Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 286
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Сори, снимката я добавих ей сега. Важното е да има.

# 331
  • софия
Духът на Ежко:

“тематичен поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=qzXevR1nDKI

# 332

Ето етикета, уф, на терасата нета не работи добре, измъчих се да го кача. Това е етикета на виното на Фран, чифлик ливади.  През ноември го пих, дано и сега оцелеем и искам да изчезва това нещо и да не пием вече вино по терасите, а да се видим като нормални хора в някое хубаво заведение и да си говорим до сутринта, сигурен съм, че няма да ни стигне времето за всичко, което имаме да си кажем.

# 333
Какви са тия стари градски песни, някой по на ти с техниката може ли да качи един клип на песен на казахския изпълнител Охан (Ахан) Отиньшев, нямам руска азбука, с танцуващи каки и батковци с жълти тениски и прочие. Страхотен е!

# 334
  • в страната на чудесата
Айде стига с руски мотиви - то ваксини, американски избори, сега и ако руски кръчми Ша гледаме... не се търпи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 335
Какво е чаша от Нутела? Това е течен шоколад.... нали в едни бурканчета. Само аз ли имам винени чаши.. вече, че до скоро нямах хахаха Grinning
Цъ и аз. Пия вино само във винена чаша. Подбрана според виното. И за бира имам 4 модела чаши. Ми обчам да ми е изискано..ха..ха

# 336
  • София
Ахан Отыншиев
Коя песен по-точно?

# 337
Шудьн бойунда. Клипът с танците. Започва с една раничка😀

# 338

Пускам го на ваша отговорност. Аз съм на друга вълна.

# 339
Мерси, Фенси. На моя отговорност. Ако не друго, да си припомним Рим😀

# 340
Какъв Рим, през крив макарон.
Хахахах, в Ковид времена ви предлагам Рита Ора в Перник:

Последния кадър от Бузлуджа е номер 1.

# 341
  • софия
Мецане,
Скрит текст:
единият вариант за издраскване е когато направят с маслени пастели натрупване с всякакви цветове (или само един или много, пожелание) и после отгоре направят втори слой натрупване с един цвят пастел - в повечето случаи черен . После започват с инструменти (като пиродръжка ама със всякакви накрайници) да издраскват - тоест отнемат от черния пастел и отдолу се показва длония слой цвят (или пък ако е само един слой, то се показва цвета на хартията), но с определната форма на издраскване. Тоест не се рисува с оставяне на следа от графит, боя, фулмастер и т.н. пособия, а се рисува от отнемане на цвят.
Другия начин ечрез познатото на всички "рязане" на линолеум. Издраскваме (пак с различни резци) повърхността на линолеума (вече има доста по-модерни материали като коматекс), после намастиляване и накрая отпечатване. По този начин могат да се получат много копия на една рисунка. и според различната дебелина и дълбочина на издраскването/рязането се отпечатва различни форми, степени на графичност и т.н.
Това е вид графчна техника, докато първото е вид занимателна техника за рисуване Simple Smile
наитна е много хубава рисунката на детето. (мисля, че е първия начин на работа, но нека той ти разкаже, може да има и нещо ново, което не познавам)

# 342
Татко Мецан,
Страхотна рисунка!

Амели ме е изпредварила с обяснението. Точно моята девойка снощи се прибра  с подобна рисунка - направена с цветни пастели, след това черна акрилна боя и после е издрасквала. На живо цветовете са още по-наситени.
Доволна съм от г-жата по рисуване, която ѝ води и като извънкласно приложни изкуства и им предлага различни техники.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:04 от merilen

# 343
  • София
Веско Маринов може да се поучи от Ахан Отыншиев - стилът им на пеене е подобен, ако заснеме такъв клип, ще спечели и младите, не само третата възраст! Joy

Гледайки снимката и името на темата се сетих, че имам снимки на едни преследващи ни за грозде катерици /не от България, тук са по-плашливи/, това до едната катерица е кракът на дъщеря ми, по едно време се притесних, че ще я гризне, толкова беше напориста:

# 344
  • София
В St. James's Park,  пред Бъкингамския дворец, и ние сме бягали от агресивни катерички.

Общи условия

Активация на акаунт