Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 009
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Момичета , колко пъти епизодът е завършвал с ШОК и след това в другата серия замитат всичко под килима в рамките на първите 2-3 минути , да припомням ли?
- Картината на принца
- Арестуването на Серкан
- Отвличането на Еда
Цяла седмица а-у какво ще стане и после нищо Joy затова викам да не я мислим тази сватба изобщо Hug
Еда се зарадва , очевидно няма да имаме страдащ Серкан , няма да си вземе оскара Керем за драматична роля (Бърборанка знам , че много ти се искаше Joy), но пък дано ни очаква повече комедия оттук нататък , днескашният епизод наистина беше като глътка свеж въздух Hug

# 676
  • Пришълец
Тони, за брака така разправят - нямало да продължи дълго. Ама и за престоя на Селин слуховете бяха подобни Joy

# 677
Тази снимка се върти сега от Hello.

Определено това беше героят на вечерта.

Скрит текст:

# 678
  • София
В Инстаграм има много снимки, на които сравняват Серкан с Кемал. Действително са намерили актьор, който да прилича на Керем. Възрастна версия, табики. Дори прическата са докарали същата. Та не знам... Ама сметките не излизат. Освен ако Айдан не е послъгала нещо. Дано сценаристите не решат, че сме забравили за този разговор между Серкан и Айдан, защото не сме! Да не ни подценяват. Ние сме като истински детективи, що се отнася до сериала. Освен това повторението е майка на знанието. По колко пъти гледаме един епизод, ехеее... Но ще има някаква интрига, щом го вкарват в сюжета. Дано е добър. Засега ми хареса. Смятам, че на сериала му липсва силен възрастен мъжки образ. А Серкан винаги е имал нужда от баща и бащина подкрепа. Дано я получи в лицето на Кемал. Simple Smile

Бро, това с грешните сметки по отношение конкретно на Айдан си спомням, че го коментирахме по време на развода й с Алптекин! Беше наблегнато в епизода тогава, че са се срещнали преди 30 години, а се развеждат за 30 секунди! Още тогава коментирахме, че сметките на сценаристите никак не излизат, защото самия Серкан е на повече от 30 години, а е имал доста по-голям брат. Ние верно сме детективи, но на сценаристите май много, много това не им пречи, в смисъл да си подреждат пъзела по някаква тяхна изкривена схема! Flowers Hibiscus

# 679
Много сладки нашите "приятелчета".

# 680
# 681
  • София
Какви неща забелязват феновете! Joy

Линк > https://www.instagram.com/p/CMXwsrkoSE7/?igshid=w8vapxildd5w

Прочетох един коментар, с който съм много съгласна: “Честно ли, Серкан? 6 епизода гледаме как Селин те лъже и манипулира, за да те раздели окончателно с Еда. Чакахме да си върнеш паметта, за да я поставиш на място. Чакахме реч. Чакахме възмездие. Търпяхме, защото очаквахме... нещо наистина добро! А ти й се извиняваш?! F@ck nope!!!” Много се надявам сценаристите да ни дадат желаното възмездие, защото иначе ще е тъпо. Серкан един път й каза нещата в очите, когато чашата му преля (след като Селин се изпусна за инцидента с родителите на Еда). Но сега си беше умишлено злобна и манипулативна, онази реч й беше малко. Искам Серкан да я разпердушини!!!

Мики, права си за Оскара - много ми се искаше! Не само защото Керем щеше да го изиграе брилянтно, ами и защото ми се виждаше логично. Хареса ми как си върна паметта, защото беше неочаквано. Тоест харесах начина. Но очаквах повече от този момент. Очаквах да му стане болно как се е държал с Еда и да се ядоса на Селин, като се сети какви му ги говореше през цялото време. И очаквах веднага да побегне да спре сватбата. Не очаквах да се замисли толкова и дори не очаквах да има колебание. Той познава Еда, как въобще може да предположи, че тя е заобичала друг и се е отказала от него. Трябваше веднага да му светне лампичката, като я знае каква лудетина е - че всичко това е план, фалшив годеж и т.н. Ето тези неща не ми харесаха. Но няма драма. Не искам да развалям и вашето настроение. Епизодът беше страхотен. Отдавна не сме имали толкова добър. Но нали си споделяме всичко тук. Исках да си кажа. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:49 от Бърборанка с розови очила

# 682
И аз чакам отмъщението за Дениз и Селин!
Сега е времето Джерен да се докаже що за приятелка е!
Искаше ми се да има фраг, но уви, развалят традицията , естествено ...
Кой е Кемал, кой е актьора , който ще играе тази роля?

# 683
  • София

Elinor, позволявам си да използвам твоята снимка, само за да добавя към нея, че тя е качена от редактора на списание Hello и надпис към нея "Ай, най-накрая си спомни и всички си въздъхнахме с облекчение“! Sunglasses

На Алекс и Али сърдечни благодарности за всеотдайното присъствие в темата и експресните преводи! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 00:31 от nrgmama

# 684
Липсата на фрагман не е нарочно, просто са снимали само 1 ден и не е сигурно, че изобщо ще използват нещо от тези кадри Rolling Eyes поизостават със снимките , дано успеят за събота да има епизод , а пък фрагманите когато-тогава Hug

# 685
Два пъти зарязана на Селин май и стига. Сега след като си тръгна, очаквам писмо с обяснение от рода " аз го направих от любов, тръгвам си, бъди щастлив. ПП Акциите си ги оставям за да съм спокойна на старини, че след два неосъществени плана за женитба няма да има кой да ме подсигури. А и да, за последното със сватбата е виновен Денис, аз не съм толкова зла. Сбогом, Серкан Болат. Елфите в Исландия ме зоват."

# 686
  • Пришълец

Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Изобщо не съм притеснена за бракът, просто водолеят в мен иска справедливост. Надявам се в следващият епизод да я получим.

В очаквaнe на DIzilah.

# 688
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/bolum/35
Ако някой иска да си припомни епизода.
Благодаря за компанията. И никога не казвайте никога, като мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
Снимките от Hello много хубави , ама трябваше да вземат да се завият с онова карирано одеяло от сериала Joy ако не се е скъсало от употреба Joy

Славена, посмях се , в нейн стил е абсолютно, обаче продуцентите още не са пуснали снимка на Биге, че напуска , което означава, че ще има още снимки и в 36еп Joy

Общи условия

Активация на акаунт