Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 277
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Шарки позна, пък моя милост първосигнално. Лейче, на един акъл сме. Ние имахме преди 4-5 години пълна програма две години, кога с децата, кога с едното, както и без тях  -  Софийската филхармония, или както там се казва, театър, опера, балет. И Горан Брегович за десерт. Явно аз не ставам.

# 376
  • в страната на чудесата
Затова - на театър на Бродуей.
Е да. Аз не харесвам Америка.
Но преди много години гледах българска трупа в Париж, фантастична постановка, никога не играна в България. Франсетата гледаха със субтитри и беше велик успех.
Тук сигурно средата се отразява... незнам.
Публиката в театъра миналата година също ме покърти. Ама аз може да съм нещо ретроградна, знам ли.
Малкият ходи на театър, на класически концерт и на опера официално облечен. Изпитва респект и го приема много тържествено. Може да е от татко му. Аз съм придружаващо лице.
Единствено ми хареса Галата за РД на музикалния театър, а те ме накараха да си тръгна, щото не харесвали бурлески....

Пс. Не беееер Нот, не са ми пациенти Simple Smile ако бяха ехеееее. С тез медии щях да съм с безпл реклама. Приятели са ми. И ми мъчно Sad

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:58 от Leika_moja

# 377
  • София
Пък аз преди пандемията поне два пъти в месеца ходех на театър. Много обичам, има постановки, които съм гледала 3-4 пъти. И децата влача с мен и на тях им харесва, но предпочитам да ходя сама 😂
9 ден съм с ковид. Домашните го “преболедуваха” за една вечер и вече забравиха, а на мен ми се разказа играта. Чак днес прогледнах.

# 378
Късмет и бързо да забравиш!

# 379
Аз влача детето навсякъде с мен. От 2 годишен на детски театър. На 3 на рок концерт. Традиционно на Лешникотрошачката за Коледа. И двамата се кефим. И по изложби го мъкна, там хич го няма, но не смее да ми откаже.

# 380
  • София
Все повече ще се осмелява. Joy

# 381
  • софия
Милата Росита! Пращам ти енергия и добро настроение! Хайде вече да е зад гърба ти Simple Smile

Аз обичам да ходя на театър, но го правя рядко. Като детенце се радвам щом светнат прожектори и декори....
Ама напоследък са все едни концептуални минималистични сценографии....
Някой път и на мен ми е трудно.

# 382

Може би нещо първобитно не би било излишно😀

# 383
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз като за последно на заведение:

# 384
Росита, бързо оздравяване. Flowers Hibiscus

Гадамер, ти пък... Спокойно, ще си починеш малко и пак ще ходиш по заведения.

# 385
  • София
Амели, Братя Карамазови в Народния е със впечатляваща сценография. Постановката, обаче не е за всеки - 4 часа и половина, натуралистича и провокативна, като по Достоевски. Дано след пандемията започнат да я играят отново.

Благодаря ви за пожеланията ❤, по едно време се уплаших  Много е странен този вирус

# 386
  • в страната на чудесата
Аз ходя на изложби само заради партито - да се видим, лаф и пр.
Ох, голяма смотла съм.
Ама не разбирам от изкуство.
Познавам и са близки на душата ми невероятни творци. Имам картини техни, докосващи ме защото харесвам хората, които са ги нарисували.

Рисувам домашните Simple Smile

Наздраве!
Нот, къде е таз рустика Wink

Росита, минава бавно. Иначе най-често не е драма.

# 387
Наскоро се сдобих с невероятна картина - много грозно същество с най- невероятните сини очи. Толкова натрапващи се, чак преследващи ме... не мирясах докато не я взех.

# 388
  • в страната на чудесата
Имаме ли участник тук със сини очи?
Аз винаги внимавам повече на сините очи Simple Smile

# 389
Ми на село, къде другаде. На живо. Понеделникът е далече😀

Със сини очи съм, извинете. Ама не съм рус.

Много леки, приятни и спокойствени неща и мисли да ви се случват и спохождат в тези иначе облачни, но мартенски почивни дни!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:43 от Notaris

Общи условия

Активация на акаунт