Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 018
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Фраг? Откъс? Казала ли нещо продуцентите и ко...

# 631
Може Айдан да е изневерила .Нали Алптекин  много е работил като млад  ,а тя е пътувала доста преди . Някаква извънбрачна афера за една нощ 😄
    По принцип има логика Алптекин да не е истински баща на Серкан .Особено след като го намесиха в смъртта на родителите на Еда . Колкото и да е филм и любов на кино винаги съм се чудила как ще се прости такова нещо ,че и ще се обвържеш с това семейство.

# 632
  • Кърджали

Накрая ще излезе, че на Алптекин са му сложили рога Joy

Ама си го е заслужил Simple Smile

За новият - беше съобщено че е точно конярчето, първата любов на Айдан. Не я забравил, не се е женил. Останала му била единствената страст - морето...

Баси, навремето като учих, ако помних лекциите така, щях да завърша не с отличен, ама с десятка

# 633
Вижте Момичета, не се притеснявайте, ще се справят с този брак. Или ще го анулират или
                                ще стане нещо друго и ще се отърват от този козел. За Кокоша съм направо бясна, какво ще
                                се прави на възпитам, трябваше да я смачка, не може вечно да й се разминава. Също и
                                козела   трябва да си получи заслуженото, кой каквото е надробил ще си го сърба.

# 634
Скрит текст:

Хипотетично, Дениз и Селин когато стане бенли и Серкан си каже тежката дума

ГГ са според вашите предпочитания

# 635
Би било интересно да е баща на Серкан , например Айдан и мъжът и са били разделени , тя се е срещнала с него и т.н . Това би обяснило и студеното  държание на бащата . НО , момичета, ние не гледаме латино сериал , в Турция моралът е на ниво Smile и героите , особено от мъжки пол са деца от ''право ложе '' Smiley винаги ( или почти ) Така ,че Серкан си е на Алптекин .

# 636
добре, а защо Енгин не спря сватбата, та той беше там преди Серкан...

# 637
Благодара ви за всичко, момичета!

Епизодът страшно много ми хареса! Надявам се Еда и Серкан да се борят заедно, а виновните да си получат заслуженото! Не знам как ще заспя! Дано  утре да ни пуснат фрагман!

# 638
Ама как й подуши вратлето... както кучетата си подушват други части, преди да се насочат към производството на малки такива Simple Smile

Ако нещастието им ще е заради това, че бракът на Еда не е фалшив, но са заедно през това време - нека. Няма да се дърпам аз. Ако се опитват заедно да се справят с тази ситуация, това не е толкова голяма драма.

mari, няма да има фраг.

# 639
Еда...Приятел от детството...Приятелите, Еда, явно не са това, което са били...Справка: Джерен, Дениз...

Благодаря, Налбантова!

# 640
Липсва логика да му е баща. Сценаристите наистина трябва нас да питат по отношение на хронологията на събитията. Сцената гледам и в Youtube. Ще станат 6 пъти общо. Не съм на себе си. Trollface

# 641
Днес направо си пренебрегнах децата , но успях да гледам епизода на 90% Joy
Първо, радвам се , че Серкан си спомни, не ми хареса как , очаквах друго , но пък сигурно голяма част от феновете ще са доволни, понеже си получи боя Joy утре ще има гифчета от боя sck fandom срещу serkan bolat Joy
Второ , не ми хареса как Селин се измъкна по терлици ... нееее , само гледайте как след малко сценаристите качват снимка на Биге за чао и от др серия я няма.....
Трето, не ми харесва , че бракът е истински, но може би това е начинът да разкарат Дениз , така Еда ще разбере , че той не е читав човек и ще го разкара. Ако не беше направил тази гадост щеше да има още време да се върти наоколо и да се опитва да ги раздели Thinking

# 642
Енгин не спря сватбата, защото за Серкан не беше ясно дали ще дойде.

# 643
  • Пришълец
Налбантова, забравих какво бях тръгнала да казвам, като те прочетох за кучетата и съвкуплението Joy Joy Joy

# 644
Защо не включат Хектор, Серкан да го подари на Еда и така да е част от семейната им идилия със Дениз. Хектор може да е с характерм редовно да подмокря обувките му, да оставя храна и косми на леглото, да му понадъвче разни нещица любими на приятеля от детство...

Общи условия

Активация на акаунт