Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 297
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив/София
Аз давам марсинци, но за мен тези смесените не са от голяма полза. Може би калций и магнезий, не ми се занимава Лл. Пък станаха капризни на храна (то аз не напредвам в готварските умения въпрвки н-тия локдаун, та ги разбирам..)

# 286
  • София
Ама пак ли затварят и Витоша?
Не, беее, засега Витоша остава. Както и разходките в мола. Joy

# 287
Значи, защото пак те подозирам в ирония ще задам доуточняващ въпрос. Simple Smile Щото ми трябва достоверна информация. Хахахаха
Витоша или Витошка? Joy

# 288
  • София
Joy
И двете са на разположение. А и за разходките в мола не се шегувам.

# 289
  • софия
Духът на Ежко:
“ чакат да мине ски сезона за да затворят планините”

# 290
Духът на Ежко:
“ чакат да мине ски сезона за да затворят планините”
Надявам се да отворят Гърция, че имам резервация за май. Април вероятно ще отпадне.

# 291
  • в страната на чудесата
Я всички на логопед и психолог!
Витоша ни се е приискало.
Вирус вилнее, хора мрат, за спорт сте се замислили...

Wink

# 292
  • София
Правилно! Никакви мерки не са това. А вчера в ковидната тема имаше такива добри предложения... Например един потребител предложи, освен заведения, молове и фитнеси, да затворят фризьорите и зъболекарите /в обща група Joy /. Друг пък го скастри, че не може да затварят зъболекарите, защото болният зъб, освен всичко друго, можело да ти докара и някой здравословен проблем. JoyJoyJoy

# 293
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, питайте Мецан какво е с болен зъб без зъболекар.

Хора, получих дежа вю, докато четях предишните постове. Сигурна съм, че преди една година се водеше същият разговор със същите реплики - за спорта, за Витоша!

# 294
  • София
Аз останах с впечатление, че тренировките ще са забранени. Но пък художествената гимнастика на племеницата пуснаха съобщение, че продължават по график и рестрикциите не ги засягат засега.
Чакам да видя нашите каратисти какво ще кажат. Моите народни танци е ясно, че заминаха...

# 295
  • в страната на чудесата
Ох не Санака, ще ритам вече Simple Smile Simple Smile
Та нали бръснарите и хирурзите традиционно са едно съсловие... от векове дето се казва...
ИзгорЕха и те!!

# 296
Явно като предния път, ще са отворени тренировките за картотекирани състезатели

# 297
  • София
Язе влизам в графата на хоум офис и дете на училище, чувствам се прецакана Grinning Зли хора сте, ей Stuck Out Tongue
Пипи, аз нищо не давам- само полезна храна (доколкото е възможно) и повече плодове и зеленчуци

# 298
Пък ви е и забавно, егати, макар че на тези, дето сме тука, мисля че и едно скромно земетресение би ни било забавно. Без да засяга Гърция, разбира се.

# 299
  • в страната на чудесата
Аааа що?
Гръцкото го чакаме, нали бяло море щяло да стане българско Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт