Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 016
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Защо не включат Хектор, Серкан да го подари на Еда и така да е част от семейната им идилия със Дениз. Хектор може да е с характерм редовно да подмокря обувките му, да оставя храна и косми на леглото, да му понадъвче разни нещица любими на приятеля от детство...

Снощи си мислех защо не го включат. И на Сириус му трябва partner in crime.

# 646
От толкова положителни емоции покрай този епизод няма да мога да заспя 😀😀 освен да седна да работя малко..
Ама хич не ми пука за Козльо, нашите щом са заедно, ще се справят с всичко!

# 647
Ааа Сириус и Хектор ще са като Крачун и Малчо. Само това ни остава след яденето на веселата паста - да ни показват разговор между кучетата и как кроят планове да напикават обувките и дрехите на Дениз, за да го изгонят.

Марги, прескачай като видиш, че коментарът е от мен Grinning За да не си губиш мислите просто Grinning

# 648
Mikopoli, не си сама и за децата и за сериала Kissing Heart
В добавка на това, което си написала на мен не ми хареса, че снимките така си увиснаха невидяни. Освен ако не ги използват в другата серия ми се струва напълно безмислена тази линия. Както и амнезията на Серкан впрочем. Ако ще си спомня всичко изведнъж по този начин какъв беше смисъла на обещанието, че ще се влюби и на амнезията?
Иначе беше доста забавен епизод.

Само се надявам сега Серкан да не почне да се дърпа защото Еда наистина се в омъжила, това ще бъде върха!

# 649
За новия герой , ако е нечий баща , логично да е на брата на Серкан , само че той да не знае , че момчето я починало и затова да следи Серкан , защото го мисли за брат му Thinking все едно няма интернет Joy
Другото, което се сетих е, че Айдан като се раздели с Алптекин сто пъти каза 30 години брак , 30 години брак , а Серкан е точно на 30 , а брат му е бил по -голям от него поне 5г по снимките , тук обаче може и да е грешка на сценаристите в сметките Joy

# 650
  • София
Включвам се в групата на желаещите да видим наказание, отмъщение и заслужено възмездие за Дениз и Селин! Много ми хареса тази вечер видяното по отношение на Джерен, промяната при Айдан и Айфер, дори при Сейфи, всички те се върнаха малко или много в "първоначалните си настройки", но ще бъда истински щастлива да ни покажат старите/нови сценаристи отплата и реванша от страна на Еда и Серкан спрямо Селин и Дениз! Защото да оставиш ненаказани такива лицемерни, подли, манипулативни действия и постъпки е лош пример, който ни показват! Нали сериала има и социална насоченост?! Flowers Hibiscus

# 651
Mikopoli, не си сама и за децата и за сериала Kissing Heart
В добавка на това, което си написала на мен не ми хареса, че снимките така си увиснаха невидяни. Освен ако не ги използват в другата серия ми се струва напълно безмислена тази линия. Както и амнезията на Серкан впрочем. Ако ще си спомня всичко изведнъж по този начин какъв беше смисъла на обещанието, че ще се влюби и на амнезията?
Иначе беше доста забавен епизод.

Само се надявам сега Серкан да не почне да се дърпа защото Еда наистина се в омъжила, това ще бъде върха!

Яхвам метлата отсега. Серкан още ми е черен от 29 епизод насам. Малко да кривне и се наежвам.

Хем знам, че няма фраг и пак чакам. Laughing

# 652
  • Пришълец
Фили, нека не сме латино сериал, има примери и измежду турските за това как първородното дете е от друг мъж, но е припознато от законния съпруг на майката, което впоследствие е повод за голеееми драми Joy

Патерина, подозирам, че може и да си права - Серкан да се дърпа, прави на обиден и поставя под съмнявам чувствата на Еда Rolling Eyes

Налбантова, love001

# 653
  • София
paterina, също като теб мисля, че нито от обещанието, нито от амнезията имаше смисъл... явно цялата история с амнезията беше за удължаване на сериите. И вече виждаха, че изпускат коня и ги събраха, защото феновете вече не издържат. Grinning

# 654
За новият герой , ако е нечий баща , логично да е на братът на Серкан , само че той да не знае , че момчето я починало и затова да следи Серкан , защото го мисли за брат му Thinking все едно няма интернет Joy
Другото, което се сетих е, че Айдан като се раздели с Алптекин сто пъти каза 30 години брак , 30 години брак , а Серкан е точно на 30 , а брат му е бил по -голям от него поне 5г по снимките , тук обаче може и да е грешка на сценаристите в сметките Joy
Цитат

Вижда ми се, невероятно. Артистът е на 50 години и изглежда на толкова, даже повече. Това вероятно е изгубената любов на Айдан и не е необходимо да е нечий баща, мисля аз.

# 655
Много ми хареса тази вечер видяното по отношение на Джерен, промяната при Йадан и Айфер, дори при Сейфи, всички те се върнаха малко или много в "първоначалните си настройки".

Само оставаше Айдан да се развика с нейната "СЕВДААА" и всичко щеше да е топ в поведението й, но може да не са се сетили за това Simple Smile

# 656
Аз очаквам мизерии от плъха. И във фирмата, и с брака...Дано разрешат този проблем и да ни набутат в друг, но двамата Еда и Серкан да са заедно. Ще разгърнат и други сюжетни линии. Очаквам лагерът на лошоте да се активира стабилно, но кой ще са те........../Дали пък Дениз няма да се намеси в управлението на фирмата като законен съпруг/ Зная, че плъхът принц не става.

# 657
Не мисля , че Серкан ще се дърпа, толкова е виновен в момента, че Еда ще го измъчва , гледайте само , поне 3 серии ще яде торти , ще прегръща Ердем и ще подписва документи без да ги чете Joy

# 658
Момичета, тъй като сме към края на темата, ще започна да подготвям нова, ако не е проблем, че искам да включа нещо, което смятам, че би ви било интересно Hug

# 659
Сватбата не е завършена. Втори трябва да отговори Дениз и да поставят подписите.Тогава е краят на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт