ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 035
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Бисквитка, той си е наистина за влюбване. Предишният ни котарак не позволяваше гушкания и подобни, а сега Томи е като плюшена играчка. Можеш да си правиш каквото искаш с него и не ти се ядосва. И е такова дяволче, че му прощаваш бързо всички бели - обикновено съборени саксии.

# 616
  • София
Нашият котарак също го взехме началото на епидемията и определено много помага за добрата атмосфера вкъщи.
Улично коте, което Николета донесе. Малко е див, но не го сменяме за нищо на света. Децата се редуват и се грижат за него.
Тази седмица дарява кръв за друго коте и сега го наричаме временно Кръпка, вместо Страх Simple Smile
Скрит текст:

# 617
Ston,като нарисуван е Томек!❤
Голям красавец е!

Досега съм гледала само непородисти котета. Някак си  се намирахме с тях по улиците🙂

# 618
В БГ не знам да има развъдник, който да разполага с богат генетичен материал и  животните да не са плод на кръвосмешения, което носи доста проблеми в бъдеще.
А и по улиците има достатъчно нещастни живинки. Нашият е прекрасен бивш уличник. По цял ден спи, но си има план за спането - първо в източните стаи, после в западните Simple Smile през зимата, лятото наобратно Simple Smile
Котето трябва да има място,  където  никой няма да го закача. Така като му омръзне се оттегля и дава ясен знак, че не му се играе без да се налага да дере, хапе и тн.

# 619
  • София
Намират се и читави развъдници, ама са дяволски малко.
Идентифицират се освен чрез регистрациите си във федерациите, най-вече с продължително четене между редовете из разни ФБ групи. То направо разследване трябва да проведе човек, ако иска да е сигурен.
И да, много улични животинки чакат осиновяване, така че това е най-доброто, което човек може да направи.

# 620
  • Велико Търново

Ето го нашият избраник 🙂 ще ни чака след месец и нещо, щерката ще го кръщава Широ, от японски Shiro - бяло 😉тя много често се състезаваше на тази позиция в карате-то. Та така, нямаме търпение 🙂

# 621
  • Между гори и планини
Широ е чудесно коте 😍 Прилича на нашата Точка (само нашата има и черна точка на гърба). Хубаво нещо са домашните любимци!

# 622
Ох, Бисквитка, какво пухченце  мъничко е вашият избраник!❤

Моника преди малко каза, че имам странен вкус🧐
Харесах си една рокля на Гаринер, оказа се изчерпана.
Тюхкам се аз, Моника вижда роклАта и  констатира, че  никой не се облича така странно.
Ама че дете! В различни светове живеем😀

# 623
  • о`майна лунна нощ е
Ха-ха, как е наперило антенката Joy Като струна я е изпънало! Сега е малко пухче, но скоро ще се транформира в среднощен тъгъдък.

# 624
  • Sofia
О, ако ги питаш нашите девойки, всички сме динозаври и дрехите ни също😆

# 625
  • Велико Търново
Бисе, я покажи таз роклА, да видим дали сме от една порода 😉 Учителката по математика беше казала на София да се учи от мен как да се облича /далеч съм от модна икона 😆/,  а тя така оцъклено я погледна, все едно я праща в миналия век....

# 626
Бисквитка, това е роклАта:

# 627
  • София
Еми супер е роклята. 😃 Ама и дъщеря ми би казала същото като Моника. Те с техните худита...

# 628
  • Велико Търново
Одобрявам роклето, много харесвам такива шарки 😘 дебни да се появи номер. Ама моето чаве също носи някакви размъкнати дрехи, широки дънки, худита, ризи, конвърси...

# 629
  • Sofia
Ще им дойде акъла, ама след 5-6 години минимум...

Общи условия

Активация на акаунт