн на руски,също благодаря!

# 665
  • София
Момичета, продуцентите са качили в профила си в Инстаграм видеото с Еда и Серкан, докато готвят. В паметта на Серкан се появяват проблясъци от първия път, когато готвиха заедно. Изгледах три техни сцени с готвене - в началото, когато още не бяха двойка; след това, в 12 еп., когато се криеха и вече бяха двойка; и тази сега. Ще ви кажа кое не се променя - може всички герои да се променят, може всичко да се променя, но едно не се... химията между Ханде и Керем / Еда и Серкан. Тя е тук и е взривоопасна!!! Nature Fire Атеш ве барут е положението. Тези двамата мога да ги гледам до безкрай... Heart Eyes

# 666
  • София
Аз очаквам мизерии от плъха. И във фирмата, и с брака...Дано разрешат този проблем и да ни набутат в друг, но двамата Еда и Серкан да са заедно. Ще разгърнат и други сюжетни линии. Очаквам лагерът на лошоте да се активира стабилно, но кой ще са те........../Дали пък Дениз няма да се намеси в управлението на фирмата като законен съпруг/ Зная, че плъхът принц не става.

Това принципно е възможно, след като видяхме част от "образа" на Дениз, но както много момичета вече писаха в темата, в Турция анулирането на брака в рамките до 24 часа след подписването е напълно допустимо, нормално и законно и аз лично се надявам сценаристите да не ни вкарат в такава безумна история с брак, претенции от страна на Дениз, прехвърляне на акции и т.н., защото ще бъде твърде недостоверно и нескопосано скроено! Не че не ни поднесоха и такива епизоди до сега, но се надявам да няма повече, че действат негативно на нервите на феновете! Gift Heart

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:50 от nrgmama

# 667
Благодаря на момичетата за преводите и на всички останали за включванията. Знаете, че без вас емоцията няма да е същата. Flowers Hibiscus

Започнаха с меметата, а е желателно да лягам, че утре съм целодневна смяна. Как ще стане не знам. Satisfied

Казват, че били като две капки вода. Вие преценете.

# 668
Е, може да се приеме, че влюбването отново, ревността, вълшебното кексче и накрая боят - наредиха са фактори за връщане на загубената една година. Blush
Важното е, че този път са направили стегната и целенасочена серия и всички играеха в един отбор. А смехът след любовното ядене си беше аслъ истински и заразителен.

# 669
  • Бургас
Връщам се за конярчето и Серкан. Сигурно съм пропуснала, но не помня, знаем ли нещо повече за брат му? Може ли да е бил доведен син на Айдан? Защото са намерили актьор, който дори визуално прилича на Серкан! След толкова погледи между Кемал и Серкан, би трябвало в един момент пушката да гръмне!
Някъде четох през седмицата, че бракът е истински, но щял да бъде кратък, но колко....... То, относително понятие,  кратък може да е докато Еда се развика на Дениз или докато Дениз и Селин си съберат куфарите, може и след месеци.....

# 670
Толкова  много да ми хареса епизодът, че чак не мога да се ядосам на
'' истинския" брак. Мисля, че бързо ще приключат с него и Дениз и Селин ще си получат заслуженото .
Момичета, страхотни сте!
Благодаря за приятната компания!

# 671

Още ми бие така сърцето...
Момичета, лека и спокойна нощ! Благодаря на Алекс и Али за превода, а на вас за чудесната компания..Аз съм много доволна от серията..

# 672
  • Пришълец
Али, мисля си, че за никого няма да е проблем. Любезната ни домакиня Диди ни е преотстъпила за момента това право, която е на линия и има желание да пуска темата. За което съм безкрайно благодарна, с огромен ентусиазъм добавях неща в настоящата Kissing Heart
Щом имаш желание - действай. Kissing Heart

# 673
  • София
В Инстаграм има много снимки, на които сравняват Серкан с Кемал. Действително са намерили актьор, който да прилича на Керем. Възрастна версия, табики. Дори прическата са докарали същата. Та не знам... Ама сметките не излизат. Освен ако Айдан не е послъгала нещо. Дано сценаристите не решат, че сме забравили за този разговор между Серкан и Айдан, защото не сме! Да не ни подценяват. Ние сме като истински детективи, що се отнася до сериала. Освен това повторението е майка на знанието. По колко пъти гледаме един епизод, ехеее... Но ще има някаква интрига, щом го вкарват в сюжета. Дано е добър. Засега ми хареса. Смятам, че на сериала му липсва силен възрастен мъжки образ. А Серкан винаги е имал нужда от баща и бащина подкрепа. Дано я получи в лицето на Кемал. Simple Smile

# 674
Да мислим позитивно Момичета, все си мисля, че СЦ няма да го размъкват този брак,
                                    пък и Еда ще се съгласи ли да живее с този козльо при положение, че я излъга , че брака
                                    е фиктивен. Като си знаем характера на Еда мисля, че ще го попилее, защото в цялата
                                    тази история той изигра най-мръсната и подла роля. Еда знае каква  е Селин, но този
                                    нещастник й се пишеше приятел нали?

Благодаря ви Момичета за превода, вие сте незаменими.Flowers Hibiscus
                                  Али прави нова къщичка, от мен имаш зелена улица.Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт